Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 093
  • 933
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, с Филипс 1997 съм. Сравнителна бяла кожа, косъм - нито много тъмен, нито много светъл (с една дума има си пигмент).
Ползвам епилатора от есента на степен 3, тъй като имах доста тен от лятото. В последствие преминах на степен 4. А отскоро и на 5-та степен. Та въпросът ми е възможно ли е космите да се влият по-добре на 4-та, отколкото на 5-та степен?
Като отбелязвам, че на 5-та боцкащото чувство е по-силно.

# 736
Аз съм с мургава кожа, в началото бях на трета степен, но забелязах, че няма ефект. После минах на четвърта и сега определено растат по-бавно.

# 737
  • Sliven
Здравейте! Има ли някой впечатления от фотоепилатора, който пуска Лидъл в четвъртък? Цената 150 лева ми се вижда ниска и дали ще е ефективен?

# 738
Май не съм виждала много коментари за него... но пък това нищо не значи, а и Лидл имат политика за връщане до 90 дни така че не е кой знае какъв риск. За толкова време със сигурност ще се е видяло върши ли работа или не.

# 739
  • София
Момичета, нормално ли е сега в топлото време да прегрява по-бързо фотоепилатора? С Лумеа съм. Първите две процедури минах доста зони и не ми прегря нито веднъж. Днес, на трета процедура след триъгълник и подбедрица прегря, изкачах го да се охлади и след втората подбедрица пак прегря. Sad На 4 степен се святках, с приплъзване и съвсем леко вдигане тук-там.
Според мен е нормално- така беше и при мен миналото лято.Зимата нямах този проблем, но сега вече е топло и отново започна да загрява по бързо.Оставете го да си " духа" докато мигат степените и след минута отново е готов за работа- не го изключвайте иначе няма да се охлади

# 740
Здравейте момичета, чудя се аз ли правя нещо грешно или просто кожата ми за съжаление не се влияе много?
Имам Филипс Лумеа 1997 от декември насам. В началото си бях изтеглила приложението докато свикна и много стриктно си следвах датите. Започнах на 3-та степен, вече съм на 4-та (5-та още не съм пробвала).
Минаха вече 5 месеца, долу горе на всеки две седмици си минавам зоните, може да се каже, че определено е по-гладко и имам места без никакви косми, но и определено се налага да минавам на всеки няколко дни било то с тример или самобръсначка. Преди използвах епилатор, вече спрях. Кожата ми е бяла, космите са ми по-скоро руси, но на краката са си черни, като след самобръсначка.
Ако започна по-често да се минавам с фотоепилатора дали ще е ок? Например всяка седмица, вместо през две?

# 741
Когато започнат да мигат степените не го изключвате, така ли? Оставяте го сам да се охлади, на включен режим?

# 742
Моят , когато стане така, сам се изключва и изобщо не успява да зареди на ново.

# 743
Здравейте момичета, чудя се аз ли правя нещо грешно или просто кожата ми за съжаление не се влияе много?
Имам Филипс Лумеа 1997 от декември насам. В началото си бях изтеглила приложението докато свикна и много стриктно си следвах датите. Започнах на 3-та степен, вече съм на 4-та (5-та още не съм пробвала).
Минаха вече 5 месеца, долу горе на всеки две седмици си минавам зоните, може да се каже, че определено е по-гладко и имам места без никакви косми, но и определено се налага да минавам на всеки няколко дни било то с тример или самобръсначка. Преди използвах епилатор, вече спрях. Кожата ми е бяла, космите са ми по-скоро руси, но на краката са си черни, като след самобръсначка.
Ако започна по-често да се минавам с фотоепилатора дали ще е ок? Например всяка седмица, вместо през две?

Според мен нищо грешно не правиш. Имай търпение! Аз ползвам фотоепилатор от две години и косъмчета си имам все още, макар и мноооого по-малко- вече тънички и русоляви са станали. Иначе между процедурите си ходя и на кола маска и ползвам епилатор.
Не разбрах защо вдигаш степените Thinking Те са на база цвета на кожата, а не в началото по-ниска, пък после да я увеличаваш...

# 744
Ясно, значи да не се надявам да разчитам само на фотоепилатора скоро Grinning

Иначе не знам, доколкото разбрах, с покачване на степените, ефектът е по-голям, на 3-та съм правила само една, две процедури, докато свикна. Но съм спряла на 4, тъй като на 5 мисля, че вече ще ми е дискомфортно.

# 745
  • София
Когато започнат да мигат степените не го изключвате, така ли? Оставяте го сам да се охлади, на включен режим?
Да иначе ще се охлади но много бавно- трябва да циркулира въздуха

# 746
  • София
... Но съм спряла на 4, тъй като на 5 мисля, че вече ще ми е дискомфортно.

Пишете по-горе, че кожата Ви е бяла. Значи не би трябвало да е проблем да ползвате пета степен. Пробвайте и ще разберете. Умът ни често е в състояние да ни подвежда Wink

# 747
Здравейте! Има ли някой впечатления от фотоепилатора, който пуска Лидъл в четвъртък? Цената 150 лева ми се вижда ниска и дали ще е ефективен?

Днес успях да си взема такъв и ще гледам да напиша някакво мнение за него във форума.

# 748
  • при Arctic Monkeys
Споделям доста неприятен страничен ефект, а именно поява на малки тъмни бенки по краката ми. Използвам лумея като поддръжка след лазерна. Същото констатирам при дъщеря ми. Доста разочароващо!

# 749
Споделям доста неприятен страничен ефект, а именно поява на малки тъмни бенки по краката ми. Използвам лумея като поддръжка след лазерна. Същото констатирам при дъщеря ми. Доста разочароващо!

При мен също се появиха.

Общи условия

Активация на акаунт