Отговори
# 75
И така, приключихме с кафето... Време е да обърнем чашите и да гадаем по утайката кога ще излъчат Епизод 1, за да видим върховете и пропастите на Джихан Адабейли...

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 10:51 от cvetansk

# 76

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* виждам* голяма любов, шампанско и сълзи,
 нали богатите също плачат..!!
Joy

# 77

Софи, аз не виждам нищо друго, освен гордата осанка на Джихан Адабейли. Но съм готова да го утешавам, когато тъжи, да се радвам на успехите му сред нежния пол, да аплодирам приказната му любов и ... да си пийвам шампанско в компанията ви - тук, в нашата къщичка! Наздраве!

# 78

Flowers Bouquet Наздраве ЕМИ* за гордата осанка на Джахит
с походка на аслан..ще го видим ли тази вечер,
загатват ли или пак нищо,
ЦЕЦЕ беше пуснала линк ,ако може още веднъж..
Hands Pray

# 79

Софиии, никакви изгледи да видим Джихан и тази вечер! Такова странно мълчание е из сайтовете - няма какво да се прочете, нищо не може да се види - сушааа Stuck Out Tongue Winking Eye(а при нас се сипе дъжд, студено и неприятно е)
     Нямам идея вече и какво да пусна, за да разнообразя в темата. Въртя, въртя из албумите и току попадна на Ийт Козан Той поне ми действа релаксиращо.

Скрит текст:

# 80
Софи, ето ги линковете

https://www.canlitv.legal/show-tv-5

https://www.canlitv.vin/show-tv

но както Еми каза, тази вечер няма да е...

СЪРЦЕ
Да беше камък, щеше да се пръснеш -
веднъж ли те скова вихрушка зла!
Да беше феникс, щеше да възкръснеш,
от пепелта направило крила!
Да бе дърво, жарта на твойта обич
би паднала над тебе като гръм!
Мъртвец да бе, би станало от гроба
и викнало би: " Не! Мъртвец не съм!"
Но ти търпиш, защото си сърце!

Дамян Дамянов

# 81

Flowers Bouquet Много потайни са станали  всички..
"дано да е за добро" както казваха в семейство Козан
и докато се появи Джихан ,продължаваме с г-н Иит*
Joy

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* сърдечно благодаря!

# 82

И днес ни залъгват отново с това: "Очаквайте скоро", този път от сценаристката Eda Tezcan. Ако искаме можем и снимачната техника подробно да "изучим". Погрижили са се!

# 83

Офф, досадни са вече,ако не е Толга.. Rage

# 84

Офф, досадни са вече, ако не е Толга.. Rage
     Софи, ако не е Толга нямаше и да разберем, че ще пускат сериал "Дума на честта". Вълнувам се единствено заради Толгахан, пък и историята ме заинтригува, но това бавене ме изнервя. Досадно ми е да чакам и всеки ден да се надявам, че ще съобщят деня за излъчване на епизодите.
     Да разнообразя този път с Йълмаз.

# 85

Flowers BouquetЕМИ* разбира се, че никой нямаше да чуе и гледа този сериал
ако не беше рекламата с участието на Толгахан,
това бавене сигурно е заради мен, защото реших за първи път
 след * Сега и завинаги* да гледам Думата* с негово участие и ..нищо не пускат,
карък ли съм или наказание свише, че не ме грабна в предишните сериали, не знам,
но много се проточи това * Очаквайте скоро*.. то друго не ни остава!
Joy Joy

# 86

Софи, не си ти каръка, а албанската пиявица. Stuck Out Tongue Winking Eye Тя не може да се примири с младите актриси около Толга и кой знае какво прави, за да осуети романтичните сцени на нашия красавец. Изчезна, скоро не съм й виждала физиономията из сайтовете. Няма да се изненадам ако е отишла в Измир, за да контролира снимките и съпруга си! 
     Няма спасение от тази напаст. По-лоша е и от турския СЕМ - представям си как стои до режисьора и "кастри" сцените. Joy Ако изобщо дочакаме пускането на "Дума на честта" и целувка по челото няма да видим! Играе голямата ножица! Joy

# 87

Flowers Bouquet ЕМИ*  страхотен колаж..албанската пиявица
така му е влезнала под кожата, имам чувството че Толга вече сам се е "поставил
под карантина".. и маската не сваля..даже по две носи, да не му налети някоя фенка и
да стане страшно..виж как и се обяснява в любов и каква мъка го е налегнала..
не вЕрвам да се загледа в Суде с влажни очи, както зяпаше Амине!
Joy

# 88
Здравейте!

Един учител занесъл много балони в училището си и дал по един на всеки ученик. После казал, всеки да си напише името и да пусне балона на пода. След това излезли на двора.
Навън той казал на учениците: "Имате 5 минути всеки да намери балона, със своето име".
Учениците влезли и търсили, но 5-тте минути минали, а никой не могъл да намери балона със своето име.
След още няколко минути, учителят им казал: ??Вземете който и да е балон и го дайте на собственика на името, което е написано".
Само за няколко минути всички ученици вече държаха своите балони в ръка.
Накрая учителят казал:
''Деца, балоните са като щастието. Никой няма да го намери търсейки само своето. Вместо това, ако всички се грижат един за друг, ще намерите щастието заедно с този, на когото принадлежи!"

Това "Очаквайте скоро" е доста разтегливо понятие, за едни може да е няколко минути, няколко часа, 2-3 дни, а за други може да е месеци... Явно Шоу ТВ имат доста по- разтеглива представа за времето от нас...

# 89
Здравейте, момичета!

"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва - не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."
Джон Ленън

Добро утро!
Пожелавам ви един страхотен, ползотворен и богат на нови емоции ден! 

Събудих се с надеждата за приятна новина, но ... уви.
     "Очаквайте скоро" е трансформирано в "Много скоро" и нищо повече.

Общи условия

Активация на акаунт