Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 166
  • 933
  •   1
Отговори
# 825
  • Пловдив
Има ли дами, които ползват други марки фотоепилатор , освен Филипс и Браун, и дали са доволни?

# 826
Здравейте момичета, някой с раково заболяване ползва ли фотоепилатор? Аз съм с уж излеван рак на щитовидна жлиза и искам да си взема фотоепилатор. Какво мислите?

# 827
Аз съм с автоимунно и ползвам. Въпросът е да не е рак на кожата и да не приемате тежки лекарства.

# 828
Здравейте!
Страшно съм му навита на този фотоепилатор. Чета, че доста хора го използват, а за бенките просто покриват с бял молив. Или не минават над тях. Обаче повечето от тях говорят за до 10 бенки. Аз от малка имам доста бенки по тялото си. А в последната година - две продължават да излизат повече и повече. Приличат на петънца, като лунички. Наскоро дори ги броих. Минават 90 броя. Притеснява ме голямата им бройка и това, че дори доста от тях не ги виждам, малки са и ги имам навсякъде по тялото си.
Има ли някой, които е в подобна ситуация? Рискувате ли или просто предпочитате друг метод на обезкосмяване?

# 829
И аз имам много мънички бенки, които не са релефни, с различна пигментация, едни по-светли, други по-тъмни. Имам и доста релефни - тях 100% заобикалям, както и някои по-тъмни, другите просто няма как да заобикалям, много са Simple Smile Позлвам фотоепилатор от началото на тази година и до сега не съм забелязла да се появяват нови, както са споделяли други момичета.

# 830
  • София
Има ли някой с преддиабет, който ползва фотоепилатора? В инструкциите пише, че не е подходящ за хора с диабет и други метаболични проблеми, та се чудя има ли проблем и за преддиабет.
Както и може ли да се ползва фотоепилатора при прием на витамин Д?

# 831
Аз съм с преддиабет. Ползвам го, но не съм се консултирала с лекар. Видях, че не може да се използва чак след като го купих на собствен риск един вид. Не съм забелязала някаква промяна в състоянието си.

# 832
  • София
Аз съм с преддиабет. Ползвам го, но не съм се консултирала с лекар. Видях, че не може да се използва чак след като го купих на собствен риск един вид. Не съм забелязала някаква промяна в състоянието си.

Благодаря @sway911029 ! и аз го видях след като го купих и затова му се чудя сега Sad

# 833
Аз приемам витамин Д и ползвам фотоепилатора вече 6 месеца и нямам проблем.
Знам, че не трябва да се приема вит.А и Е и рибено масло, защото кожата ставала фоточувствителна. 🙂

# 834
Привет, някой има ли впечатления от модел 1998?Никъде не откривам отзиви за него...

# 835
Здравейте. Може би подходих малко неразумно, но вчера следобед си щракнах краката и излязох днес след почти 24ч навън с рокля. Реално не съм стояла толкова на слънце но има едни 20-30 минути, в които краката ми видяха пряка слънчева светлина... Малко забравих и слънцезащитата, абе не е най-умното нещо, което съм правила. В момента усещам лека топлина на мястото, където ме е напичало, но като цяло нямам зачервявания и прочее. Може ли нещо да ми стане на кожата и дали не трябва да се намажа с нещо... И дали си въобразявам, най-вече, че нещо ще ми стане Smile

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 15:59 от НямаСмисъл

# 836
Нищо няма, спокойно.

# 837
И дали си въобразявам, най-вече, че нещо ще ми стане Smile

Какво да ти стане?

# 838
НямаСмисъл , няма страшно. Но би могла да се намажеш с нещо AFTER SUN -да ти поохлади. Или Пантенол, Би пантен...

# 839
И дали си въобразявам, най-вече, че нещо ще ми стане Smile

Какво да ти стане?
По-сериозно изгаряне, например.
Благодаря за отговорите. Wink

Общи условия

Активация на акаунт