Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 131
  • 933
  •   1
Отговори
# 690
Няколло
поста по-нагоре съм обяснила.Дано се разбира.

# 691
Задържаш копчето на епилатора и го плъзгаш по кожата. Той светва с различна честота между марки и модели. Аз моя така го ползвам от самото начало навсякъде, освен на горната устна, където с малкия накрайник светвам на зони.

Искам да кажа нещо, което на мен самата ми звучи невероятно. След два месеца епилиране на седмица, даже две, нямам косми по себе си. Няма ги просто. 🙈😆

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 22:20 от Анонимен

# 692
Има упътване на уредите Лумеа онлайн.На стр.192 е на български за модел 1997, има и за останалите:
https://www.xn--80adah2aybmok5f.bg/philips/lumea-advanced-sc1997/ръководство-на-потребителя?p=192

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 11:54 от ДХ3

# 693
Soft Click Наистина е трудно за вярване! Щастливка Kissing Smiling Eyes
Аз ползвам фотоепилатор от около две години, доволна съм. От полумаймунско окосмяване сега на краката до коляно почти нямам, на горната част и на ръцете станаха малко на брой, изтъняха много, изрусяха..на бикини зоната и мишниците почти изчезнаха. Само интим и мустаци почти не се повлияха.

# 694
Наистина се оказва, че на всеки повлиява по различен начин фотоепилацията. При мен крака и ръце са на 90% (и повече) изчезнали, На лицето (мустачки) понамаляха и изрусяха, но си има работа за пинсета, подмишниците не се повлияват изобщо. С кола маска и епилатор постигах много по-добри резултати, започнах да ги бръсна преди фотоепилатора, светкам ги и на другия ден са толкова много, гъсти и черни...Вместо през 2 седмици тази зона я третирах всяка седмица и пак нищо, та вероятно ще посветкам още месец и за лятото ще си мина на старите методи там Simple Smile

# 695
Аз пак ще питам- по веднъж ли минавате зоните или повтаряте, за по-сигурно?

# 696
На предната страница се отговори:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1254277.675#

Meli$а си е направила труда!

# 697

Няма смисъл от повторение. Понякога се чудя дали съм минала някоя зона и минавам пак с риск да повторя, но не и целенасочено да го правя.

# 698
Питам, защото в два козметични салона съм ходила и в двата повтарят! Да, в упътването съм прочела, че пише веднъж.

# 699
Питам, защото в два козметични салона съм ходила и в двата повтарят! Да, в упътването съм прочела, че пише веднъж.
Това е уред за домашна употреба, не знам защо се правят сравнения.
Има си норматив за работа, оттам-насетне всеки да прави каквото иска със собственото си тяло.
Ако трябваше да се повтаря щяха да напишат : повторете N брой пъти!

# 700
Има упътване на уредите Лумеа онлайн.На стр.192 е на български за модел 1997, има и за останалите:
https://www.xn--80adah2aybmok5f.bg/philips/lumea-advanced-sc1997/ръководство-на-потребителя?p=192
Много полезно, трябва да се сложи в уводния пост!

Аз само не разбирам за Slide & Flash непрекъснато ли трябва да се държи натиснат бутона? Защото така не е особено удобно...

Относно бенките - започнах с бял молив да покривам, след като забелязах че някои изгарят - получава се малка коричка. Не за всички молива помогна и вече избягвам. По ръцете имам доста, та е трудно.

# 701

Аз само не разбирам за Slide & Flash непрекъснато ли трябва да се държи натиснат бутона? Защото така не е особено удобно...

Да, непрекъснато, защото иначе е само slide, без flash. Много е удобно даже, но на който му е неудобно, може да не го ползва.

# 702
Представях си го по-автоматизирано - например на ютията като натисна бутона два пъти и пуска непрекъснато пара без да държа натиснато 😉

Не ми е удобно защото на по-висока степен 4-5 се чака повече между импулсите, става бавно и не виждам смисъл от тази функция, на 1-2 е малко по-приемливо.

# 703
  • Варна
В някой участъци са ми останали косми само около бенките, понеже съм ги избягвала и малко странно изглежда

# 704
Здравейте на всички,купих си фотоепилатор и го използвах един път до сега защото на приложението ми излиза,че втората процедура е след 2 седмици. тук чета че се щракате всяка седмица,не е ли проблем ?

Общи условия

Активация на акаунт