Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 36 033
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро Flowers Hibiscus

Прекрасен пост neorum Purple Heart само да уточня , че когато беше болен Серкан и пусна  тв даваха за колизеума в Рим , а не за Анталия. Преди това по радиото пък започна опера, вероятно на Павароти , защото  той е италианец Joy Италия го зовеше отвсякъде и му напомняне, че Еда си отива Cry

И аз очаквам пътуване до Лондон,  казаха за следващата седмица  било , но с този вирус не знам дали  ще успеят да пътуват до там Thinking

# 271
Има и още нещо, Серкан и Еда сключиха договор, за да разделят Селин и Ферит. Pencil Серкан иска Ферит извън холдинга.
Но след като Алптекин му каза, че Ферит ще получи дял от холдинга, че е решено, Серкан разбра, че няма как да се отърве от Ферит. А и Ферит знае тайна на Алптекин, което е силен коз и може да го изнудва.
Т.е. дори и да раздели Селин и Ферит, Ферит е вече в холдинга.
Раздялата на Селин и Ферит става безсмислена. Серкан вече е наясно, че е влюбен в Еда.

При създалите се обстоятелства, Серкан вече няма нужда да разделя Селин от Ферит, т.е. беше свободен да послуша сърцето си и да направи това, което иска. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Е,  искаше  Серкан  Феро да е извън холдинга , ама не би. Овцата перушинеста го вкара вътре и тоя сега ще играе немци в тил на нашето момче.Тегло ще тегли ,  но ако Еда е край него ,ще се справи.
  Значи тая Селин ми връзва нервите на фльонга.Такива  безгръбначни, страдащи от мания за величие/ била възпитавана да ръководи холдинга/ хайде бе,които не знаят какво точно искат са ми "любими".Animal BugИ като започне да мрънка, думи нямам!На какво се надява, не знам.
  Мардинската връзка ме притеснява- предположенията ви изглеждат правдиви ,като  ги знам ,че живеят в средновековието и какви войни за отмъщение водят между родовете .... Ще поживеем, ще видим!
Хубав ден на всички!:blush:

# 272
За Мардин интересно ми е как ще е преводът на български на телефония разговор между Айфер и бабата, може би тогава ще имаме повече идеи за отношенията. А може и да не ни дойдат нови идеи.
Но май лелята като се обади каза, че не е въпрос на живот и смърт. Т.е. и въпроси на живот и смърт има в това семейство. Това може да го тълкуваме по различни начини. Самият разговор ми се стори интересен. Sweat

Чудя се още колко време бабата на Еда ще остане в тайна от семейството на Серкан? Moneybag
Досега всички искахме да я видим и да разберем нещо повече за родата на Еда.
Искахме да видим каква ще е реакцията на Айдан, за която потеклото, социалният статус и външният вид за по-важни от това какъв човек си. Каква изненада ще е за нея Flushed.

Но след последния епизод и разкритието, че Алптекин е свързан със смъртта на родителите на Еда... май, май по-добре бабата да не се появява скоро Thinking

В момента, в който се разкрие коя е бабата Алптекин, Ферит и Айдан ще направят връзката, ако Селин знае и тя... В статиите, които са във Ферит - пише всичко - име, бизнес... всички знаят, че Еда е сирак и е отгледана от лелята. Ако разберат коя е бабата - ще се сетят, че загиналите са родителите на Еда - а тази информация може да се използва по различни начини.

# 273
Здравейте, прекрасни момичета Flowers Hibiscus
Докато не вляза тук да видя какви хубости сте творили, денят ми нито започва, нито свършва както трябва. Направо е пристрастяващо колко е приятно да съм във вашата компания. HeartKissing HeartHug
Neorum, Flowers Hibiscus чудесно си писала отново
Сега ще кажа и аз какво се замислих след коментарите от тези дни. Разбрахме, че родителите на Еда са загинали по вина на фирмата на Алптекин. До колкото виждам и други като мен допускат възможността братът на Серкан да е загинал по поръчка на бабането от Мардин. Ако е така аз допускам, че Еда в някакъв момент е разбрала за кръвното отмъщение на баба си (без да знае подробности кой, какво и как), както и meri18 е писала преди мен, в мардинско тези порядки си действат и в наши дни. Като знаем колко обичлива душа е Еда, съм сигурна, че би била категорично против подобни действия. За мен това е добра причина да прекъсне връзката с баба си и да не иска да чува за нея. Другото, което си мислех е за звездичката на ръката ѝ. Дали не е направила татуто, за да не забравя защо се е отрекла от името си, а и като не знам как да го квалифицирам, може би отдаване на почит към погубения живот. Не знам защо такава мисъл ми мина. Другото, което което си мислех - момичетата явно знаят коя е Еда, знаят за богатата баба. Дали не знаят и те нещо за историята с прекъснатите отношения. Разбрахме, че Мело от малка живее с Еда и лелята. За Фифи ще видим какъв заек ще излезе от шапката. Интересно върви историята.
Сега ви пожелавам хубав петък, че кафе паузата приключи Kissing HeartHeart EyesKissing Heart

