Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 36 001
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Аз още съм зациклила над името, семейсттвото и историята на Еда.
Сетих и за избора на пръстен, пак 2ри епизод. Wear Ring Еда не се чувстваше комфортно в магазина за бижута, искаше пръстен, който не се вижда, не прави впечатление.
Направо искаше да избяга от магазина за бижута. People Runner

Дали дизайнерските пръстени не са продукция на бизнеса на бабата? Wear Crown Не стана дума откъде е майсторът, който е изработил бижутата. Може би пръстенът е нещо, което я свързва със семейството й.  А може би Серкан ще е този който ще помогне да се възстанови някой ден тази връзка.

После пред Селин Серкан каза, че специално се е свързал с арменски майстор - това не знам измисли ли си го, а може и да е питал в магазина за майстора. А аз да търся връзка с бабата напразно. Но след като стана дума, че се занимава с бижута, нямаше как да не си го помисля.

# 256
Хей, момичета 😍,
Как сте след снощната бомба?

Така ни взриви, че не можем да се съберем още.
Заспах с нашите любимци и се събудих с тях.
Домашните вече се притесняват за мен - много зарибена съм била, не било нормално - така казват.
Знам, че не е, ама как да не бъда трогната от тази приказна история?! ❤

Епизодът беше много силен, много красив, много смислен. Очарована съм!
Нямаше излишни сцени, всичко си беше на място. 🌈

Днес прехвърляйки епизода за пореден път, ми стана адски мъчно за малкия Серкан. ☹🥺
Ето за това сега Серкан е такъв - заради това, че в толкова труден за него момент, родителите му го изпращат на непознато място. Той е нещастен, не знае къде е брат му, страда, а най - близките му хора, го оставиха сам. Още ми се насълзяват очите като си спомням сцената. Особено накрая, когато малкия Серкан проплака запоследно “мамо” и “татко”, молейки се да не го оставят...
А Керем беше неотразим, когато бълнуваше. Раните му още не са заздравели. Точно тези трудни и самотни моменти в детството му, са го направили такъв, какъвто е сега - студен, резервиран, недоверчив, работохолик.
Но се появи феята Еда 🧚♀, която ще му помогне и раните му ще зараснат. С нея Серкан ще живее истински, ще се наслади на всички цветове на живота, защото с нея няма как да бъде иначе.
Серкан също ще излекува раните на Еда. 💕

Офф, кога ще дойде сряда?!
Нямам търпение за тези сцени, които ни показаха. Едвам издържам. Дано ни пуснат още едно фрагманче! 🙏

Лека вечер! 💋

# 257
Хей, момичета 😍,
Как сте след снощната бомба?

Домашните вече се притесняват за мен - много зарибена съм била, не било нормално - така казват.
Знам, че не е, ама как да не бъда трогната от тази приказна история?! ❤

Същото е и при мен, но аз започнах да си дрънкам някои думички на турски пред моите приятели, които съм научила от сериалите 😂
Ставам... Проверявам тук, проверявам инстаграма, ако не видя Хандето и не минава денят. Тук чета, че повечето сте полудели по Керем, но при мен е обратното. Дори запопнах да й гледам другите сериали, в които е участвала, докато излезе този и с 300 зора се стискам за българските буквички, за да е цяла картинката 🤭

# 258
  • In the light side of the Moon!
Гости, благодаря...точно тези ми бяха любими Purple Heart
Незнам каква е тая магия и какво е чудо, но всичко живо е луднало, туитър, инстаграм, фейс....някой вече започнаха да броят часовете до другия еп, други до вчера се сбогуваха с приятели, че ако няма целувка няма да го понесат, трети пък  искат да пуснат целия запис на целувката !!!

# 259
  • София
Мен пък ме хвана параноята и май не искам втори фраг, да не ни попарят с гореща вода, след като ни пуснаха такава бомба в края на този епизод! Joy Засега всичко изглежда супер - заедно са, влюбени и щастливи. Ама... винаги има едно “но”. Ох, дано поне един епизод ги гледаме така. Минумум. Не ми се иска веднага да се започва с драмите. Сега ще има да им пречат, да ги тормозят. А съм сигурна, че колкото и про инспектори да сме в групата, дори не подозираме какво ни е подготвила Айше. “Очаквайте неочакваното” е положението. Гледайте откъде ще ни дойде. Sweat Smile Тая любов я изживяваме с тях и това е. Както се казва - в болест и здраве, в радост и мъка... Пак да си пожелаем висок рейтинг, спиращи дъха сцени между Еда и Серкан, вълнуващ, още по-интересен и заплетен сюжет, но със задължителен хепи енд за нашия робот и нашата фея, а дотогава повече време заедно отклкото разделени. Туй то! Ще лягам след малко, затова, ако не се включа по-късно поради поредното безсъние - сладки сънища и до утре, любими мои момичета! Hug Kissing Heart Hug

