Последният печели

• 165 203
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 60
А нима човек може да знае всичко? Не мисля. Това не е изпит с предварително назубрен конспект. Понякога хладнокръвието, логиката, асоцоативното мислене играят много-по-важна роля в такъв тип състезания. Късметът също. Нищо ново под слънцето. Живот!

# 61
Гледам го и аз с интерес, да видим Николай до къде ще стигне, до сега никой не го е застрашил дори.
Женската част обаче до сега много слаби играчи има, вчера касиерката горката, чак жал ми стана.

# 62
  • Sofia
И днес са много зле жените.

# 63
Николай ми изглежда направо непобедим.

# 64
2ри кръг му е много силен. На последноя въпрос сега можеше да пасува и да им даде шанс.

# 65
  • DE
Много ми тъжно, че повечето жени отпадат бързо.

# 66
Не знам дали чух добре, но ми се стори, че отчетоха за грешен отговора, че Анакин Скайуокър е баща на Люк Скайуокър. Това е абсолютно вярно. Анакин Скайуокър става баща на Люк, преди да се превърне в Дарт Вейдър.

# 67
  • Велико Търново
Като верен го отчетоха.

# 68
  • In The Middle Of Nowhere
На мен започна да ми става скучно с тези победи на Николай. Умен човек и е ясно, че досега нямаше конкуренция, но мисля че трябва от предаването да му намерят някаква противник достоен, иначе така може да го гледаме до нова година

# 69
Аз си мислех, дали ако закръгли 10 победи например, няма да го обявят за топ победител или нещо такова и просто да излезе от играта без да е загубил?  Изглежда ми направо невъзможно да бъде детрониран.

# 70
Като верен го отчетоха.
Тъкмо върнах записа, признаха му го за верен, само защото добави Дарт Вейдър, а всъщност си беше прав още с първото име.

# 71
Те противниците на Николай сами се бият, особено този вчера. Тъпо си избират темите в последния кръг. Не че омаловажавам неговите знания и потенциал, но ми се струва, че поне няколко пъти видях изпуснати възможности да бъде победен.

# 72
Вчера участнка беше най-близо и сам си изпусна шанса.
Забелзах, че тия теми дето изглеждат най-страшни са с най-лесните въпроси.

Тоя пък днеска дето отпадна пръв... все едно от улицата са го взели е така да зпълни бройката Simple Smile

# 73
  • Велико Търново
Не само той, всички, отпадащи с по николко точки, оставят такова впечатление. Въпросът не е само до знания обаче, а и до бързина, както и до сигурност в тези знания. Защото като я няма, липсва и смелостта за натискане на бутона. Отделно че е необходима и доза късмет по отношение на сферите, които ще се паднат. Николай наистина притежава енциклопедични знания, но не всеки е с такива.
Иначе наистина има някаква тенденция на пръв поглед трудни теми да се оказват с лесни въпроси. Може би на противниците на Николай ще им трябва още време, докато се усетят. Действително точно там загуби Димитър снощи. Независимо че да се улучат цели три теми, в които Николай да не може да отговори на нито един въпрос, вече ми се струва невъзможно.

# 74
Георги онази вечер беше достоен съперник, но се препъна в Закона за движение по пътищата.

Общи условия

Активация на акаунт