Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 119
  • 933
  •   1
Отговори
# 870
  • В две мъжки сърца
Здравейте, напоследък гледам реклама на доста евтин епилатор - infilazer. Някой ползвал ли е? Цената е 195 лв. Много му се зачудих, но никъде не виждам отзиви. Пускам линк.
https://fb.watch/v/1a7u07D5X/

# 871
Важен въпрос: получавам алергия от две лекарства, като едното ми докара обрив по крака и ръце. Мога ли да си правя епилация след като премине това или не?

# 872
  • Пловдив
Можеш, нали алергична ти реакция не е от епилатора. Не виждам проблем.

# 873
Здравейте,искам да попитам някоя от вас святкала ли е без да иска бенка .Аз без да искам днес това направих,без да съм я покрила с бял молив.Много ли е опасно?

# 874
Постоянно го правя това с бенките.

# 875
Постоянно го правя това с бенките.
На мен малко ми се зачерви около нея,така разбрах ,че съм я светнала.Взех ,че доста се притесних.Надявам се ,че не е много опасно.Confused

# 876
    Здравейте момичета! Скоро си закупих лумеа Bri921 снощи направих първата процедура на крака и ръце. След 30 - 40 мин  фотоепилатора загря доста и спря да пуска импулс, като през това време светеха всички лапички. Вярно, че бях бавна но след първото спиране ми позволяваше да работя по още 15 мин и пак същото... Чела съм, че се случва често но ми се струва много малко времето за загряване. Вярно е, че и аз не съм от най бързите, но не знам... Закупих го от tehnomix. Работи на кабел..Бихте ли ми казали дали това е нормално?

# 877
  • Варна
    Здравейте момичета! Скоро си закупих лумеа Bri921 снощи направих първата процедура на крака и ръце. След 30 - 40 мин  фотоепилатора загря доста и спря да пуска импулс, като през това време светеха всички лапички. Вярно, че бях бавна но след първото спиране ми позволяваше да работя по още 15 мин и пак същото... Чела съм, че се случва често но ми се струва много малко времето за загряване. Вярно е, че и аз не съм от най бързите, но не знам... Закупих го от tehnomix. Работи на кабел..Бихте ли ми казали дали това е нормално?
Нормално е. Особено сега в тия жеги...

# 878
Какво толкова светкате за 30-40 минути, че после и още 15?

Никога не ми я загрявал и спирал епилаторът.

# 879
  • Варна
Ами аз лично имам площ хич да не... 😂

# 880
Аз имам моя от декември, не беше загрявал до този месец. Явно му в топличко и на него. Иначе аз всичките зони минавам за около 40-50минути. Особено краката ми отнемат доста време.

# 881
Абсолютно нормално е, моят е по-стария модел и загрява след 20мин, но вече съм му свикнала.
Преди много ме изнервяше това и мислих, че се разваля 😁

# 882
Благодаря ви. Като за първа процедура гледах да съм по внимателна и застъпвах доста площ, за да не пропусна. По едно време пробвах и слайд функцията, но се поразрових в старите теми и разбрах, че и от нея много бързо загрява...

# 883
  • Sofia
Здравейте! Какво става ако уреда се ползва на по-ниска степен от препоръчаната от сензора?  Неефективен ли ще е?

# 884
Здравейте! Какво става ако уреда се ползва на по-ниска степен от препоръчаната от сензора?  Неефективен ли ще е?
По неефективен, да.Но пак според зависи от косъма.

Общи условия

Активация на акаунт