# 260
Има и още нещо, Серкан и Еда сключиха договор, за да разделят Селин и Ферит. Pencil Серкан иска Ферит извън холдинга.
Но след като Алптекин му каза, че Ферит ще получи дял от холдинга, че е решено, Серкан разбра, че няма как да се отърве от Ферит. А и Ферит знае тайна на Алптекин, което е силен коз и може да го изнудва.
Т.е. дори и да раздели Селин и Ферит, Ферит е вече в холдинга.
Раздялата на Селин и Ферит става безсмислена. Серкан вече е наясно, че е влюбен в Еда.

При създалите се обстоятелства, Серкан вече няма нужда да разделя Селин от Ферит, т.е. беше свободен да послуша сърцето си и да направи това, което иска. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 261
  • Плевен / София
Гости, благодаря...точно тези ми бяха любими Purple Heart
Незнам каква е тая магия и какво е чудо, но всичко живо е луднало, туитър, инстаграм, фейс....
Скрит текст:
някой вече започнаха да броят часовете до другия еп, други до вчера се сбогуваха с приятели, че ако няма целувка няма да го понесат, трети пък  искат да пуснат целия запис на целувката !!!

Меги/мога ли така да казвам/ луд умора няма.....и аз от много време не бях се така филмирала....но какво да правя като обичам приказките за Пепеляшка и за споделената...подчертавам споделената любов....нещастната не ме интересува

# 262
Здравейте ,момичета !Страхотни сте !След вчерашната емоция още съм в облаците!
Сега изгледах серията с английски субтитри и се престраших да пиша.. Blush
Вие чувате ли звънец на врата(започвам да се притеснявам ,че си въобразявам ).Когато бяха в къщата на Серкан и нашата Фея го лекуваше и на последната сцена по време на обяснението ...

# 263
Здравейте ,момичета !Страхотни сте !След вчерашната емоция още съм в облаците!
Сега изгледах серията с английски субтитри и се престраших да пиша.. Blush
Вие чувате ли звънец на врата(започвам да се притеснявам ,че си въобразявам ).Когато бяха в къщата на Серкан и нашата Фея го лекуваше и на последната сцена по време на обяснението ...

Даааа на финалната сцена преди признанието на Серкан се чува зън зън Heart Eyes много яко, не бях забелязала , благодаря че отбеляза , не си въобразяваш Heart Eyes

# 264
Привет, мили прекрасници:hugs:
Чета, чета, вие сте като симфония за душата ми. Всичко, което сте написали е много хубаво. Flowers Hibiscus
Цял ден съм една такава подскачаща, от много скачане, чак краката ме зоболяха, ама една приятна умора, даже искаш още да се поумориш Stuck Out Tongue Winking Eye

Пътувам от работа към вкъщи, радиото свири на  max, малко за разпускане и започва една песен, слушам, слушам, ами тя направо  за нашата тема:kissing_heart:

"Със силата на буря ти удари, тъмни спомени в огъня запали, небрежно с очи ме ти погали.
С тебе ставам, като дете, без да спазвам правила, любовта ме връхлетя, като цунами.
Срина тонове лъжа, преобърна ми света, като цунами.
Най-добрите ми защити изпревари, лавина от диви пожари достави.
В долина от преобърнати прегради, наяве доброто извади.
Без да спазвам правила, любовта ме връхлетя, понесе ме със себе си, като цунами.
В стаята ми долетя, мълния от светлина, без правила, като цунами.
Любовта ме връхлетя,като цунами. "

Охххх, забравих името на изпълнителя:thinking:

Не знам за кой път преговарям новия фраг:blush:, но понеже знам, че не съм единствена, не се тревожа Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Лека нощ и вълнуващи сънища

# 265
Фрагът за един ден! Hands Clap Heart

# 266
Cupid Здравейте лудетини!

Нарочно сложих сърце, пронизано със стрела! Прониза сърцата ни този сериал, този епизод! Изгледах доста турски сериали, избирала съм все хубави, но често включвах мишката, за да стигна до съществените моменти! Тук няма излишно дори едно изречение! Гледаш, гледаш, а сцените са все по завладяващи! Това е критерият! Така беше и " В очакване на слънцето ".

Blue Book Каквото и да пиша, все ще бъде повторение на вече споделено от всички вас!

Memo Но какво правят прилежните ученици, когато си научат урока добре? - Преговарят на другия ден! Ще преговоря вашето, ще включа и моето творение, няма начин да не гледаме с едни и същи очи!

