208 бърборани на дистанция. НЕМСКАТА тема.

• 26 347
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Моят ученик се прибра от училище с всички учебници. Явно така за всеки случай са ги накарали да си ги вземат, че след ваканцията не се знае.

И мен много ме натоварва този вирус. И аз се притеснявам за близките ми в БГ.

В селския ни ДМ нямаше НИКАКВА тоалетна хартия. Laughing Други липси нямаше. Странна работа... кое било най-важното за физическото оцеляване. Thinking Обаче утре ще трябва да си купим отнякъде, че ни свършва, пък и на нас ни е жизнено необходима.

# 586
Скочи до нашето село, Синьо. В Реве, Лидл, Пени и в селската дрогерия т.хартия сутринта имаше. Имаше дори на бензиностанцията, което искрено ме разсмя.

# 587
  • Немция
Синьо, ученик с прибрани учебници ми намирисва на онлайн обучение.
Нямам представа нашите училища как са се подготвили за евентуално онлайн преподаване. Родителската среща беше в края на август, оттогава много вода изтече.

Брашно намирах през пролетта в нашия Реформхаус, докато на други места нямаше. По едно време имаше само пълнозърнесто, но почти винаги имаха запаси и от обичайното био брашно.

И аз се чувствам на моменти психически обременена от вируса. Grinning На моменти не слушам и не чета новини, но няма как съвсем да живея в друг свят.
В България вчера се е играл мач с 13 000-на публика. Пълна подигравка на фона на епидемия.
Мьос, жалко за Коледата, поне лятото се видяхте с близки.

# 588
Не знаех, че Шпан има съпруг, а не съпруга. Учудена съм, защото на хетеро ми бие  Sunglasses И той е заразен с Ковид.

# 589
  • Немция
Не знаех, че Шпан има съпруг, а не съпруга. Учудена съм, защото на хетеро ми бие  Sunglasses И той е заразен с Ковид.
От теб разбирам това. Ново двайсет.

# 590
# 591
Е, как. Преди няколко месеца заметоха скандал с купената от съпрузите наскоро скъпа вила в Берлин.

# 592
Брех, покрай тази корона какви неща научавам ....
Същото, както навремето покрай темата с бежанците 😐

# 593
Нас ни разпитваха от у-щето имаме ли компютър и принтер и в кои часове ни е удобно да помагаме с техниката. Това още преди ваканцията. Няма да се размине...но уж поне няма да затварят цялото у-ще, а ако отпада персонал от занималнята ще ротират така, че всеки клас да има занималня поне 3-4 пъти в седмица. Мен не ми е ясно обаче как ще стане като уж не трябва да се мешат хората.

# 594
Момичета, днес си поръчахме тестове за анти-тела от ДМ. ( март месец изкарахме нещо, което така и не разбрах какво беше. Знам, доста месеци минаха, ама все пак...)

Праща се по пощата, тестваш се и връщаш да ти кажат за резултата. Ще напиша впечатления.

# 595
  • в сърцето на един мъж...
Аз първата вълна някак не я усетих, на работа ни скъсаха шушоните, нищо, че имаше лок даун и т.н. Сега обаче се изнервям леко, защото искам да си отида. Не съм се прибирала от декември миналата година и нямам желание да остана тук Sad Напрягам се леко от простотиите в България и се дразня, защо не може да се разберат елементарни неща Sad

# 596
Катерица, непременно да пишеш!
Гея, като се прибереш, още повече ще ти се вдигнат нервите от слободията и простотията в Бг, сигурна съм. Там едно 80% от хората не вярват във вируса и ще срещнеш много подигравки и обяснения, колко сте глупави да вярвате в тази измишльотина. Пиша за провинцията. Sunglasses

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 20:53 от Анонимен

# 597
В момента съм в София и ми съобщиха, че съм болен от ковид, понеже нося маската със синьото навън. Това било таен код, болните да се познаваме. Обяснявам, че маските СЕ носят със синьото навън. Станах ковид терорист без да искам. Ковид акбар!

# 598
  • в сърцето на един мъж...
Евана, какво да ти кажа, ограничих по тази причина голяма част от контактите си с приятели и познати, че не мога да издържа на глупостите... Но не издържам вече, искам да видя родителите си, не ми е достатъчно на скайп Sad А и децата реват вече всяка вечер за тях...
А, нов вид тероризъм Simple Smile

# 599
Момичета,приготвяли ли сте нещо с оризово или брашно от елда! Днес ми попаднаха пред погледа й купих,без да знам въобще за какво са ми! Joy

Общи условия

Активация на акаунт