Последният печели

• 165 296
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Той, че е зле, зле е, ама може ли Орлин да му отнема толкова от времето...

# 1 996
Той, че е зле, зле е, ама може ли Орлин да му отнема толкова от времето...

И аз това щях да коментирам. Много некоректно.

Тази нула на банката на Калин си е голям резил. Cry

# 1 997
  • София
Абсолютно заслужено завърши с 0 тчки. 🤭

# 1 998
Калин ме шашна с някои от отговорите си. Накрая беше занулен, но поне стигна до трети кръг. Милен някакви тикове ли има? На моменти прави разни движения, но въпреки това е симпатичен.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 17:22 от daisy12

# 1 999
Калин ме шашна с някои от отговорите си. Накрая беше занулен, но поне стигна до трети кръг. Милен някакви тикове ли има? На моменти прави разни движения, но въпреки това е симпатичен.
Заеква леко. Което при някой равностоен участник в 3 кръг, може да му изиграе лоша шега и да му изяде от времето.

# 2 000
Най-накра Орлин смени репертоара и каза нещо различно от "Какво не ти достигна".

# 2 001
Симпатичен ми е Милен, явно от притеснение трудно произнася някои думи. Иначе входящият разговор му тече гладко.

# 2 002
  • Велико Търново
Да, при хората, които имат тоя проблем, той най-силно се изявява точно в моменти на притеснение или пък на бързане. Тук имаме и двата фактора. Милен не е от притежаващите някакви супер знания, но поне засега неговите са му достатъчни. Иначе в първото му участие, като чух представянето му, веднага си го харесах за следващ победител и се радвам, че не беше само веднъж.

# 2 003
Заеква леко. Което при някой равностоен участник в 3 кръг, може да му изиграе лоша шега и да му изяде от времето.
Да, заекването и то. Явно от притеснение и нерви му се появят някакви тикове несъзнателно. Но пък това не пречи да ми харесва като участник,  въпреки че има някои пропуски.

# 2 004
  • София, България
На мен не ми е много симпатичен. Не само заради заекването. Някакво хомосексуално излъчване има. Не че имам нещо против, напротив, просто не ми допада как стои на екрана.

# 2 005
За пореден път дамата в предаването беше безмълвен свидетел на случващото се в предаването!
Чудя се как тези 32 години "демокрация" успяха да върнат женското присъствие в обществото ни обратно в 19 век!

# 2 006
По-скоро я върнаха 1900 км на изток. Тя тъпее, няма претенции към собственото си развитие и чака мъжа да я издържа. Кво като се преструваме на европейци, като кръвта ни е друга.
Най-симпатичен от последните предавания ми беше Оги от Мадан и съжалявам, че не се задържа.
А гафът на Орлин с признаването на грешния отговор за основателите на НЛО може да се отчете като един от най-грандиозните във формата, защото директно предопредели развоя на играта и финалистите.

# 2 007
  • Sofia
Защо да е гаф?
Човекът си изреди правилно тримата,четвъртият беше за по-сигурно.

# 2 008
Създатели е конкретен въпрос. Може да са двама, или петима, но са точно опредени. Няма "по-сигурно" тук. Има незнание и грешен отговор. Категоричен гаф.

# 2 009
Ако не бъркам, на вчерашния въпрос за значението на думата география, приеха за верен отговорът:наука за земята, а то не е така. Земя и пиша. По-скоро описание на земята.

Общи условия

Активация на акаунт