Отговори
# 15
Джевдет Мерджан - Режисьор

Роден: 5, юни , 1969 г. в Газиантеп, Турция
Учи политически науки в Истанбулския университет в Турция.

Творчество

Seref Sözü (ТВ сериал) 2020
Залим Истанбул (ТВ сериал) (25 епизода) 2019
Фатих (ТВ сериал) (6 епизода) 2018
Kayitdisi (ТВ сериал) (4 епизода) 2017
Paramparça (ТВ сериал) (31 епизода) 2014 - 2015
Татар Рамазан: Бен Бу Оюну Бозарим (ТВ сериал) (9 епизода) 2013
Каип Сехир (ТВ сериал)  2012 г.
Bir Çocuk Sevdim (ТВ сериал) 2011 г.
Herseye Ragmen (ТВ сериал)  2011 г.
Gönülçelen (ТВ сериал) (16 епизода) 2010 г.
Kasaba (телевизионен сериал) 2009
Asi (ТВ сериал) (71 епизода) 2007 -2009 г.
Кабуслар Еви: Онлара Докунмак (ТВ филм) 2007
Кабуслар Еви: Сени Беклеркен (видео) 2007
Kabuslar Evi: Gece Gelen Arkadaslar (ТВ филм) 2007
Йерсиз юрцуз (ТВ сериал) (2 епизода) 2007
Нехир (ТВ мини-сериал) 2005
Seytan Ayrintida Gizlidir (ТВ мини-сериал) 2004

# 16

Цеце, благодаря ти за полезната информация за продуцентите и режисьора на "Дума на честта". С нетърпение ще чакам да ни пуснеш нещо и за сценаристката. Интересна личност ми се струва и тя. Наистина е подбран качествен екип и ще очакваме хитова продукция!
   И докато чакаме "Дума на честта" - усмивки с неподражаемия и винаги различен Толгахан, в ролята на палавника Адонис от филма "Византийски игри" (2015).

# 17
Не пише официално но мернах инфо че шоу тв обмисля ден вторник за Дума на честта. Някои пишат събота.
Няма обявена дата все още.

За този проект за игрите  Толга е с боядисана коса.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 23:43 от femmi2

# 18

Странно нещо е животът.
Нужна е тъга, за да разбереш какво е щастие,
трябва шум, за да разбереш тишината,
да усетиш липсата, за да оцениш присъствието.

# 19
Странно нещо е животът.
Нужна е тъга, за да разбереш какво е щастие,
трябва шум, за да разбереш тишината,
да усетиш липсата, за да оцениш присъствието.
    Усетих доста осезаемо липсата на Толга. Повече от месец не съм го виждала на екран, влязъл под кожата на някой герой, с когото да тръпна в очакване на следващата сцена, епизод, сериал. Умението му да се превъплъщава, емоциите, които струят отвсякъде, неподражаемата игра и очите му, в които можеш да потънеш - това е да гориш в работата си, да градиш и да се раздаваш.
    Мустафа, Уур, Али, Чънар, Баръш, Кенан, Йълмаз, Ийт Козан, Фърат Бюлюкбаши и т.н. - все герои, открояващи се със своята индивидуалност и неповторимост. Не могат да бъдат объркани - нито визуално, нито като характери.
    Предстои ни да усетим присъствието му и да станем свидетели на нова история, с нов, още по-различен герой - Джихан Адабейли. Ролята на богатия земевладелец, единствен собственик на огромно богатство, земи и цял остров, ще му отива. А романтичната му душа ще ни накара да съпреживеем и епична любов, която ще бъде изпитана с големи страдания.
    Вярвам на Толгахан  и съм убедена, че за пореден път ще ме "закове" пред екрана.

нова от сторито на Толга
Скрит текст:
    И ... лично творчество. Не угасва страстта ми да си "колажирам" Толга и Амине - толкова са ми сладки двамата един до друг.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 01:43 от Emiliya

# 20
Здравейте!

''Човек сам пише цената на етикета си.''
Франсоа Рабле

# 21
Много красива тема ,както винаги.
Желая успешен старт на продукцията.  Как мога да го гледам със субтитри???

Завиждам ви че нямате любимец ,който обича промените .
Късно снощи се появи рожденика с тотално различен вид . Тортата не е малка ,видяхме я в цялостен вид. Това е най малкият проблем както коментирах.
Благодарил е за добрите дела и пожелания от всички.
Сто процента е за нова роля след филма.
Мустаци ,боже мой .!

# 22

Nature Boom

Nature Boom

Nature Boom ..затишие пред буря е в новата тема Blush

# 23
Дойде време за следобедно кафе, нооо ...

# 24

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* нашия красавец и без кафе работи..
нали е работохолик
Joy

това за нас Yum

# 25
Здравейте, момичета!

„Когато се носиш по тънък лед, сигурността ти е в бързината."
Ралф Уолдо Емерсън

Усмихнат късен следобед!

Най-после сколасах поне за следобедното кафе. Цеце, сервирам го веднага - кафе имааа - новините са кът!

Софи, наистина сме притихнали всички в очакване на "Дума на честта". Ще има буря - от емоции, коментари и страсти, само да се появи Джихан Адабейли. Подсигурихме кафето за работохолика, ако трябва и чай ще му поднесем.Stuck Out Tongue Winking Eye Да работи, ама да не ни забравя и нас.
     Сега ще се развличаме със стари снимки, които се въртят из нета.

И ново от сторито на Толга - "ударил" го е на пейзажи. Що не вземе да фотне себе си?! Video Camera

# 26
Размислите на един автомобил:

Хората са като дрогата... Пристрастяваш се към някои.. Други пък ти влияят зле и ги игнорираш... Но винаги остава една доза- един човек, който няма как да откажеш...

# 27
Хората са като дрогата... Пристрастяваш се към някои.. Други пък ти влияят зле и ги игнорираш... Но винаги остава една доза- един човек, който няма как да откажеш...

Цецеее, как да откажеш на този хубавец?! Stuck Out Tongue Winking Eye Не само, че съм се пристрастила, аз съм луднала по него. Но тези дни съм му сърдита Joy не пуска снимки, скри се и потъна на острова в Измир. Оттам долитат единствено видеа с природни картини, красиви къщи и ... кристалното море. Ще "изучим" забележителностите на острова на богаташа. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тези дни се въртят из нета всички снимки на Толга и Селен. Добре, че Толга не се ожени за този "чирус". По-неприятна ми е и от Алмеда.

Красив Чънарко в "Сезони на любовта"

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 22:06 от Emiliya

# 28

Докато чакаме островната приказка, да ви пусна песен хубава като приказка

# 29

Цеце, ти ме размечта - прекрасна песен, вълнуващ клип! Мога само да цитирам един от коментарите и да онагледя с нашите любимци:
Цитат
Просто, нежно,
вълнуващо послание към любимия човек!
Виждаш, че те
обичам така!💔

Общи условия

Активация на акаунт