Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 131
  • 933
  •   1
Отговори
# 675

Също така минавам една зона три пъти и е правен веднъж месечно. Така добре ли е?
Това не го разбрах!?

Иначе на въпросът - уредът прегрява , затова го прави.Особено ако се ползва само на слайд функция и по-висока степен.
Трябва да се охлади и пак тръгва.

# 676
Моите косми също не падат, просто растат по-бавно.
ДХ3, иначе имах предвид, че по веднъж месечно се епилирам и минавам всяка зона по три пъти. Дали не прекалявам?
А, защо прегрява уреда? Спира и на пета минута.... Ползвам го на четвърта степен, на трета просто няма ефект. С мургава кожа съм, с лунички по лицето.
Също да питам за слайд функцията-какво е това? Има само един бутон за генериране на импулси. Натискам го при преместване на уреда по кожата.

# 677
3 пъти в една сесия ли? В упътването пише какво е слайд функция, но ако мога да обясня- уредът не се вдига от кожата и не се мести , а само се приплъзва до следващото място за обработка.По този начин се вентилира по-трудно и прегрява.
А като казваш 3 пъти- светкаш 3 последователни пъти на едно място ли?

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 11:43 от ДХ3

# 678
Ясно си пише 1 място да не се минава повторно, поради риск от изгаряне. Как така минавате зона по 3 пъти?

# 679
Моя епилатор няма слайд функция-1997/00 е като модел, даже не съм пробвала така да минавам, като александритен епилатор.
Да, минавам три пъти едно място и няма помен от изгаряне. Като ходех на епилация,  козметиците минаваха по два пъти на едно и също място
Вие по веднъж ли светкате?

# 680
Моя епилатор няма слайд функция-1997/00 е като модел, даже не съм пробвала така да минавам, като александритен епилатор.
Да, минавам три пъти едно място и няма помен от изгаряне. Като ходех на епилация,  козметиците минаваха по два пъти на едно и също място
Aни, съветвам те да извадиш упътването, да седнеш и внимателно да го прочетеш.
Не е сериозно това, което пишеш.
(фотоепилаторът ИМА слайд функция!!!)

# 681
Вече правя 10-та процедура през 2 седмици на крака, интим и мишници.
Ефект не виждам почти никакъв (като изключим интима)освен, че по краката ми излязоха много бенки. Не виждам смисъл да продължавам честно казано.
от черния петък миналата година се правя с фотоепилатора и онзи ден като си видях ръцете..... ефект имам само на краката и то е около 60  процента намаляване на окосмението.

# 682
Вече правя 10-та процедура през 2 седмици на крака, интим и мишници.
Ефект не виждам почти никакъв (като изключим интима)освен, че по краката ми излязоха много бенки. Не виждам смисъл да продължавам честно казано.
от черния петък миналата година се правя с фотоепилатора и онзи ден като си видях ръцете..... ефект имам само на краката и то е около 60  процента намаляване на окосмението.
Интересно ми е каква кожа и косъм имате, на коя степен горе-долу го ползвате и как премахвате космите между процедурите.

# 683
Бръснене.
Жълтакъв ми е тена, черен косъм. Използвам 5та степен. Първите два месеца се щраках всяка неделя и след това изтеглих проложението на Филипс и следвам календара. В момента се замислям дали да не направя още 1 месец в седмицата по веднъж.

# 684
Бръснене.
Жълтакъв ми е тена, черен косъм. Използвам 5та степен. Първите два месеца се щраках всяка неделя и след това изтеглих проложението на Филипс и следвам календара. В момента се замислям дали да не направя още 1 месец в седмицата по веднъж.
Два месеца са около 4 процедури, което е малко за мен само те да са орез 2 седмици.Това приложение за мен не работи много читаво.
Истина е, че различните зони са с различен растеж на косъма, но на мен ми изкарваше неверотни дати за светкане преди, при все,че бяха за поддръжка вече.Караше ме през 15-20 дни да си светкам краката, други зони пък след месеци.

# 685
А с какво прикриват бенките? А татуировките?

# 686
По големите бенки ги заобикалям, а през по-малките /имам мнооого/ си светкам. Иначе съм чела, че може да се прикриват с бял молив за грим. С такъв само се разчертавах докато свикна. Татуировки нямам.

# 687
Аз също само бръснене. Светла кожа и тъмни косми. Доста бенки имам, откакто правя процедурите излязоха още нови.

# 688
Да, минавам три пъти едно място и няма помен от изгаряне. Като ходех на епилация,  козметиците минаваха по два пъти на едно и също място
Aни, съветвам те да извадиш упътването, да седнеш и внимателно да го прочетеш.
Не е сериозно това, което пишеш.
(фотоепилаторът ИМА слайд функция!!!)
Чела съм го, но е толкова бледо и разпарчедосано, че съм пропуснала слайд функцията. Чак аз се изненадах. Естествено, че пак ще прочета.
Така или иначе проблема с прегряването остава.

# 689
Какво е слайд функция?

Общи условия

Активация на акаунт