Последният печели

• 165 251
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 90
Не ми даде да си едитна поста.

Ники се пропъка днес, но Влади игра слабо в 3 кръг, като цяло най-интересния брой беше днес.
какво значи "едитна поста" ?

# 91
Да си редактира поста.

# 92
Иван Цветарски е починал 1987, а Живко Гарванов 1998 год. Няма как млад човек да ги знае, при положение, че не бяха най-популярните български актьори  и че филми с тяхно участие в последните години не се излъчват, нито стари постановки на телевизионния театър. И сякаш бяха повече театрални актьори.
Някак си младите и по-възрастни участници не са
равнопоставени. Мое мнение.

# 93
Еми я да пуснат някое изпълнение на Billie Eillish и да питат възрастните кой е това Simple Smile Че даже и някой от новите бг звезди.. Може би повечето няма да могат да отговорят.

# 94
Ами то проблемите са много, като почнем от БНТ и свършим с тия въпроси където участниците просто са били млади и са го изживяли това нещо и за това го знаят. И то не защото е било много интересно или смешно ами защото просто друго не е имало.

Някое дете ако израстне само с Откраднат Живот и другите бг бози сигурно след 50 години ще ги скъса на тия въпроси.
Само дето в днешно време си залят от всякъде със всичко...

# 95
Еми я да пуснат някое изпълнение на Billie Eillish и да питат възрастните кой е това Simple Smile Че даже и някой от новите бг звезди.. Може би повечето няма да могат да отговорят.

А, недей. Което и предаване да пуснеш, все ще се появи някоя "звездичка", говореща за новото си "парче" или участваща в шоу. Щеш не щеш, ги научаваш.
Като чуя парче... Защо ли песните на Куин, например, не ги наричат парчета.

# 96
Ами не, не ги научаваш. Аз почти не гледам телевизия, новите изпълнители и парчета не ги знам, нито наши, нито чужди. От друга страна и много от старите, от 60-те не ги знам, защото тогава съм родена и съм израснала през 70-те и 80-те. Всеки си има области, в които е силен и в които не е.

# 97
Ами, решили са, явно, предаеането да е с такава насоченост - Златен фонд на БНТ. В първи кръг, обаче, въпросите са доста разнообразни. Баща ми, например, знае 90% от отговорите във вторите кръгове, но се притеснява да участва, тъй като смята, че няма да може да мине първи кръг Simple Smile Аз, откакто го гледам, научих страшно много неща и си чопълних доста "дупки".

# 98
Аз изказах лично мнение и подчертах това. От позицията на моята възраст/от възрастните съм/, интереси и познания. Ако друг е на друго мнение, добре.

# 99
  • София
Ами, решили са, явно, предаеането да е с такава насоченост - Златен фонд на БНТ. В първи кръг, обаче, въпросите са доста разнообразни. Баща ми, например, знае 90% от отговорите във вторите кръгове, но се притеснява да участва, тъй като смята, че няма да може да мине първи кръг Simple Smile Аз, откакто го гледам, научих страшно много неща и си чопълних доста "дупки".
Мама е по същия начин - знае страшно много от въпросите.  Нахъсвам я да отиде, но категорично ми отказва, не иска да застава в ефир и да я гледат.

На мен ми е интересно от любознателна гледна точка, научават се неща. Ники също ще ми е интересно да видя до къде ще стигне, всеки път ме изумява колко много знае и колко е спокоен. Особено в трети кръг като му изберат тема все положително казва, че е хубава. Според мен и това като тактика влияе подсъзнателно на другия, ама това са си мои съждения.

# 100
  • Люлин
Хайде бе Димо, кога ще те видим? Помните ли Димо Падалски?

# 101
  • DE
Той май участва и отпадна на ранен етап Thinking

# 102
Не знаех, че има тема Simple Smile
Вкъщи следим играта от самото начало и ни е интересна. Обичам въпроси тип викторина.
Харесвам предаването, защото научавам много неща, но и със задоволство разбирам, че на много въпроси знам отговорите Grinning

Възхищаваме се на знанията на Николай, но докато на мъжа ми още му е интересен участника, на мен започва да ми омръзва. Този човек няма как да загуби, освен ако не се намери равностоен противник.
Много е добър точно на втори кръг, както някои от вас споменаха.

# 103
  • Велико Търново
дането, Димо Падалски не е участвал. А и той няма как да отпадне на ранен етап.

# 104
  • DE
Може да бъркам със Стани богат Thinking Grinning

Общи условия

Активация на акаунт