Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 188
  • 933
  •   1
Отговори
# 600
Казваш ми да пиша какво искаш ли или само да не пиша за Браун, защото ти мислиш, че не бива?

# 601
Казваш ми да пиша какво искаш ли или само да не пиша за Браун, защото ти мислиш, че не бива?
Не, напомням защо всички пишем за Филипс, а не че сме против други марки.
За новите в темата излиза, че Филипс ис дъ бест
Постът съвсем не бе към теб:)

# 602
Нови, стари, няма никаква връзка. Нито някой е казал, че нещо е дъ бест, особено след като друго не е опитвал.

# 603
Нови, стари, няма никаква връзка. Нито някой е казал, че нещо е дъ бест, особено след като друго не е опитвал.
Хората идват в темата заради заглавието, виждат,че едва ли не всички сме с Филипс( а то има причина) и остават с впечатление,че явно е най-доброто, а вероятно  не е.Това имам предвид.

# 604
Добромира. Д преди да си закупя епилатор (ноември миналата година) се ангажирах да изчета обстойно всичко което мога да намеря в интернет, да разпитам всички приятелки, които имат уреда и да изчета всички теми в бг мама.
По същество.. Това, което разбрах е, че бг мамите, повечето ми познати и дамите от други форуми предпочитат Филипс. Като че ли той се е доказал вече на пазара.
Аз в началото исках да си взема епилатора с най-много приставки. Този, койти има за крака, за бикини, за лице.
Сама предполагам знаеш, че цената е съвсем разлина. Таа, ровейки и четейки в продължение на две години разбрах едно приставките (като изключим тази за лице, тя е със някаква защита) са напълно еднакви, имам предвид самото стъкло е едно и също. С разликата, че е различна големина. Например за бикини линия е по-малко стъкълцето. И извивките на приставката за по-голямо удобство.
Според повето бг мами, мои познати а и аз самата смятам, че това удобство съвсем не струва 700 лв. (Това е разликата между епилатора с най много приставки и този който аз имам.
Всички са с 250000импулса. Разликата е цвета, и дали няма някоя джажда в комплекта. Например аз си взех този който е с и с приставка за лице, която все още не мога да се навия да ползвам и подарък тример.
А да и друга разлика е че някои са  безжични, а други са с кабел, аз бих те посъветвала да си вземеш с кабел, за по-сигурно. Тези с батериите умали бъгове след известно време.
Аз бих те посъветвала да следиш промоциите на всички модели.
Надявам се да съм била дори и малко полезна. Успех с търсенето!
Много ти благодаря. Аз като цяло държах на приставката за бикини зоната, но щом е същата като основаната няма смисъл от нея. Имам някакъв страх да не се изгоря и за това все гледам допълнителните приставки, защото нали уж имали допълнителна защита. Но много благодаря за информацията 😊😊

# 605
Приставката за бикини зоната има допълнителна защите, така е, но и без нея става, стига да се внимава.

# 606
Идеята ми беше, както и казах, че не само  теми в бг мама съм чела, а и в други форуми. Не казвам еъч са най-добрите. А че според моето прочучване, което беше дооста дълго всички, които са с друга марка имат оплаквания. Най-различни. За това аз избрах филипс. Не принуждавам никого да мисли така. Това е моето мнение.
Да, извинете мисълта ми беше, че тази приставка, която е за бикини не е по-продуктивна от обикновенната, което за мен е най-важно. Повечето от вас се справяте и без нея. След като се прочетв добре упътването и знаеш на коя степен трябва да третираш определена зона.
Извинявам се ако съм нагрубила някого.

# 607
Напротив, беше много полезна и изчерпателна.🌹

# 608
Добре. Благодаря Ви много за информацията. Много ми помогнахте.😊😊

# 609
А някой в темата случайно да е на разреждящи кръвта лекарства, антикоагуланти?
Един съдов лекар ми каза, че нямало проблем, но после видях в упътването, че не се препоръчва?

# 610
  • Варна
Не виждам каква може да е връзката. Те просто се застраховат.

# 611
Здравейте, момичета. А да ви попитам кога спирате да си правите процедури лятото, защото доколкото разбрах не е добре да се ползва, когато имаме тен ?

# 612
Сигурно зависи от тена. Моят епилатор не е подходящ за много тъмна кожа, но аз чак такъв тен никога съм нямала, а при него епилаторът просто няма да работи. Има сензор за цвета на кожата и ако е много тъмна, не произвежда светкавица.

# 613
  • на брега на морето
Аз като почна да ходя по къс ръкав и къси панталонки и ще спра процедурите на ръцете и краката. Миналата година есента още имах лек тен и като поднових процедурите се изгорих по краката. Тази година ще внимавам повече.

# 614
  • София
Процедурите на подмишници, интим не съм спирала( имам фотоепилатора от май.2020)
След морето изчаках седмица и почнах пак ръце, крака и мустаци ,но на 3 от5 степен.

Общи условия

Активация на акаунт