Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 119
  • 933
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Да, аз също. Два месеца са нищо по принцип. А и тези процедури през седмица ги брой през една, защото реално ефект имаш на две седмици, не знам защо всички дерзаете през седмица. Но това според мен в никакъв случай не трябва да се броят за две процедури.. Дори и през ден да се святкам си е прието някаква норма , че за да се подейства на костма трябва да минат две седмици. Айде първия път ОК, да кажем не растат равномерно, ама към започващите тепърва - не мисля, че си заслужава усилието. Преди това ходила ли си на лазер? При мен от януари до сега ефекта е супер, но съм правила 5 процедури на лазер миналата година. Може и да има някакво значение.. нищо, че си бях Йети преди да започна. Зависи с каква кожа си, какъв косъм. Според мен не се отказвай, просто си ги прави през две седмици, разделяй един ден крака, един ден другото за да не ти е досадно и ще стане работата. Така или иначе си го купила , нищо не губиш.

# 781
Аз целия ноември ги правих веднъж седмично, цвлия декември ги ги правих на 2 седмици и от януари съм с приложението и го следвам. Ефекта е петна по целите крака.
Това е много малко време, а за
процедурите през седмица нямам какво да кажа освен, че е излишна загуба на време и импулси.
Приложението за мен не работеше и го зарязах отдавна.
Бих подновила процедурите през 2
седмици и бих направила 8-10 бр.(аз лично 12 направих)

# 782
Какви петна ви се получават от фотоепилатора?

Какъв беше протокола колко седмици преди и след слънце може да се възобновят процедурите?

# 783
Явно на есен ще започна отново през 2 седмици. Сега ме е страх да не стана с повече петна.

# 784
  • София
Ама за какви петна става въпрос? Аз реших, че петна от косми демек разредено поникнали? Ако са други петна да не се правиш на по-висока степен отколкото ти понася?

# 785
Ама за какви петна става въпрос? Аз реших, че петна от косми демек разредено поникнали? Ако са други петна да не се правиш на по-висока степен отколкото ти понася?
И аз така реших.

# 786
Пигментни петна или бенки...

# 787
Пигментни петна са. Кафеви. Кожата ми е сравнително тъмна, на 4та степен се святкам.

# 788
Пигментни петна са. Кафеви. Кожата ми е сравнително тъмна, на 4та степен се святкам.
Къде се появиха?

# 789
По краката предимно.

# 790
Ако кожата ти наистина е тъмна не трябва да използваш фотоепилатора. Ако имаш тен също. Опасността от пигментации е голяма при хората с по-тъмна кожа.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 15:10 от Meli$a

# 791
На мен в началото ми се появиха тъмни петна под двете мишници. Там по-принцип кожата ми е леко пигментирана, но след две-три процедури станаха петна като от слънце. Мазах ги няколко пъти с това и напълно избледняха, после продължих процедурите в тази зона на най-ниската степен. От друга страна, от един месец косъм не е израснал под мишниците. Добре че другаде не ми се появиха петна, че трябваше да връщам епилатора. Кожата ми е светла, но съм склонна към петна.

https://www.theinkeylist.com/products/alpha-arbutin

# 792
Сега се сещам, че на мен такива пгментации са ми се появявали след коламаска и после излагане на слънце.В нежните зони.
Да не е това причината?

# 793
Възможно е.

# 794
  • София
Здравейте , аз съм много доволна от фотоепилатора ми ,
но мъжа ми е станал като зебра Simple Smile , въпреки , че не пропускаме площ ,много странно се получава на ивици .Кажете при вашите мъже ,ако използват има ли го същия ефект ?

Общи условия

Активация на акаунт