Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 56 037
  • 933
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Лесно ми е на мен повече от кола маска сама😉
Ефекта е забележителен, както бях споделила за 20 дни на морето бръснах едва на 15 я
Но в началото аз святках на 7 дни, не на 14( съвет от приятелка ползваща го вече година)
Но интим- нищо почти, а и там минавам едва на 2-3 степен, че много ме боли

# 76
  • София
Боли те от фотоепилатора?

# 77
  • София
И аз се изненадвам, че боли. Защото главно за интим искам да си взема.

# 78
Е има едно неприятно усещане, при някои сигурно болка.

# 79
  • Стара Загора
Неприятното усещане мога да го оприлича на боцване. Понякога съм усещала такова при третиране на триъгилника и тогава намалих степента. Ефект в тази област при мен имаше докато правих процедурите и известно време след това. От няколко месеца не съм се святкала и те отново си изникват, но знам, че трябва доста време да си правил процедурите за да има дългосрочен ефект. Скоро ще възобновя процедурите.

# 80
  • София
Да и аз главно за интим го искам ама ако няма ефект там егати.

# 81
  • Стара Загора
Няма как някой да ти каже дали има ефект или не, защото това е индивидуално. Един може да е много доволне, друг не чак до там, а на трети космите там въобще да не се повлияват. Има някои области, при които само част от космите се повлияват, например при мен на подмишници има зони, при които все едно не съм правила процедури.
Аз казвам, че не съм правила толкова много процедури и известно време не съм правила и поддръжащи, но като ги правих през две седмици, ефект имаше, и се надявам след време само с поддържащите да се запази ефектът.

# 82
  • София
А, аз интим минавам с епилатор, така че ако е боцване усещането, не ме плаши. Но явно трябва да съм доста постоянна с процедурите, за да видя ефект. На дамите със светла кожа, има ли действие върху по-светлите косъмчета на бедрата, например?

# 83
  • София
Боли те от фотоепилатора?
Боцкането е доста болезнено на 4 или 5 в интим-а при мен
На бикини не толкова,но и там минавам още на 3 защото имам още тен.

# 84
  • София
Здравейте момичета! Искам да си купя Филипс модела от Метро. Прочетох, че е базов, но въпроса ми е друг. Имам дъщеря на 13г и се чудя, дали мога да святкам и нея?

# 85
Здравейте момичета! Искам да си купя Филипс модела от Метро. Прочетох, че е базов, но въпроса ми е друг. Имам дъщеря на 13г и се чудя, дали мога да святкам и нея?
Малка е и не е желателно, защото хормоните й още не са урегулирани и може да няма никакъв ефект.Поне това пише в упътването.

# 86
  • София
И аз идвам  в темата да дсе информирам по-обстойно  .ОТ дълго време се колебая дали да инвестирам в такъв уред.Днес в Кауфланд след пазар на касата ми връчиха въпросната книжка и  точки, които  ми стигат за намалението на модел 1994.ЗНая че навярно се повтарят въпросите, но финално да попитам-  това е  базовия модел, вероятно по-стар, но  със стандартните характеристика на останалите по-нови модели.Само с една основна глава и без приставки за отделни зони( само  сензор за цвят,което разбирам че е  ок).Искам за  крака и интим.Ще стане ли като няма други приставки? И бонус въпрос-  14-годишната ми дъщеря ок ли е да го  ползва успоредно с мен? Помагайте докато ми е влязла мухата в главата и да ходя да купувам.И без друго сезона е подходящ за действия , скрити под зимните дрехи Simple Smile

# 87
Става млделя,за дете малко по-нагоре писахме защо не е ок.

# 88
Момичета а как стои въпроса с бенките. Святкате ли върхуя тях. И ако не с какво ги прикривате?
Благодаря!

# 89
  • Асеновград
Момичета а как стои въпроса с бенките. Святкате ли върхуя тях. И ако не с какво ги прикривате?
Благодаря!

НЕ, не се святка върху бенки!!!!! Покрай тях само се минава и то не в прекалена близост! Нищо не можеш да покриеш отгоре и да светнеш! Забранено е святкането върху всичко с пигмент и цвят различен от кожата! Аз имам голяма татуировка на бедрото и половината крак изобщо не съм го святкала. На ръцете имам много бенки и тях изобщо не ги правя! Само около тях може да святкаш! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт