Последният печели

• 165 299
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Велико Търново
Иначе забелязахте ли, как в една от темите на Огнян в трети кръг таймера бийпна 10тина секунди преди да изтече часовника Simple Smile
Защото отговори и на десетте въпроса. Даже 12 секунди - каза Орлин.

# 1 981
  • София, България
Иначе забелязахте ли, как в една от темите на Огнян в трети кръг таймера бийпна 10тина секунди преди да изтече часовника Simple Smile
Защото отговори и на десетте въпроса. Даже 12 секунди - каза Орлин.

Нее, не беше отговорил, просто бийпна, край, после часовничето продължи да се изпразва, а Орлин казваше верните отговори. В темата за градовете беше, ако си пуснете записа, ще го видите на 44-та минута.

# 1 982
Днешната загуба ми прилича много на загубата на онзи приятел-последовател на Мартин дето бе дошъл да записва поредни победи, а на второто му предаване го пратиха у дома и само дето не се разплака. Тук бе почти същото - участника излъчваше същата арогантност и съвсем логично си замина и той.
А Орлин Горанов в такива моменти не може сякаш да скрие пристрастията си точно към такъв тип участници и съответно разочарованието си като ги шамароса и пратят да си ходят по живо по здраво.

# 1 983
  • Велико Търново
Да, видях момента. Не са чак 10 секундите, може би някъде около 6, но по-рано беше бийпването, да. Но пък то май нямаше изгледи Огнян да отговори, така че едва ли е ощетен от това. Заради принципа обаче не е допустимо.

# 1 984
# 1 985
Да, логичен завършек. Който се вземе много на сериозно, бързо отпада и става смешен. Тази самоувереност, да натискаш бутона без да чуеш въпроса, страшно дразни, пък и в повечето случаи е напразна.

# 1 986
Този Драгомир не ми беше симпатичен и миналия път на косъм би Ивайло. Много голямо самочувствие и беше някак натрапчив, такива и преди имаше, но бързо, бързи си отиват.

# 1 987
Не трябваше да признават отговора за това кои са съоснователите на НЛО за верен. Писна ми участници само да изброяват факти и накрая да им признават отговорите за верни. Той изброи 4-ма души, верния отговор беше 3-ма.

# 1 988
  • Велико Търново
На мен пък, докато в трети кръг Искрен отговаряше май на втората си десятка въпроси, ми се стори, че на един въпрос каза "пас", а Орлин извика "верен отговооор" и хвърли картончето на земята. Чакам да го качат, за да разбера дали все пак само ми се е сторило.

# 1 989
  • DE
Два от въпросите днес са задавани и друг път.

# 1 990
  • Велико Търново
Сторило ми се е, значи. Отговорил си е човекът, само дето беше в третата десятка въпроси - за храма "Света София" в Истанбул.

# 1 991
Перничанинът Калин на синята банка днес ме хвърля в тъча с отговорите си. Уникален 🤣

# 1 992
  • Велико Търново
Точките много малко. Ниско е нивото днес.
А Калин - да, бисер до бисер Frowning

# 1 993
Много е зле този Калин.

# 1 994
Перничанинът Калин на синята банка днес ме хвърля в тъча с отговорите си. Уникален 🤣
И на мен щеше да ми бъде смешно, ако човека не беше водач през по-голяма част от предаването и не беше достигнал до трети кръг!
Мисля че това говори достатъчно за предаването...

Общи условия

Активация на акаунт