Последният печели

• 165 324
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Край ''синьосиньото синьо море''
1.БНТ да върне Минута е много. Тяхно предаване е.
2.Да смени сценаристите и техническия екип.
3.Да разкара ОГ - ехидния лигоч, барабар с подигравателното му отношение към клетите участници и " любовта му необяснима" към Мартин.
3.Да намерят млад, интелигентен, добронамерен водещ.
....и току виж предаването потръгнало☺️☺️☺️

# 1 936
  • София
Нищо ехидно и подигравателно не виждам в поведението на Орлин Горанов. А "клетите" участници сами са пожелали да участват, някои с недотам добри възможности, но пък са имали смелостта да се изтъпанчат на екран, за което евала.
Друг е въпросът за идиотските теми и глупавите въпроси, за което са отговорни сценаристите.

# 1 937
До тук стана ясно, че няма предварителен подбор на участниците за знания, явно са по реда на записване или се търсят такива, които са интересни с нещо - житейско, професионално или друго. Предаването е отворено, всеки търси изява или да го види родата по телевизията. Пък и макар и малък хонорар, все е нещо.

# 1 938
  • София
Определено на моменти реагира много неадекватно Орлин, ако някой сбърка отговора.

# 1 939
Снощи пак пропуснаха да излъчат въпрос. След въпроса за 40 т. В сфера Еврейска кухня посочен от Стоян , дадоха въпроса за 10 т. , като този за 20 т. беше вече задраскан, но не излъчен.

# 1 940
  • София, България
Този път поне са се сетили да го задраскат, аз не съм забелязала ... Но оня за 5 точки в Афери си стоя бял докрая и просто бодеше очите ...

Нещо обидно пак е имало за евреите ...

# 1 941
Май е време това предаване да си вземе почивка. Доста гафове се натрупаха напоследък.

# 1 942
Определено на моменти реагира много неадекватно Орлин, ако някой сбърка отговора.

Той пък сигур всичко знае.Световната енциклопедия ОГ.Добре че му говорят в слушалката , та много компетентен изглежда в очите на слепите. Видя се ,че и той няма обща култура,особено за Чернопеев. Каквото му кажат, това приема за чиста монета... Айсиктир...

# 1 943

Той пък сигур всичко знае.Световната енциклопедия ОГ.Добре че му говорят в слушалката , та много компетентен изглежда в очите на слепите. Видя се ,че и той няма обща култура,особено за Чернопеев. Каквото му кажат, това приема за чиста монета... Айсиктир...
Не беше ли Черноземски Wink
Или аз съм пропуснала някаква интрига с Христо Чернопеев Wink

# 1 944

Не беше ли Черноземски Wink
Или аз съм пропуснала някаква интрига с Христо Чернопеев Wink

Да бе ,Черноземски беше.Отвлякъл съм се .Съжалявам

# 1 945
  • DE
Анкетата за участие https://bnt.bg/show-subscription.html
Впечатлих се на въпросите
"Кога за последен път вдигнахте скандал? Защо? Опишете ситуацията *
Кога сте се чувствал най-нещастен?
Кога сте се чувствал най-щастлив?
Най-голямото Ви разочарование?
Кой е най-кошмарният Ви спомен? "
Какво им влиза в работата личните усещания Thinking
Това направо е гениално, все едно попълваме лексикон в 4 клас втория срок Grinning
"Довършете изречението: Ако бях невидим, щях... "

От отговорите много тенденциозно могат да се напаснат въпроси на които трудно да отговоря даден участник, лесно могат да отстранят когото си поискат.

# 1 946
Това сега анкета за учатие в предаването ли е или за прием в психиатрично отделение? Joy

# 1 947
Като гледам някои от участниците, е и двете!

# 1 948
Анкетата за участие https://bnt.bg/show-subscription.html
Впечатлих се на въпросите
"Кога за последен път вдигнахте скандал? Защо? Опишете ситуацията *
Кога сте се чувствал най-нещастен?
Кога сте се чувствал най-щастлив?
Най-голямото Ви разочарование?
Кой е най-кошмарният Ви спомен? "
Какво им влиза в работата личните усещания Thinking
Това направо е гениално, все едно попълваме лексикон в 4 клас втория срок Grinning
"Довършете изречението: Ако бях невидим, щях... "

От отговорите много тенденциозно могат да се напаснат въпроси на които трудно да отговоря даден участник, лесно могат да отстранят когото си поискат.

Ам'чи аз може и да не дам верни отговори.Как ще ме профилират адекватно в такъв случай?

# 1 949
  • София
Тема Милко Калайджиев! И трябва да се покажат знания! ЖДНБ! Тотално изпростяване!

Общи условия

Активация на акаунт