Love Letter Ето и най красивите моменти през моя поглед! Ще ги проследя последователно, за да не пропусна нещо.

Flowers Rose Вилата - За първи път там поговориха откровено, разбиращо, без да се карат! Еда разказа за родителите си, Серкан беше готов да сподели своята история! Няма да описвам как по най ясния начин Серкан отговори на въпроса на Селин, като хвана Еда за ръката и застана плътно до нея! Еда го целуна по бузката, за да отвлече вниманието на Ферит, а Серкан каза "Ти отвлече моето внимание!"
Flowers Rose Селин при Айдан - как се стягаше русата кокотка, уж за среща с мама, все едно отиваше на сгледа. Може и да се е надявала да види Серкан, ама нека си чака! До края на епизода ще си чака!
Flowers Rose Енгин и Серкан - " Един ден ще отидеш при Еда и ще й заговориш на този непознат език! ... Според мен ти си лудият! Ти 24 часа не искаш да си отделен от нея! "
Flowers Tulip Еда и Серкан в мисли един за друг - двамата тъгуват и мечтаят, а на празната възглавница всеки присъстваше до другия - единия с перцето за китара, другия - със снимката!
Wear Watch Този часовник! Всеки път, когато види Еда, пустия часовник започва да звъни!
Flowers Tulip " Ще намеря причина!"- така каза Серкан, за да задържи Еда. Всички разбрахме, че тази къща - проект няма да е за други хора! Серкан ще я поиска да бъде за двамата! Това е къщата - мечта на тяхното бъдеще! Гледката е зашеметяваща! Къщата - уникална! С изглед към морето, който Еда обожава! Еда ще създаде шед*овър, Серко ще го построи! " Много бих искала да живея в такъв дом!" - така каза Еда, а знаем, че думите на Еда са закон за Серкан! Как може да не осъшестви мечтата на любимото момиче? Мъчителен беше разговора, който водеха със сълзи в очите! Не само Еда изживя незабравими моменти в живота си! Серкан първи протегна ръце да я прегърне на сбогуване! Болката може ли да плаче с очите на двама?!
Flowers Rose В офиса - Енгин говори с Лейла за нейното напускане и тогава той каза нещо много важно. " Серкан никога не се отрича от хората, които е допуснал в своя живот! "  Еда е феята, която завладя най голямото място в сърцето му, там, където никой не беше влизал до сега!
Flowers Rose Проблемът "Еда си тръгва" - много емоционално пресъздаден момент! Паник атаката на Серкан започна още тогава, защото Еда иска да си тръгне, а той попита "...всичко, което беше между нас, беше напразно?  ... Ти не си задължена да свършваш! " Точно тук беше момента да й каже, че не иска Селин! Всъщност защо до последния момент нито веднъж не каза, че не иска да е с бившата?! Еда отново си тръгна с разбито сърце! Вече нищо не й остава, освен да каже истината на Селин, да сложи червената ограничителна линия и да замине. " Аз с теб няма да работя! Няма да мога!" Еда не може да гледа щастието на двамата, когато сърцето й плаче!
Flowers Rose Леля Айфер - показа на Айдан колко луда може да бъде, когато защитава близките си!
Flowers Rose Съвестта на Алптекин - Ферит му напомни за голямата грешка в миналото, за която са платили с живота си двама човека! Лошо е, че Ферит знае и не можем да сме сигурни в неговата лоялност! Още по лошо ще стане, когато разбере, че става въпрос за родителите на Еда! А този, който иска да сключи договор с холдинга е много съмнителен, с информацията от миналото ще иска или да изнудва сем. Болат, или е подставено лице на бабата. Тук нещо ще се случва, според мен, дори може да се окаже възлов момент! А от къде излезе тази информация и защо сега?
Flowers Rose Серкан болен - Еда е в мислите му, включи TV - двореца в Анталия и толкова желания с падащите звезди, включи лаптопа - снимки от Италия! Сякаш съдбата си играе игрички с него! И часовникът отново с включена аларма! В последно време изобщо изключва ли?!  Айдан пък звъни на Селин! Грешка г-жо Айдан! Добре, че Сейфи се намеси, иначе си отиваше това момче! А какво каза докторката: За паник атака трябва да е далеч от проблемите, които го разстройват и да бъде с хора, с които му е добре! Как да знае госпожата, че това е един и същи човек! Еда е проблем, причина, но и лекарство, всичко в едно! Все по близки стават двамата, а Еда все по далече иска да бъде! Толкова мила трогателна сцена беше с хванатата ръка, с най влюбения поглед, и думите " Колко си красива!" Само че, Еда отново не може да приеме истината, само ще заспи до него, за да го стопли и да поеме голямата болка на малкото самотно момче! " Малкия принц " и гаданията бяха един интересен начин да се опознаят по добре, а и Еда да остане още малко, после да разкаже за Италия, за още малко! Красиво, тъжно, болезнено! " Еда, не ме оставяй, нека замина с теб! " - това беше последният вик на една любов, която ще направи невъзможното, за да я спре!
Flowers Rose Мама Айдан -  беше като студен душ за треската на Серкан, но за Еда, поредната отровна стрела, забита в сърцето й! " Когато играхте, стигнахте твърде далече, но сега всеки е длъжен да живее живот, който му подхожда! ".
Stuck Out Tongue Winking Eye Мама говори за Селин, Серкан пита за Еда!  Каква ирония за една майка, която не иска да разбере сина си и пее една и съща песен от толкова години!
Cupid Серкан, няма да можеш ... така ... без Еда! Всяка мисъл е за нея, всеки спомен е за нея! Тя е навсякъде!
Скъсаната бележка, е залепена: " Гледай мен не с очите, а със сърцето си! " Не един път това му го каза Енгин, но Серкан послуша само Еда!
Flowers Rose На кея - Истинско излияние на душата и заветното " Влюбен съм в теб до уши! " Серкан намери думите, които идват от сърцето му! И целувката! За нея мечтаеха и двамата! За нея биеха сърцата им! Най после истинска! Но имаше спомен за нея от онази, първата целувка, пред очите на всички! Грешната! Според мен тя провокира това, което се случи след нея!
Flowers Rose След целувката - Еда не вярва, че всичко това се случва, но е безкрайно щастлива!
Heart Eyes Серкан си мисли: " Това ли било да се влюбиш?! И да го признаеш?! "
Blush Целувката във фрага беше най истинската, вече осъзната, приета, естествено продължение на една любов, която развълнува милиони!

