Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 170
  • 933
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте имам питане към вас,една приятелка си продава фотоепилатора никога не го е ползвала със изтекла гаранция модел SC 1995 на Филипс дава ми го за 200 лв и много се чудя дали да го взема или модела вече е стар.Моля помогнете ми

# 631
  • Асеновград
Здравейте имам питане към вас,една приятелка си продава фотоепилатора никога не го е ползвала със изтекла гаранция модел SC 1995 на Филипс дава ми го за 200 лв и много се чудя дали да го взема или модела вече е стар.Моля помогнете ми

Ако наистина не е ползван е много изгодно, та дори и да го е ползвала ще е пълен с импулси които да ти стигнат за години. Аз бих го взела. Simple Smile а и ако ти е приятелка няма да ти пробута неработещ или не хубав фотоепилатор.

# 632
По скоро ми е клиентка,не толкова приятелка ами казва,че никога не е ползвам.А за модела какво ще кажете става ли за бикини зона (интим) ?

# 633
По принцип не,но аз го ползвах на своя глава и ми вършеше идеална работа

# 634
Значи направо ме убедихте 🙂 мисля че 200 лв е много добра сума за фотоепилатора, и разбира се дано да има ефект

# 635
Във Фешън Галери има 1997 на 280 лв нов, но без гаранция. Звънях им специално да ги питам като видях толкова ниска цена, но се отказах, искам да мога да ползвам сервиз, ако се наложи.
https://fashion-gallery.bg/product/fotoepilator-philips-lumea-advances

# 636
Здравейте,
Ползвам лумея97 от ноември и ефекта е страхотен. Но на триъгълника почти няма резултат(освен едно плешиво петно, друго не постигнах). Решила съм да ходя на лазер и мисля цяло тяло да направя. Колко време преди лазера трябва да спра да се светкам? И подходящо ли е пролетта да почвам процедури с лазер?

# 637
Здравейте,
Ползвам лумея97 от ноември и ефекта е страхотен. Но на триъгълника почти няма резултат(освен едно плешиво петно, друго не постигнах). Решила съм да ходя на лазер и мисля цяло тяло да направя. Колко време преди лазера трябва да спра да се светкам? И подходящо ли е пролетта да почвам процедури с лазер?

Аз също си мислех за това - дали ефектът от фотоепилатора мога да задържа с няколко процедури лазер. Ще се радвам, ако някой сподели опит от комбинация на фотоепилатор и лазер. Колкото до това дали е подходящо, какъвто и лазер да ползваш, аз знам,че поне седмица преди и след това не трябва да се излагаш много на слънце. На мен в клиниката са ми казвали, че няма смисъл да започвам април-май процедури на краката, тъй като добрите дерматолози не препоръчват лятото да се правят процедури. Аз бих изчакала есента, но всичко зависи от това дали искаш тен или гладка кожа предстоящите летни месеци. Simple Smile

# 638
Аз съм правила 6 бр. IPL в клиника и започнах март, продължи до октомври. Правих бедра и пълен интим.
Правила съм 2бр. лазер под мишници и пълен интим.
Последващо си купих Лумеа.На краката(IPL) поддържам и няма нови вече 6-7г.
Под мишници е по-слаб резултатът.
На местата, на които съм минавала само с Лумеа имам най-добър резултат.
На триъгълника има места, които никога не се повлияха, било с профи уредите, било с домашния.

# 639
  • София
Здравейте!
От доста време обмислям закупуването на фотоепилатор най-вече за решение в борбата с подкожните косми. Спряла съм се на Philips Lumea 1997 за 400 лв, което ми се струва изгодна цена за модела.
Въпреки всички изчетени мнения от мен досега имам следните въпроси - при използване на фотоепилатор в продължение на 2-3 години, че и повече, запазва ли се резултата, който сте постигнали и колко дни след процедурата не може да се излагаме на слънце, тъй като не ми се иска лятно време да пропускам поддържащите процедури.
Благодаря на всички предварително! Simple Smile

# 640
  • Варна
Лятото НЕ се препоръчва ползеането на епилатор.

# 641
Пак е според зависи колко време
човек прекарва на открито, с каква кожа е.

# 642
  • Асеновград
Аз и лятото възнамерявам да си го ползвам, защито го ползвам само на интим и подмишниците, краката рядко ги щракам ама и да правя процедури аз не се пека на слънце и използвам винаги 50 спф така че не мисля че е проблем.

# 643
  • София
    Доколкото разбрах не е препоръчително да се използва, когато имаме тен, но предвид, че нямаме и няма да се излагаме на пряка слънчева светлина, т.е на плаж, не е проблем, но предполагам пак трябва да мине някакъв период от време без кожата ни да вижда слънце. Аз се интересувам за този период колко време е.

# 644
    Мисля, че в инструкциите беше седмица, пише го в книжката

Общи условия

Активация на акаунт