Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 366
  • 933
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз гледах разни блогърки/влогърки, не знам и аз какви са, казваха че може да се лепне някаква лепенка върху бенката или с бял молив върху тях се маркира. Аз лично имам много бенки и не бих тествала върху тях, но ще ги покрия въпреки това.

# 91
А светкам бенките, малки са, няма как да ги подминавам
Само вдна голяма я избягвам

# 92
  • Асеновград
Той импулсва все пак поглъща цвета от бенката и може да се изгори кожата, не знам ако се сложи нещо отгоре дали ще стане, особенно белия молив не мисля че е подходящ.

# 93
  • Стара Загора
Аз имам много бенки, няма как да ги заобикалям за съжаление. В началото ги прикривах с бял молив, но вече не го правя.

# 94
След дълго чудене и след като изчетох 2-те теми и по ваша препоръка, мисля да си купя SC1997/00  защото в момента е на специално предложение до 26.11.2020 в Зора, а в Кауфланд SC1994 е на 360лв. За 30лв получавам още 2глави и го купувам най-вече за мустака и мъхчето по бакенбардите.

# 95
Здравейте, искам да попитам дали на някоя от вас се е случвало - както използвах фотоепилатора за краката на 4 степен изведнъж започнаха да светкат 5те степени да примигат, не можеше да се използва повече епилатора. Изключих го, малко по-късно изпробвах пак. Започна да премига само 1 степен и не може да се използва изобщо. На някого случвало ли му се е? Все още е в гаранция чудя се да отида ли да го занеса.
Абсолютно същото ми се случи току що. Носихте ли Вашия, Габриела? Какво стана?
Аз съм с Лумеа 1994 и с моя това става като прегрее. Светлинките за степените започват да 'бягат' наляво-надясно. Изключвам го и след 5 до 10 мин може да се включи и ползва.
Имам го от 4 месеца (май станаха толкова). Правя крака, ръце, подмишници, шия, бакенбарди, бикини линия и триъгълник. Започнах с процедури през 2 седмици, после след прочетено мнение тук направих един период от 4-5 седмици със светкане всеки уикенд. След това имам период от месец без светкане.
Резултати:
Крака под коляното - 98% изчезнали. Над коляното спрях да светкам от мързел, сега започвам там.
Ръце - 95% изчезнали
Подмишници - изчезнаха напълно и се появиха може би 2 седмици след последното светкане. Броя го неуспешна зона Expressionless
Шия - може би 50%, но там започнах много по-късно, реално имам не повече от 4 процедури общо, тъй че го броя за успешно дотук.
Бакенбарди - бяха видими, сега усещам на пипане съвсем лек мъх, който не се вижда. Броя го 100% изчезване.
Бикини линия и триъгълник - 50% изчезнали.
Горна устна пробвах веднъж и май няма да повторя скоро - лицето ми е малко и не мога да сместя приставката, без да закача устните. Неудобно е просто.

# 96
Здравейте, от скоро обмислям покупката на фотоепилатор, защото в момента разбираемо избягвам посещението на козметик и положението става нетърпимо Simple Smile Та искам да попитам има ли значение цвета и дебелината на косъма за ефективността? Възможно ли е съвсем да няма резултат, напр. ако са много светли космите ?

# 97
  • Стара Загора
Това е за фотоепилаторите Philips, предполагам и за останалите важи, едното е за кожата, другото за косъма:

# 98
  • sofia
И аз в кюпа със зарибените случайно от тикната на касата листовка и точки Smiley

Благодаря за полезната информация, която споделяте.
Аз бенки нямам, но имам повърхностни капиляри по краката. Далеч са от разширени вени, но няма да ми е проблем да ги заобикалям.

# 99
Аз съм с вени направо, няма как да ги избегна и се светкам под линия.

# 100
Здравейте
Обмислям да закупя и аз фотоепилатор от намалението на Кауфланд
Притеснява ме факта дали лъчите причиняват някакъв рак на кожата или изобщо дали вредят
Благодаря

# 101
Аз също да попитам колко време отнема приблизително за крака, ръце и интим?

# 102
В никакъв случай не е времето с което се хвалят в рекламите и упътванията си... Такова време не знам дали би се постигнало дори и ако друг ми обработва кожата, камо ли да се насвяткам сама за толкова. Повечко отнема, а отначало докато свикне човек как му е най-удобно - още повече.
А за колко - все пак зависи и колко площ има за работа. Има дами под 50 кила и такива над 100, например. Е не може на едните и на другите кълката да отнема еднакво време Grinning

# 103
  • Варна
Тези от вас, които имат уред от дълго време бихте ли споделили сега след лятото как процедирате, пак ли започвате ударно през 2 седмици или само поддържащи процедури през големи интервали. Аз имам поне 10 процедури през 2 седмици пролетта, понамаляха космите, обаче на голям интервал се завръщат, то пък толкова продължително на често незнам дали няма да навреди

# 104
Няколко години подред почвах пак ударно есента.

Общи условия

Активация на акаунт