# 274
Здравейте!

Чета ви и колко много от вас са в джаза, за което няма нищо лошо. Ама чак да си губя покоя и само сериала да ми е в главата, не мога да си го позволя. Харесва ми и истрията , обстановката, отношенията между героите, самите актьори, но до там. Това си е моята гледна точка, иначе ви чета с интерес и за повечето мнения, адмирации.
Предполага се, че героя на Памир Пекин, може да е онзи интериорен дизайнер, който Еда много харесва. Тогава на Серкан, ще му припари под краката. И да, в рая ще има буря. Дали ще дойде от Мардин или от Ферит и сие ще видим.

Еда може да получи своята звезда и на небето, а не само в сърцето на Серкан.... и там някъде ще е звездата Еда.

Относно фамилията Йелдъръм, в Турция имат две лични имена, така че Еда Йелдъз е възможно да са и първите две имена.
Искам и втори фрагман, но ми се струва че романтиката там ще е мираж...Каквоти и да е, ще има ашк и атеш, както ни подсказа Айше ханъм.

Хубав ден!

# 275
Аз друго се сетих , ние по ребуса на Айшето сме тук:

Взривът и трите бомби ще са в сряда и ми се струва, че ще ни полеят със студена вода.

# 276
  • Плевен / София
Здравейте момичета
За съжаление и аз от понеделник повече ще ви чета отколкото ще имам време да пиша....но темата е многолюдна така, че няма да липсват моите коментарии.
Резултатите от конкуренцията....

==============================================

Ето и рейтинга....

▪TOTAL:

1. #ОднаждыВЧукурова - 8.32% (+0.35)

2. #ЧудоДоктор - 7.98% (-0.37)

12. #НоваяЖизнь - 2.66% (+0.22)

▪АВ:

1. #ЧудоДоктор - 7.80% (-0.11)

3. #ОднаждыВЧукурова - 5.87% (-1.03)

9. #НоваяЖизнь - 3.10% (+0.68)
и за сравнение нашият...

# 277
Другото, което което си мислех - момичетата явно знаят коя е Еда, знаят за богатата баба. Дали не знаят и те нещо за историята с прекъснатите отношения. Разбрахме, че Мело от малка живее с Еда и лелята. За Фифи ще видим какъв заек ще излезе от шапката. Интересно върви историята.

Когато стана въпрос за ипотекиране на къщата. Джерен каза, че не разбира, защо не поискат помощ от бабата. Т.е. Джерен не знае защо Еда и лелята са прекъснали отношения с бабата. А лелята каза, че бабата е виновна за това, т.е казала е или е направила нещо, което да накара Еда да се отрече от нея.
Убийство е достатъчна причина да се отречеш от семейството си.

Досега мислех, че туировката е заради фамилното име на Еда и за семейството които са на небето.
Но, да, може и да е символ на един отнет живот - братът на Серкан.

Мело и Фифи - вероятно знаят за конфликта с бабата. Мелек може да се изпусне някъде, ако види изрезките в холдинга...

Интересно как е загинал братът на Серкан и дали наистина е загинал.

Иначе за новия актьор - аз като видя красив брюнет все си мисля за Мелек и как си мечтае за висок, привлекателен брюнет в костюм, с набола брада.

Но последния път като си го помислих се оказа учителят по грънчарство на Айдан, Satisfied така, че не знам дали да се надявам, че на Мелек ще й се усмихне късметът.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 10:57 от kukli4ka456

# 278
Не, че има значение, но героя на Памир Пекин бая ще е батко на Мело. По скоро за леля Айфер бих го наредила.

# 279
Героят на Памир най-вероятно ще е ландшафтният проектант Ефе Акман , с който Ферит иска да сключи договор, чиито книги Еда знаела на изуст Joy Серкан го отряза, но очевидно договор ще има. Най-вероятно ще бъде свързан и с бабата. Целта ще е сигурно да фалират холдинга.

