Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 354
  • 933
  •   1
Отговори
# 180
  • при Arctic Monkeys
Аз имам процедури в салон и купих лумеата за поддържане. Доволна съм, но краката почти нямам нищо, по ръцете също, както и на мишници. След първа процедура мога да кажа че и мъхчета няма. Правих на дъщеря ми крака от колената надолу, израстнаха, но много по-бавно. Надявам се при нея да има резултат, въпреки че е на 15 и ще е борба заради хормоните.

# 181
Аз всичко светкам на 5 и ми е съвсем поносимо. А и с 5-та степен нямам някакви уау резултати, представям си ако се правя на 2-ра или 3-та степен.
Колко процедури сте направили до момента?

# 182
Ако степента е максимална, не е гаранция за по-добър резултат. Това го пише в упътването на уреда. Оптималмата степен зависи от типа кожа и ако при някой е 5та, при мен може да е 3 или 4 и да постигнем еднакви резултати.
Приложението на Philips Lumea също ми определя степен на ползване 3/4

# 183
  • Асеновград
Аз всичко светкам на 5 и ми е съвсем поносимо. А и с 5-та степен нямам някакви уау резултати, представям си ако се правя на 2-ра или 3-та степен.

Ами мноого, сега правя поддържащите, но не знам колко са общо, имам го от 4-5 години и съм го ползвала по график. А за степента от приложението ми дава че съм за 4-5 степен и винаги ползвам 5. С доста светла кожа съм, с тъмен косъм.

# 184

Ами мноого, сега правя поддържащите, но не знам колко са общо, имам го от 4-5 години и съм го ползвала по график. А за степента от приложението ми дава че съм за 4-5 степен и винаги ползвам 5. С доста светла кожа съм, с тъмен косъм.

От описанието Ви разбирам, че наистина сте подходяща за 5та степен 🙂
А изчезна ли почти изцяло окосмяването при Вас?

# 185
Здравейте! Извинявам се, ако темата е коментирана преди ,но не намирам инфо.Имам лумеа 950 от скоро и въпроса ми е вашите мъже ползват ли уреда? В книжката пише, да не се ползва от мъже на врат и цялата генитална зона.Чудя се при положение,че може интим защо при тях е забранено

# 186
  • Асеновград

Ами не точно, най-добри резутати имам на краката, но от години си правя кола маска и те си бяха уредели. На подмишници и интим нямам такъв резутат за съжаление, там преди съм ги махала също с кола маска но за по кратък период от време. Всъщност още продължавам да се обезкосмявам с кола маска, като понякога бръсна от време на време. Затова се ориенторам за професионален лазер, та да вземат да се махнат вече😂.

# 187

Ами не точно, най-добри резутати имам на краката, но от години си правя кола маска и те си бяха уредели. На подмишници и интим нямам такъв резутат за съжаление, там преди съм ги махала също с кола маска но за по кратък период от време. Всъщност още продължавам да се обезкосмявам с кола маска, като понякога бръсна от време на време. Затова се ориенторам за професионален лазер, та да вземат да се махнат вече😂.
Според мен кола маската е причината да нямате задоволителен резултат 🙄
Между процедурите космите трябва да се бръснат, за да остава корена, който се третира с фотоепилатора. Без корен няма и ефект. При процедурите в лазерен център е много важно космите да се бръснат и ако започнете да ходите ще ви го кажат още 1вия път като отидете 🙂

# 188
Точно! Била съм на две различни места и изрично ме предупредиха само бръснене.

# 189
А някой да е имал странични реакции напрамер зачервяване?
Защото се свенах неделя и днес забелязвам то си лечи направо фото епилатора къде е минато в крака и е зачврвен... Дали се изгорях

# 190
А някой да е имал странични реакции напрамер зачервяване?
Защото се свенах неделя и днес забелязвам то си лечи направо фото епилатора къде е минато в крака и е зачврвен... Дали се изгорях
Да .Два пъти съм го правила.Сега сигурно ще потъмнеят местата, а после ще
се ексфолира изгорялото и може да остане светла кожата отдолу.Оправя се с няколло слънчеви бани ранно лято Simple Smile
Бях се направила на зебра аз 😄

# 191
Е, нали бръсненето е най-важно в началото, после може и кола маска? И след кола маската пак има част от косъма която е под кожата- т. е. дори и епилираните косми преди да се покажат над кожата си растат под нея.

# 192
Е, нали бръсненето е най-важно в началото, после може и кола маска? И след кола маската пак има част от косъма която е под кожата- т. е. дори и епилираните косми преди да се покажат над кожата си растат под нея.
Бръсненето и фотоепилиранането си десйтват по един и същ
начин , независимо в началото или не.
Като си направите кола маска няма косъм и корен, какъв косъм под кожата?Какво да гори импулсът на светлината?
В случая светкането ще
подейства на новообразували се косми, които са в процес на растеж, а вие не ги виждате,но епилираните с кола маска ги забравете, там няма косъм и луковица, която да се унищожава чрез светлината.

Кола маската изтръгва косъма с корен, няма косъм
под кожата.

# 193
Е, аз за новообразувалите се косми говоря де. Какъв ефект да има върху тези които ги няма? Grinning Затова първите няколко процедури е добре да се бръсне. По-нататък според мен не е чак толкова важно. Та може да има ефект по-бавно при епилиране след първите процедури, но все ще има.

# 194
На мен лекарите дерматолози и специалистите в центровете за профвсионално премахване на комите ,ми бяха казали само бръснене и така и правех.С Лумеа също така процедирах, и продължавам със 100-те си останали косми по тялото .Бръсна вече 5г, никакви коломаски и епилатори, забравила съм ги. И съм много хепи.Simple Smile Правя го веднъж в седмицата сигурно.
Трябва, обаче, да се светна тези дни,че отдавна не съм. Вече почна много да ме мързи.Тази година май веднъж само го направих.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт