Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 366
  • 933
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Аз нямам много опит с моя фотоепилатор, но след всяка почивка от святкане с него (през летните месеци) също започвам ударно както в началото през 2 седмици.

# 106
Здравейте. Фотоепилаторът ми започна да загрява и на 5-тата минута вече е прегрял. Ползвам го на 3-та степен, но наколко пъти вече се изгарям. Фотоепилаторът е Филипс 1997 и вече не е гаранционен. На някой случвало ли му се е подобно нещо? И  ползвал ли е услугите на сервиз за отстраняване на проблема? Ако може кординати, независимо от града че вече в чудо се виждам, особено за краката като се налага да чакам да изстине.

# 107
На “слайд” функция ли го ползваш?

# 108
На “слайд” функция ли го ползваш?
Не,  при всяко преместване, повдигам фотоепилатора и тогава натискам за импулс.

# 109
Мили дами изчетох цялата тема, другите две не съм ги отваяла, и аз от доста време се каня да си закупя, главно заради интима до 26 този месец е малане на 400 лв https://zora.bg/product/sc199700-1
Но! Се чудя дали да изчакам черния петък дали пък няма да пуснат по-добра оферта. Прави ми впечатление че същия епилатор в Зора преди седмица беше 340лв за жалост нямам доказателство за това. Та вашето мнение какво е? Дали да чакам черен петък или да звена този от Зора? Или този от Кауфланд? Като цяло приставката за лице не ме касае много понеже не бих посмяла да го ползвам по лицето. Нещото, което чух от моя позната е че можеш да си за купиш от амазон само приставки и да не даваш 1000 лв.
И още едно въпрос че ходих в техмарт и константата каза че е желателно само триъгълник да се ползва целия интим не било препоръчително и това малко ме отказа.

# 110
Повечето от нас ползват за цял интим.
Не съм сигурна, че приставки от един модел стават и за друг.

# 111
  • София
И аз се чудя същото. Хубавото е, че тези модели периодично ги пускат на 400 лв, въпросът е дали ти се чака.

# 112
Ще се свържа с момичето и ще приложа ликове,  въпроса е 😃😃 Бай Ганьо се обажда дали няма да се прецакам сега, а на черния петък да го пуснат много по евтино и обратното дали пък на черния петък няма да пуснат такава сделка.. Голяма дилема. Важното е, благодарение на вас и васишите мнения съм решена да пробвам. Първоначално бях решена да си взема този с 4те приставки, който е 1200лв но след дълго проучване и допитване до познати които ползват разликата между моделите  са само при ставките. Ако не е така, моля коригирайте ме.

# 113
# 114
Значи в Зора за сега е най-евтин. Пък и като че ли не ми се вярва по-евтино да го пуснат на черен петък. В кауфланд на колко беше че не сещам? Мисля от Зора да го поръчам..

# 115
Значи в Зора за сега е най-евтин. Пък и като че ли не ми се вярва по-евтино да го пуснат на черен петък. В кауфланд на колко беше че не сещам? Мисля от Зора да го поръчам..
Аз съм купувала 1997 преди 5г. с точки от Шел за 350лв.
Така че в Зора в на доста добра цена.Под 350лв. не съм виждала цена никога досега.

# 116
Привет!
Прочетох част от темата, но се чувствам супер объркана Joy
Първо си мислех, да взема този от 1000+ лв., но като ви четох малко и разбрах, че не е много смислено.
В крайна сметка се колебая между Лумеа 1998(699лв.), 1997 (399лв.) и BRI921(545лв.).
Някой може ли да ми каже, каква е разликата и дали е съществена? Виждам,че повечето от вас минават триъгълник с приставката за цяло тяло.
1997 ползва ли се с приложението, защото виждам, че другите два го имат отбелязано?

# 117
Привет!
Прочетох част от темата, но се чувствам супер объркана Joy
Първо си мислех, да взема този от 1000+ лв., но като ви четох малко и разбрах, че не е много смислено.
В крайна сметка се колебая между Лумеа 1998(699лв.), 1997 (399лв.) и BRI921(545лв.).
Някой може ли да ми каже, каква е разликата и дали е съществена? Виждам,че повечето от вас минават триъгълник с приставката за цяло тяло.
1997 ползва ли се с приложението, защото виждам, че другите два го имат отбелязано?

В емаг Bri921 е на 528лв заедно с тример писалка

# 118
Точно приложението на Лумеа май е сетна грижа, повечето не са доволни от него, ако изобщо са го пробвали. Индивидуално си е колко процедури ще отнеме преди поддръжка, а в приложението се оплакваха че е твърда бройка заложена през 2 седмици и след това им дава вече разреден график. Т. е. кажи-речи никаква полза от него, накрая предимно го игнорират и карат както им е нужно хората.

# 119
  • Стара Загора
Аз се святкам през 2 седмици така че приложението въобще не ми е нужно. След определени процедури то показва за се святкам веднъж месечно. От пролетта не бях използвала фотоепилатора и видях, че са правили промени в приложението.

Общи условия

Активация на акаунт