Модни консултации - 48

• 44 705
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
Много ми харесват, а още си нямам. Откъде да си купя онлайн?

Почти всички марки вече имат някакъв вариант... От евтини до $$$
Много исках ето тази от Зара, но се изчерпа за нула време, докато се начудя.

Моята е от Манго.

# 676
  • Бургас
Момичета, помагайте Simple Smile
В издирване съм на перфектните бели кожени кецове.
Набелязах няколко модела, моля за мнения. Благодаря!
1.
Скрит текст:
2.
Скрит текст:
3.
Скрит текст:
4.
Скрит текст:
3 ми харесват на мен.

# 677
  • Пловдив
От показаните кецове 2 или 4.

# 678
  • в Кошера
От показаните кецове - само №2 бих носила. Peace

Чантите за кръста все още са актуални, въпреки, че трендът се наложи от Gucci (Marmont belt bag) още преди 2 години.
Скрит текст:

Харесват ми, особено в/у палто или сако, тренч. Бих заложила, обаче, на по-голям модел от показания (от tuali), предвид практичността - портфейл, калъф за очила, телефон, ключове (без изброените не мърдам, та винаги се съобразявам да има място поне за тях).
Скрит текст:

Лично аз, обаче, имам и две 'НО' - да не е модел банан; да не се носи диагонално. Peace

# 679
Неее, диагоналка и банан НИ-КО-ГА.
🤣🤣🤣
По-голяма също не знам дали ще мога да понеса - става много тънтуресто отпред и имам чувство, че ще пречи. Ако искам по-голямо нещо, направо взимам крос боди
или през рамо чантичка. Достатъчно ми е да събира ключовете, малко портмоне за документи и пари..Телефона в джоба (поне на това палто са големи 😀

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 16:01 от tuali

# 680
Чантички-колан за кръст: да, или не?
Не съм и подозирала, че такова нЯщо ще влезе в гардероба ми, но ей на 🙈🙊🙉
Много ли е смешно?
Не е смешно изобщо, харесва ми. Харесва ми и това, че  е кръгла и черна и се вписва много добре точно в този тоалет - много чисти цветове, графични форми - стилистическо единство има.
Както аз обичам да казвам "никога не казвай "никога"" Wink

ПС От кецовете май клоня към 3, но фактът, че връзките и цветът им са различно бяло ме изнервя.

# 681
Кецовете - 2, евентуално и 3.
Миналата година в момент на умопомрачение си купих, обаче аз не я нося на кръста, а по диагонал през едното рамо. Идва ми твърде малка за всичко, което искам да е с мен и съм я носила около три пъти. На Манго, онлайн си я поръчах, отлично изпълнение, въпреки съмненията ми.
goddess, няма вътрешен етикет със състава, но е памук с много малко еластан - 2-3% може би. Няма я характерната плътност и лъскавина на памучния сатен, но на вид и допир е качествен памук, пада много хубаво. Перфектно ушита.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 16:12 от Анонимен

# 682
Здравейте! Искам вашето мнение за няколко чанти 
https://www.obuvki.bg/damska-chanta-monnari-bag5470-yellow-with-black.html и какво смятате за тази марка?

https://answear.bg/p/desigual-chanta-307281
https://answear.bg/p/desigual-chanta-371702
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A8%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B … iu-jo-p2967249-1/

# 683
  • София
tuali, много хубаво се е получило.

# 684
  • Street of Dreams
Защо не ги харесвате диагонално? Една приятелка така носи нейната и много ми харесва. Лежерно и небрежно. И кои са банан?

# 685
Винаги ми навяват асоциации за продавач на пазара за плод и зеленчук от 90-те. Явно съм стара и натоварена с подобни дежа вю-та 😂😂😂
Подобни имам и за biker shorts (тези късите клинчета над коляното), макар че за тях се прежалих и си купих един чифт тая година, да ги нося под къси рокли или дълги блузи 🤣🤣🤣
Ето ги бананите. И не ме интересува колко и какви велики дизайнери са изкарали такива, не мога да ги понеса, ни на кръста, ни по диагонал, грозни са ми.

# 686
  • София
Тази пола виждате ли я в някаква есенна комбинация или да я прибирам за напролет.

# 687
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Дааа, с един такъв медено- кафяв пуловер

# 688
Със всички есенно медени/златисти/кафяви ще е идеална, но и със зелено, с бордо, с други jewel tones... абсолютно прекрасен цвят!

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 03:45 от Agent Provocateur

# 689
  • Пловдив
Имам същия цвят 🥰 и смятам точно сега да си я нося. 👍🏻 Вероятно ще я комбинирам с бежово, кафяво и синьо, може и бордо или монохром 🤔, не съм я избистрила точно тази идея, но това е един от любимите ми цветове.

Общи условия

Активация на акаунт