Модни консултации - 48

• 44 346
  • 789
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Вкъщи бях окупирала пространството под спалнята, долните части на гардеробите и майка ми беше взела допълнителен стелаж за стените. При мъж ми завзех килера, а живот и здраве сме планували дрешник като започнем ремонта.

# 766
Скоро поразчистих доста обувки. Оставих само тези, които бих носила. Неносени повече от 2 сезона заминаха, значи не ми трябват. И с дрехите така процедирам, мразя да се затрупвам. Прощавам само на дрехи, които се носят с повод. Но и доста съм преосмислила консуматорското пазаруване - дрехи и обувки за по едно-две носения вече не купувам.

# 767
А как намирате толкова много обувки, които да са ви удобни? Само аз ли съм с проблемни крака?!! Не нося голям номер ,с 36-37 съм, много рядко ми харесва как ми стои дадена обувка,а още по-рядко ми е и удобна. Неудобни обувки не нося,а тези,който не нося изхвърлям. Няма как да се натрупат много,дори и да съм милионер.

# 768
Божке, обувките болната ми тема.
Имам купувани "заради спорта" и необувани.
Хубавата новина е, че с майка ми и сестра ми носим еднакъв номер.
Като дойдат - вадя и подарявам.
И после започвам отначало...
😂

# 769
И аз се чудя за удобството.
Стават ми много лесно пришки и рани, а уж кожата е супер мека. Все мажа с вазелин, но и това не помага винаги. Задължително и слагам от силиконовите стелки и падчета навсякъде в обувката, дори и да е подплатена.
Не ми ли е удобна някоя обувка, не я купувам.

# 770
" Не че намеквам нещо, но антрето ни прилича на входа на джамия" - това е ситуацията вкъщи.
В коридора имам трикрил гардероб с надстройки и там са ми натъпкани всички кутии.
Докато нямах гардероб, домоуправителката редовно мислеше, че имам годти като дойде за нещо до вкъщи. 😂

# 771
  • Виена
И аз имам доста чифтове, ще си премълча колко, но по повод удобството - има производители и модели, за които знам, че са ми удобни. На Петер Кайзер ботуши от велур - който и модел да взема, са удобни. Затова за всеки ден куувам обувки от няколко марки основно. Така съм сигурна в размера и удобството

# 772
За удобството и аз разчитам на марките които съм изпробвала и рядко правя експерименти с непознати. Доста обувки раздадох и в момента нямам неудобни. Въпреки значително по-скромната ми колекция в момента, всичко което имам, става за носене - удобно е, харесва ми и се връзва на дрехите в гардероба ми.

# 773
Нямам сантимент към обувки, тези, които не нося 1 година отиват в контейнера. Обувки, които обуя и не са ми удобни отиват също там. Имам и такива, които нося много години. 100 чифта ми е абсурдно да имам.

# 774
Носите ли такива диадеми? Blush

# 775
Полина, купих си и не нося. И шал искам да си върже на косата и всеки път не преодолявам себе си да изляза така;)
С обувките съм като Стрина, питали сме дали имаме гости. Купувам и неудобни, прецакала съм си краката, заради това, ама добре че ми увря мозъкът и вече мисля повече преди покупка;)
Напоследък нося основно кецове.

# 776
И аз се чудя за удобството.
Стават ми много лесно пришки и рани, а уж кожата е супер мека. Все мажа с вазелин, но и това не помага винаги. Задължително и слагам от силиконовите стелки и падчета навсякъде в обувката, дори и да е подплатена.
Не ми ли е удобна някоя обувка, не я купувам.

Късметлийка!
Мен пък все са ми удобни тия, които харесвам 😂 И с тоя слаб ангел....
Почти не се сещам да не съм купила обувки заради удобство. Е, има някои на висок ток, които не са за всеки ден ходене, но сега се сещам само за едни, които не съм носила, защото ми бяха трудни за обуване и тесни. Купих ги, докато бях бременна и ми беше пораснал крака доста и даже мислех да ги продавам, че са чисти нови, но наскоро пак ги пробвах и са ми ок, ура! 😀

# 777
  • Някъде там
Носите ли такива диадеми? Blush
Нося, нося, и с перли и с кожа и шалчета. Всякакви нося Simple Smile

# 778
Момичета, а бихте ли носили такава рокля:

# 779
Зай Simple Smile, много ми харесва роклята. При наличие на такава фигура не бих се колебала, въпреки че съм зиморничава и точно този тип противоречиви дрехи (в случая дълги ръкави с гол гръб) на мен ми идват доста странни и се чудя кога би бил подходящият сезон за тях.

Общи условия

Активация на акаунт