Последният печели

• 165 321
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 950
  • In The Middle Of Nowhere
А вчера ли беше, имаше и въпрос за Хисарския поп Laughing

# 1 951
Тотално спрях да го гледам... ОСТАВКА!!! 😂

# 1 952
  • Велико Търново
С тия теми чак не мога да повярвам, че в екип "Въпроси" е 11-кратният победител Николай от В.Търново.

# 1 953
С тия теми чак не мога да повярвам, че в екип "Въпроси" е 11-кратният победител Николай от В.Търново.
Сигур е безгласна буква, нали е от провинцията и не вземат под внимание думите му

# 1 954
Не съм видяла кастинг за сценаристи в предаването. А би трябвало да има.

# 1 955
И на мен не ми е интересно вече. Не научавам нищо ново, а и много изкривена информация се натрупа.

# 1 956
Жалко за Еми, много ме е яд, че отпадна. Много позитивно настроение ми носеше.

# 1 957
  • Пловдив
И на мен ми хареса жената Simple Smile

# 1 958
Вече май за втори път питат за "Пролетна умора" Simple Smile

# 1 959
  • DE
И за Йордан Йовчев от къде е, помня защото предишния път Мм не знаеше и аз му казах.
Вчера той твърдеше, че въпросите се повтаряли, но аз му казах, че не съм забелязала. Е, днес се убедих сама Rolling Eyes

# 1 960
Частта от Реквием на Верди се казва Dies irae. Не чух добре какво каза Горанов, но не това. Трябва да го изгледам.

# 1 961
Нивото на предаването рязко спада и ако не се вземат мерки ще добута до лятото и край! Не знам какви промени на редактори са правили покрай скандала с Боби Фишер, но от месец насам усещам, че трудно го издържам до края, а бях огромен фен. Качеството на участниците също е ниско - вчера победителя събра 60 точки, което е показателно.

# 1 962
  • Велико Търново
След въпроса за Димо Орлин какво взе да се превъзнася, че песента е "Огън", не знам. Тази, която пуснаха, беше може би най-популярната песен на P.I.F. - "Приказка".

Наистина участниците напоследък хич не се справят добре.

# 1 963
  • DE
Откакто изгониха предишния екип въпросите са супер тъпи.

# 1 964
Съгласна съм с вас. Много тегаво върви предаването.

Общи условия

Активация на акаунт