Модни консултации - 48

• 44 684
  • 789
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря! Иска ми се някакви Оксфорд обувки да си взема. Чудя се на моделче...

# 721
Аз отново ще досаждам на тема кубинки..и пак относно марката  Dr.Martens!Та..навила съм се да си купя ,но виждам ,че са само с връзки-няма цип и...обуване и събуване явно ще е много бавна и сложна работа.Така ли е наистина-всеки път отхлабваш и стягаш връзки ли?Тези от вас ,които имат,моля споделете отговарят ли си номерата?

Имат модели със страничен цип, но са малко. Разгледай.
По-удобно е, факт, но предпочитам без.
Имам сандали, обувки и кубинки на марката. Отговарят си номерата. Peace
Обмислям да си взема и едни по-груби платформи (веднага в главата ми изплува Ирина Шейк Smiley).
Скрит текст:

[/spoiler

Tyra,благодаря,че се включи с мнение за кубинките.А дали е удачно да ги поръчам евентуално от glami,obuvki.bg,answear и други?Мисълта ми е ,дали са оригинални обувките в тези сайтове,защото цените им са каквито в сайта на Мартенс?Питането ми е към всеки,който може да ме посъветва..

Искрица, 574-ките. Peace
Белите са скучни, а от Еър макс 90 имам обриви вече. Astonished

# 722
  • София
Много харесвам flatform brogues. Имам подобни на Marks&Spencer.
Скрит текст:
Нося ги основно с панталони - paperbag (но е съвсем дискретно paperbag) с висока талия и с панталон тип цигара. С поли не се възприемам с тях.

Много са различни на вид обувките, макар и еднакъв модел. Аз тези лачените бих ги носила и с панталон в контрастен цвят и с пола.

# 723
  • Бургас
Мацки, как виждате тези обувки и с какво бихте ги съчетали най - удачно? Мисълта е, дали бихте ги носили с рокля?
Не бих носила такива.

# 724
Мен пък ми харесват Simple Smile) и бих ги носила с рокли и поли.

# 725
  • Виена
Аз с рокли и поли нося ето такива https://www.brunate.com/schuhe/389/pumps
Рокля за свободното време може да бъде носена и със спортни, и с груби обувки, но всекидневна рокля за офиса стои много нелепо с повечето показани обувки

# 726
  • София
Е, това не са обувки за типично строг офис вид. Аз в офиса нося само скучни почти неща. Разнообразявам ги с бижута, шалове и ярки цветове чанти и обувки, но обувтите ми са стилето или с нормален офис ток.

Не, че не искам по-раздвижено, но не ми го позволява средата. Адски много ми хареса малката чантичка и цялотосната визия, но няма как в офис да се появя така за съжаление.

# 727
  • Виена
Аз много мразя да сменям обувките си в офиса, напомня ми командировките в Русия, където всички имаха обувки в шкафчетата. А цял ден на висок ток не винаги издържам, затова карам с такива като показаните, а зимата с велурени ботуши тип чорап. Последдно купих в кафяво на хиспанитас пак от тоя тип, сега и с навехнат глезен с тях съм като кралски бързоходец. Ето тия. https://www.hispanitas.com/es/zapatos/Mujer/bailarina-tacon/hi00881-32821 Но ми прави впечатление, че никой не носи подобни

# 728
Харесват ми много обувките. Аз в моя офис имам винаги 5-6 чифта обувки.

# 729
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Мацки, как виждате тези обувки и с какво бихте ги съчетали най - удачно? Мисълта е, дали бихте ги носили с рокля?

Много мои

# 730
И на мен ми харесват много. Бих ги носила с дънки, с панталони, с рокли май не, но аз и почти не нося рокли де.

# 731
Дами, малко оффтопик, но ...
Само мен ли ме е ударила една сериозна шопинг вълна .. като си сметнах какво съм похарчила последните месеци за нови дрехи и обувки ми стана лошо.. 😃
От една страна мога да си позволя още, но от друга се чудя защо ме удари такова консуматорство..
В този ред на мисли - колко чифта обувки имате за този (есенно-зимен) сезон?

# 732
В този ред на мисли - колко чифта обувки имате за този (есенно-зимен) сезон?
Срам ме е да преброя, но при положение, че нося и обувки и ботуши с години бройките са полуоправдани... повече от 20 със сигурност, но едва ли са повече от 30.

# 733
  • София
Ботуши, боти и кубинки около 20, тази година още не съм купувала, но със сигурност ми трябват черни велурени чизми - равни или на нисък ток, защото моите са поизносени и ще изхвърля.

# 734
  • В полите на Пирин планина
Имам точно 8 чифта пролетно-есенни обувки и толкова боти и ботуши (общо). Но имам обувки на 4-5 години, които още нося... 😉

Общи условия

Активация на акаунт