Как да му обясня, че искам да сме самостоятелни?!

• 10 061
  • 185
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Явно апартаментът е бая по-далече отколкото къщата, в която са сега. 120 км са си сериозно разстояние за всекидневно пътуване.

# 46
За един приятел питам..какъв собствен бизнес има слабограмотна 23г девойка?

Тъкмо щях това да питам....веч всеки неграмотник бизнесмен 😂😂😂😂
По темата- приятелят ти е мамино синче и няма да остави детската стая.

# 47
  • Варна
Неграмотността не винаги е пречка да развиваш успешен бизнес. Достатъчно примери има за много образовани и грамотни хора, които едва свързват двата края, така че между двете неща няма зависимост.

И момичето отговори вече - наследен.

# 48
Е, тя няма едни документи как да попълни правилно, камо ли нещо повече. Това, че е наследен нищо не значи. Обща култура му се казва да можеш да напишеш сАми правилно.....големи защити тука на такива тъпи грешки. За мен капацитетът й не е голям, та затова си кротува в село.

# 49
  • София
Дами, какви комплекси избивате, нахвърляйки се върху момичето, се питам?

# 50
  • Варна
Е, аз се имам за грамотна, но като дойде време за попълване на документи, разчитам на счетоводител. Има си хора за всичко.

# 51
Това не са комплекси- влязла е да пише във форум, Трябва да приема чуждото мнение. Няма как всички да я галят с перце.
А откога да си грамотен=комплексар????

# 52
  • Варна
Ако темата беше за нивото й на изразяване и правописните способности, ок, да искаме да приема чуждо мнение. Но тя е за съвсем друго. Няма защо да я хапем за грешките. Те нямат връзка със способността й да си управлява бизнеса, пък ако ще той да е работилничка в квартално гаражче.

# 53
Нямаше ли миналата седмица две теми от новорегистрирани потребители с имена и цифрички с еднакви правописни грешки? Имам чувство, че това е разтрояване на тази личност.
В случай, че греша смятам, че по-хубаво от живота в самостоятелно жилище няма. Вярно е че разходите са по-големи, но и удоволствието и спокойствието е по-голямо.

# 54
Нямаше ли миналата седмица две теми от новорегистрирани потребители с имена и цифрички с еднакви правописни грешки? Имам чувство, че това е разтрояване на тази личност.

Simple Smile Казваш да очакваме да се появи Той с въпроси "защо жена ми иска да сме съмостятелни" и "как да обесня че искам да живееме с мама".

# 55
  • Варна
В случай, че греша смятам, че по-хубаво от живота в самостоятелно жилище няма. Вярно е че разходите са по-големи, но и удоволствието и спокойствието е по-голямо.

Проблемът е, че все много ги обичат тия "мъже" бе. И все жертви правят за тях. Как един мунчо не се жертва пък за жена си...

# 56
  • София
Това не са комплекси- влязла е да пише във форум, Трябва да приема чуждото мнение. Няма как всички да я галят с перце.
А откога да си грамотен=комплексар????
Аз съм от тези, които не търпят неграмотност, ама в случая, не е нужно да й се подигравате.
Едно е да й покажеш грешките, а друго- да й набиваш канчето, измествайки темата.
Всъщност, реакцията ми е срещу озлоблението, което се набива на очи.

# 57
  • София
Според мен авторката страда от присъщата за младите хора увереност, че хората бързо се променят, ако искат. Но именно последната част от изречението им убягва: "ако искат".

# 58
Хайче, срещат се и такива. 😆
Но, права си, че много жертви се дават за мъгливи каузи...

# 59

Проблемът е, че все много ги обичат тия "мъже" бе. И все жертви правят за тях. Как един мунчо не се жертва пък за жена си...
Това е защото тези ситуации се развиват в по-ранна възраст (а тогава сме по-склонни да направим компромиси) + защото така сме възпитавани.

Общи условия

Активация на акаунт