Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 142
  • 933
  •   1
Отговори
# 660
Какъв е уредът?

# 661
# 662
Тук могат да се изтеглят упътвания.

https://findsqa.co/yahoo/?fn=lescolton+manual+pdf&_subid=3vd … 51624e00.40582896

Интересно, че пише в началото да се ползва два пъти седмично.

# 663
Здравейте момичета.
Имам Лумеа от ноември месец.
Спазвам стриктно процедурите и вече съм на фаза корекции.
Само че ,на триъгълника и краката има доста още какво да се желае.
Мога ли да зануля процедурите и да ги започна отначало .
Проблем ли ще е?
И друг въпрос , виждам в приложението , че до края на годината примерно на краката нямам повече процедури .
Защо не ми излизат?

# 664
Здравейте момичета.
Имам Лумеа от ноември месец.
Спазвам стриктно процедурите и вече съм на фаза корекции.
Само че ,на триъгълника и краката има доста още какво да се желае.
Мога ли да зануля процедурите и да ги започна отначало .
Проблем ли ще е?
И друг въпрос , виждам в приложението , че до края на годината примерно на краката нямам повече процедури .
Защо не ми излизат?
Няма нужда да ги занулявате, а до юни месец (или море) направете още през 2 седмици.
Аз отдавна не следя приложението, защото ми изкарвашв е такива глупости и само ме объркваше.
В началото си слагах аларми на тел., за да следв кога са минали 2 седмици, после ги карах горе-долу ,когато бе през месец.Чааак толкова стриктно не е важно да е.

# 665
Много благодаря Simple Smile

# 666
Здравейте, имам въпрос относно падането на космите, тъй като прочетох, че падат след 10-15 дни. През това време трябва ли да се бръснат повторно? И също така бръсненето трябва ли да бъде непосредствено преди процедурата или един ден преди нея?

# 667
qnsssit000 , аз ползвам фотоепилатор от 2 години. Никога не съм виждала при мен опадване на космите. Между процедурите ходя на кола маска. А кога да бъде бръсненето- според мен не е добре да е непосредствено преди процедурата, защото малко или много кожата е раздразнена.

# 668
Аз бръсна сутринта преди да си направя процедурата по някое време през деня. Пробвах да има пауза ден-два, така че да са леко прокарали, обаче боли значително повече.

# 669
Аз непосредствено преди процедурата бръсна.

# 670
Дами, поръчали сме си с ММ Philips lumea bri921. Нужен ли е контактен гел при процедура? И правите ли цял интим или см триъгълник? Имам 3-4 сбъркани косъмчета в задната част, може ли и там?

# 671
Little Miss Ratatouille, не е нужен контактен гел. Даже кожата трябва да е чиста и суха - тоест да не е намазана с лосион за тяло примерно след банята.
Аз правя цял интим и назад към дупето, не е проблем, само може би степента трябва да е по-ниска, ако кожата там е по-тъмна.

# 672
Момичета, имам Philips Lymea 1997/00, като започна да се светкам и в един момент започват да мигат петте степени и епилатор спира да работи. Понякога го прави и пет минути след като съм го изключила за почивка. Да не би да е дефектен? Изключвам го, чакам 10 Мин и пак започва да работи.
Също така минавам една зона три пъти и е правен веднъж месечно. Така добре ли е?

# 673
  • Варна
И моят така прави. Почиствай го с кърпичката хубаво.

# 674
Вече правя 10-та процедура през 2 седмици на крака, интим и мишници.
Ефект не виждам почти никакъв (като изключим интима)освен, че по краката ми излязоха много бенки. Не виждам смисъл да продължавам честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт