Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 152
  • 933
  •   1
Отговори
# 795
На мъжа ми два-три пъти минах мястото по врата, където се бръсне. Хубаво, но взеха да растат само белите косми, които се оказа, че са много. Сега си иска тъмните косми обратно. 😆

# 796
Здравейте , аз съм много доволна от фотоепилатора ми ,
но мъжа ми е станал като зебра Simple Smile , въпреки , че не пропускаме площ ,много странно се получава на ивици .Кажете при вашите мъже ,ако използват има ли го същия ефект ?
Това е нормално.Космите не растат по едно и също време , затова някои теагират, другите не.
Реагират дамо космите въвъ фаза на растеж, които са около 30% от останалите

# 797
При мен определено интима е по-бавен, но съм доволна цялостно. Бръсна ги от време на време, но в крайна сметка и с лазер няма да е 100% обезкосмяването.
Тук-таме има по някой поникнал.

# 798
Извинявам се за двойния пост, но днес ми изникнаха няколко въпроса към момичетата, които дълго време са ползвали фотоепилатор:
1. Задължително ли спазвате графика ежемесечно? Забелязали ли сте промяна при отлагане с 1 седмица, пропускане на месец и т.н.?
2. Ползвам епилатора вече 3 месеца и съм изключително доволна. Ще се задържи ли така резултата, ако си спазвам ежемесечното поддържане?

# 799
  • на брега на морето
Аз спазвам графика, пиша си на календара кога какво. И си записвам кога ще ми е следващата процедура. Най- много 1 ден по- късно я правя. Никога не ми е всичко наведнъж, че така е досадно.  Сега спирам на ръцете и краката, щото вече съм доста на слънце. Ще подновя там на есен. Интим и под мишниците съм на поддържащи- 1 път месечно. Макар че и там да спра лятото- доста добър резултат виждам. Е, като подновя наесен може би ще направя на по 2 седмици няколко пъти, ако се налага. Лице не правя.

# 800
Аз действам "на око" и не пиша нищо в календари. Т.е. не съм особено стриктна, но резултатът се задържа все така добър.

# 801
  • София
Здравейте, имам въпрос относно моделите на Philips.
Имам SC1997, който обмислям да сменя с BRI957 примерно. Четох характеристики и искам да попитам имащите модели от BRI серията - генерирането на импулс доста по-бързо ли е от това при SC сериите?
Бих сменила моя с нов само ако ще мога да си правя фотоепилацията значително по-бързо.
Благодаря!

# 802
  • Варна
Здравейте, имам въпрос относно моделите на Philips.
Имам SC1997, който обмислям да сменя с BRI957 примерно. Четох характеристики и искам да попитам имащите модели от BRI серията - генерирането на импулс доста по-бързо ли е от това при SC сериите?
Бих сменила моя с нов само ако ще мога да си правя фотоепилацията значително по-бързо.
Благодаря!
От прочетеното тук - не мисля, че има разлика в бързината на произвеждане на импулс.

# 803
  • София
Някъде в страницата на Филипс имаше сравняване на два вида фотоепилатори с и без кабел ,но не мога да я намеря. Там модела 1997 и друг с батерия бяха сравнени. Имаше около 1)3 по бързо зареждане на импулса доколкото си спомням, защото даваха разлика при обработване на краката като време .
Ако го намеря ще го пусна.

# 804
  • София
Благодаря! Аз също намерих сравнение - 8,5 минути срещу 15 за 1997. Обаче видях че Braun са дори още по-бързи и може би него ще избера.

# 805
Предполагам спирате вече домашната епилация, на прага на лятото сме.😀
Аз, вероятно другата седмица, ще направя ръце и крака за последно, тъй като го дават дъждовно и ще възобновя през септември.

# 806
Нищо не спирам. Само на почивка няма да си взема епилатора.

# 807
Предполагам спирате вече домашната епилация, на прага на лятото сме.😀
Аз, вероятно другата седмица, ще направя ръце и крака за последно, тъй като го дават дъждовно и ще възобновя през септември.
Няма защо да се спира ако кожата не се излага интензивно на слънце .
Аз спирам, защото живея в къща и съм много време на открито, а чернея за секунди.
Но реално триъгълник, мишниците виждат слънце само на плажа, така че защо да се спира.

# 808
Да, интим и мишници ще си правя. Иначе ще спра по ръцете и краката, въпреки че няма да ходя на море.

# 809
Здравейте,
В упътването на моя фотоепилатор 1997, че е противопоказно да се използва от хора с разширени вени. Дълги години работих права и имам доста вени, които не са изпъкнали, но са доста видими. Въпреки това си изпозлвам фотоепилатора. Та въпроса ми е възможно ли е той да предизвика поява на капиляри, такива които са като мрежичка?

Общи условия

Активация на акаунт