Относно разговора на Айфер с майка й и аз останах с впечатление  , че са се зарекли никога повече да не общуват , затова и бабата вероятно пита "на живот и смърт ли е, че се сети да ми звъннеш?"Joy

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 11:14 от mikipoli

# 280
Еми ако тръгнат към фалит... интуицията на Серкан ще се окаже права. Серкан отказа да работи с Ефе Акман от раз. Одряза адвоката му, ама Ферит реши да се прави на бизнесмен и продължи преговорите, въпреки отказа на Серкан. Fearful

Вземайки Ферит на работа, Алптекин иска да вкара Серкан в холдинга. Confounded Доста самоуверено играе. В началото Серкан не доумяваше защо баща му си позволява да дупусне такава грешка.
Казва, че прави всичко за доброто на Серкан, но не чува сина си и не цени мнението му. Tired Face

Айдан не чува сина си и си прави грешни заключения за това кое е доро за Серкан в личен план.Broken Heart Алптекин прави същото в работен план. Telephone Receiver
Може и да го обичат, ама отстрани изглежда, че не го познават и постъпките им само могат да му навредят  Sob.

А сега една препратка към 1 еп и поканата за годежа/сватбата на Ферит и Селин. Намам търпение Серкан и Еда да се появят заедно на сватбата на Селин.

Между другото, ако престъпленията на двете семейства едно спрямо друго се окажат истина виждам извстна аналогия с белезниците, с които започна сериала.
Белезници се слагат най-вече за извършени престъпления.
1) първо загинали са родителите на Еда - сем. на Серкан е виновно, Алптекин не е поел отговорност - Серкан първи беше закопчан с белезници.
2) ако се окаже, че родата на Еда е замесена със смъртта на брата на Серкан, те също са виновни , и в последствие Серкан също закопча Еда с белезници - квит са.

# 281
Керем в реклама

От телефона не мога да сложа линк към нея Cold Sweat
Как се движат нашите в соц. мрежи:

Скрит текст:

# 282
Момичета привет, чета ви отново с голям интерес. Наминавам само да изкажа мнение относно мардинската връзка. Някак си като завой към тежка драма ми се струва варианта с отмъщение за смъртта на родителите на Еда да е все още неяснотата със загубата на брата на Серкан. Ако са последователни сценаристите не ми изглежда достоверно да тръгнат в тази посока, това ще е много тежък удар и за двамата ГГ.

# 283
Ох, като ви чета коментарите и черни облаци започват да се събират в главата ми.
За едното престъпление знаем вече със сигурност, че е факт, но за другото само предполагаме.
Еда е добра и сърцето ѝ е голямо. Дори да разбере каква е вината на Алптекин, мисля че пак ще намери сили да прегърне Серкан. Обаче ако вашите предположения за брата са верни, не знам как ще реагира Робо спрямо Еда. От него очаквам всичко. А и Айдан ще бъде съсипана, тя не знае за инцидента с родителите, ще обвини Алптекин за загубата на сина им. Въобще драма голяма ще настане, която не ми се вярва да утихне за 1-2 епизода. Олмаз! Искам забавен и романтичен сериал!!! Ако исках драми щях да гледам Чукурова и т.н.

Съвсем забравих да коментирам един важен герой. Много е мил Сириус Animal Dog Как само си събира нещата на Еда и си проси милувки!
И да сложа самодоволната физиономия на Серкан от началото на епизода когато хвана ръката ѝ. Много ми харесва!

—————————————————————————————————————————
И да се допълня. Напълно подкрепям горния пост на gabidim71.
И четейки го ми хрумна нещо. Ами ако това са два различни инцидента и Алптекин няма нищо общо с родителите на Еда? Да, видяхме изреските от вестника, но все пак може просто в момента да искат да ни накарат да повярваме в това....знам ли. Надеждата умира последна Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 12:06 от paterina

# 284
  • София
Банда, включвам се чак сега, но от сутринта имах срещи, срещи, срещи... а мислите ми само тук! Нямах търпение да си вляза в темичката. Stuck Out Tongue Winking Eye

Като гледам рейтингите - май ще сме първи тази седмица. Hands Muscle

neorum, страхотен анализ, както винаги. За мен е удоволствие да те чета! Flowers Cherry Blossom

blue, взаимно си крадем клавиатурите, нямам какво да добавя. Всичко е като излязло от моята глава. Hug

И сега да споделя нещо относно конспирациите ни за смъртта/изчезването на брата на Серкан и проблемите между Еда и баба й. Според мен, ако бабата е поръчала смъртта на брата на Серкан - това ще бъде огромен проблем. Между двамата ще стои смъртта на трима души. Не виждам как двете семейства някога ще се помирят. Защото, ако Алптекин не носи пряка отговорност, а вината му е единствено, че е покрил историята, то поръчка за отвличане или убийство си е съвсем преднамерено. И тук вече излизаме от ромкома и влизаме в тежката драма/криминале. Не мисля, че сценаристите ще стигнат чак дотам. Защото после връщане назад няма да има. Ще видим какво са ни подготвили. Само не искам нашите да са изкупителните жертви. Да не ги превръщаме в съвременните Ромео и Жулиета. Иска ми се това да е една красива приказка за голямата и споделена любов, правилна и единствена, от типа “не мога да живея без теб”, с хепи енд! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт