Отговори
# 690
Какъв логичен  финал ще  измислят за четири епизода? Rolling Eyes

Нали нямате против да сложим Есра  Билгич , парньорката на Толгахан от  Надеждата.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:05 от femmi2

# 691

- Ти помисли, че съм забравил, така ли е? Виж, набрах ги от острова. Както обикновено. Не съм забравил!
Не мога да забравя. Всички забравиха, но аз не мога да забравя.
Всеки миг, който ние преживяхме се е запечатал в сърцето и душата ми.
Ти си най-голямата рана в моето сърце. Днес е денят, когато ти си замина и ме остави.
В този ден, ти преди да си тръгнеш, остави на моите плещи такава тежест, Руя!
От една страна думата, дадена от мен, от друга – твоята дума.

- Това, което искаше се случи, Руя! Роди ми се син –моят Мустафа.
А сега, от една страна Мустафа и неговата майка, т.е. товарът, който ти стовари на моите плещи,
от друга - Исра и нейното малко бебе, животът на които зависи от мен.
 Т.е. дума на чест, дадена от мен. Сега ми отговори какво да направи Джихан Адабейли?
Аз не мога да оставя Исра. Няма да я пусна! Но и на Мустафа и неговата майка не мога да навредя.
Какво съм длъжен да направя, Руя? Ти отговори, защото ти си в основата на всичко това.
Заради думата, дадена от теб, Руя! Заради всичко, което направи ти. Сега какво да направя?

# 692

Двама красиви мъже в живота на Исра. Единият баща на детето й, а другият любовта на живота й

# 693

Цеце, красиви актьори, красиви актриси, приказни пейзажи, невероятна история ... вълнуващ сериал!

# 694
Фрагмент 2, към епизод 4 на ''Дума на Честта''

# 695
Фрагмент 2, към епизод 4 на ''Дума на Честта''

Цеце, благодаря за фрагмента. Очаква ни отново един страхотен епизод.

# 696
Ми, то и в един епизод, както са кинопродукциите, може да има логичен финал, но в случая дали няма да се преместят в някоя друга телевизия? 

Какъв логичен  финал ще  измислят за четири епизода? Rolling Eyes

# 697
  • София
Привет момичета! Flowers Hibiscus

Разочарованието ми от факта, че спират сериала буквално в началото, когато очаквахме да започне разкриването на скритите тайни в сценария е толкова голямо, че дори не ми се коментира последния трети епизод, който изгледах няколко пъти! Disappointed Relieved

Много е коментирана системата на оценяване на турските сериали, затова ще кажа само, че не я одобрявам, но за съжаление нито аз, нито многобройните фенове на този така красиво и интригуващо започнал сериал можем да окажем въздействие! В очакване на последния, четвърти епизод ви пожелавам хубава вечер и спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

# 698
Момичета, аз все още имам надежда, че този сериал ще бъде продължен някъде другаде. Всеки си има сериал, който харесва и не иска да бъде спрян, заради дребнавостта и алчността на телевизиите. Определено ''Дума на Честта'' е моя сериал и наистина не бих искала да бъде финализиран. Никога не са ме интересували рейтинги, гледам онова, което ми харесва. ''Дума на Честта'' е първия сериал, който гледам он лайн и наистина съм разочарована от турския зрител и Show TV, които не дават шанс сценария да се разгърне и тайните да бъдат разкрити...

# 699
Ми, то и в един епизод, както са кинопродукциите, може да има логичен финал, но в случая дали няма да се преместят в някоя друга телевизия?
     Prinx, милиони фенове са в трепетно очакване да се случи някакво чудо и сериалът да продължи да се излъчва, но чудо в Турция ... не вярвам.

- Те още не познават Исра Насир!
- Винаги до край съм се борила за това, което обичам! И отново ще се боря ...

- Махай се оттук!
- Ти правиш това от гордост.

„Защото  си влюбен в нея.”

# 700
Здравейте!

Откъснах цвете и то умря. Хванах пеперуда и тя умря.И тогава разбрах, че да се докоснеш до красотата можеш само със сърцето.
Омар Хайям

# 701
Здравейте, момичета!

" Обичаш ли живота?
Тогава не пилей безразсъдно времето,
защото времето прави живота! ''
Benjamin Franklin

Не закъснявайте - мечтайте, решавайте и действайте - днес и сега!

Слънчево настроение и прекрасен ден!

# 702
Жените в живота на Джихан

Рюя

Ясемин

Исра

# 703

Да "загреем" за предстоящия епизод от "Дума на честта".
    Суде Гюлер в образа на Исра - харизма, чар, сексапил ....  

# 704
Джихан Адабейли, винаги на път. Винаги готов да помогне, дали от човещина или, за да изпълни дадената Дума.

Прекрасна снимка. Тоалет ''скандал'' за турския зрител...

Общи условия

Активация на акаунт