Flowers Four Leaf Clover Последно да споделя кога според мен започна тяхната история! Писах го в един предишен пост!
За мен това се случи още в университета, при първата им среща! И за двамата! Като лъч, пробляснал в тъмнината! Като искра, от която се запалва огъня!
Няма нищо случайно в живота, когато е предопределено!!!
Когато срещата на двама - мъж и жена,  е съдба, то те се забелязват още от първия миг и на най дълбоко подсъзнателно ниво знаят, че " Това е Той! ", че " Това е Тя! ". Еда и Серкан няма как да го приемат в началото, няма как да се случи! Но всеки от тях го усеща, някъде дълбоко в сърцето и душата си!  Белезниците на сърцата им ги свързаха завинаги! Още от първия поглед! Нали Серкан си го призна?!
 Имаше мисъл: " Когато всичко е в ръцете на Бог, значи всичко е решено! " Ще я има тази любов, завинаги! Въпреки всички капани на злото! Нека я видим накрая, когато всички облаци се разсеят и блесне слънцето! Като дъга след бурята!

Hearts Направих си цял годишен преговор! Само по един епизод! Не можех да не го споделя с вас!

Notes Този сериал е истинска мелодия за душата!!!

Kissing Heart Мили момичета, нека да свърша, дори не зная колко дълъг стана поста ми! Но така е, като сложиш розовите очила! За въпросите, които се появиха по фрага - утре! Но този път обещавам, че няма да правя съчинения!

Целувки за добро утро! Kiss Kiss Kiss

# 267
Прекрасно написано, Неорум!
Цитат
   Много бих искала да живея в такъв дом!" - така каза Еда, а знаем, че думите на Еда са закон за Серкан! Как може да не осъшестви мечтата на любимото момиче?

Така, така... Една от мечтите... В серията загатнаха и за пътуване до Лондон, където са ангажирани две места.... В  някоя от началните серии Еда си изфантазира една такава история за пътуване до Лондон... На която двамата доста се смяха... Сега чакаме Серкан да я сбъдне...

# 268
Прекрасно написано, Неорум!
Цитат
   Много бих искала да живея в такъв дом!" - така каза Еда, а знаем, че думите на Еда са закон за Серкан! Как може да не осъшестви мечтата на любимото момиче?

Така, така... Една от мечтите... В серията загатнаха и за пътуване до Лондон, където са ангажирани две места.... В  някоя от началните серии Еда си изфантазира една такава история за пътуване до Лондон... На която двамата доста се смяха... Сега чакаме Серкан да я сбъдне...

Да , Лондон ! Когато бяха на обяд и на тръгване срещнаха Селин и Ферит  и останаха заедно .  Разказаха "история"-та на запознанството си  и Еда спаси екопроекта на Серкан с идеята си  "всичко " в хотела  и получи аплодисментите на служителите .

# 269
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus
Желая ви един страхотен петък Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт