Последният печели

• 165 305
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 965
Откакто изгониха предишния екип въпросите са супер тъпи.
Това са въпроси на предишния екип. Тези предавания са снимани преди скандала с предаването с въпроса за Боби Фишер.

# 1 966
  • DE
Не знам, в началото като че ли бяха по-интересни въпросите Thinking Напоследък е направо негледаемо Anguished

# 1 967
Може би прекалено големият брой на въпроси и вкарването понякога в "безумни" теми е причина. Всъщност темите не, то няма регламент какви да са, но огромното количество въпроси, които трябва да се мислят за всяко предаване (нали казаха ок 88) оказва влияние на качеството. Wink Особено ако трябва да дойдат от 1 глава само...
Покрай предаването спечелиха поне 2-ма гледащи БНТ вкъщи (от години не бяхме пускали по-дълго от 10-на мин програмата), но не се знае докога, както са писали и някои от вас по-назад.

# 1 968
Трикратният победител? Нямаше ли само 2 победи дотук?

# 1 969
  • Велико Търново
Да, двукратен е. Поне от това, което са показали на нас.
Пак прескачат епизоди...

# 1 970
Уф, пак ли някой кандидат депутат.......

Този млад интелигент нещо дразни.
Стискам палци на Ивайло

# 1 971
Потвърдено ли е, че махат предавания заради кандидат депутати или само предполагаме? Според мен е малко вероятно това да е причината.

# 1 972
Потвърдено ли е, че махат предавания заради кандидат депутати или само предполагаме? Според мен е малко вероятно това да е причината.
За първото предаване на Стоян, на 99%.
За тук проверявам още Wink

# 1 973
  • София
Този Драгомир е голямо недоразумение. Надут пуяк с много ниско IQ. 🥴 Щом такъв може да спечели, предаването, нещо е сбъркано.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 19:08 от july1993

# 1 974
Още с шалчето ме изгуби...

# 1 975
Още с шалчето ме изгуби...
Да, това шалче не се връзваше с облеклото му. Не знаеше доста неща, но добута до победа. Не му е симпатичен, предпочитах Ивайло.

# 1 976
Току що гледах коментирания епизод. Шалчето не беше на място, така е, но Драгомир се представи доста добре. Интересно ми е как ще продължи.

# 1 977
  • Sofia
Не продължи 😁
Огнян ми е симпатичен,желая му успех 🍀

# 1 978
И аз се радвам на тази победа.

Темата "Как се пише" беше пълна трагедия Wink

# 1 979
  • София, България
Орлин едва я прочете Simple Smile

Но Драгомир сам се прецака със стиховете на Ботев. Предварително ясно беше, че няма да успеят да прочетат и половината въпроси.

Иначе забелязахте ли, как в една от темите на Огнян в трети кръг таймера бийпна 10тина секунди преди да изтече часовника Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт