Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 113
  • 933
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Въпрос към последните две дами - от колко време ползвате епилатора на Филипс? Аз съм нова в отбора, от тази есен и нямам такива оплаквания. Но ако се появяват след по-продължителна употреба - да спирам докато е време.

# 751
Като лунички ли са? Да не би да сте се излагали на слънце бързо след процедурата? Много неприятно.

# 752
  • при Arctic Monkeys
като лунички. процедурите ги започнах през ноември, когато няма никакво слънце. не съм се излагала. не е слънцето причината. много ме е яд.

# 753
Както съм писала аз имам фотоепилаторът от 2014г. и нямам никакви такива оплаквания, като го ползвам и за лице.
Явно е до конкретна кожа.
В темата през годините е имало единични такива питания.Не е нещо масово.
karmacota, в София идете при др.Къчева да ви види, може да изпише някакъв избелващ крем и да се махнат луничките.Аз не съм ходила лично, но моя близка е доволна.Мисля в Токуда работи(ако сте в София, че не помня)
Дано се махнат!🤗

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 15:07 от ДХ3

# 754
ДХ3 , да няма грешка в името на докторката /Къмева/? Случайно малкото име да знаете?

# 755
ДХ3 , да няма грешка в името на докторката /Къмева/? Случайно малкото име да знаете?
Има, да Simple Smile Къчева е, техническа грешка.

# 756
  • при Arctic Monkeys
Аз съм във Варна, ходя при д-р Пенев. Маха всичко с лазер, но си е горене, възстановяване и пр.

# 757
Аз съм във Варна, ходя при д-р Пенев. Маха всичко с лазер, но си е горене, възстановяване и пр.
Сподели после какви са образуванията и дали уредът може да ги е предизвикал или е случайност.

# 758
  • при Arctic Monkeys
Малки, тъмни нерелефни. Аз си имам и стари такива, но тези са новопоявили се, доста са и цвета им е по светъл. Не съм се излагала  ва слънце, не съм ходила на солариум.Дъщерята също ми казва,че нейните са повече от преди. С много бели кожи сме , явно сме предразположени.

# 759
И аз го ползвам от ноември. На слънце не съм се излагала, на солариум не ходя. Моите са си направо бенки, не са с по-светъл цвят като на съфорумката.
Чудя се дали да продължавам с процедурите. Що се отнася до резултата-от ноември до сега съм на 70-80% доволна.

# 760
Да не би причината да е в лазера преди това 🤨 и съчетанието им

# 761
Да не би причината да е в лазера преди това 🤨 и съчетанието им
Аз съм съчетавала и лазер, и IPl , нямам такива неща.Явно е до кожа.

# 762
  • Пловдив
Отскоро и аз си взех Лумеа , но тези дни реших да се "насветкам". Проблем ли е , че повторих процедурата в рамките на 2 дни? Не съм забелязала изменения или изгаряне върху кожата.

# 763
Отскоро и аз си взех Лумеа , но тези дни реших да се "насветкам". Проблем ли е , че повторих процедурата в рамките на 2 дни? Не съм забелязала изменения или изгаряне върху кожата.
Това с каква цел?

# 764
  • при Arctic Monkeys
Иначе ефектът е добър от уреда. Сега нямам косми, но имам бенки. Blush

Общи условия

Активация на акаунт