Красива есен се задава, ДЕКЕМВРИйско бебе шава в мама ! {тема 7/2020}

• 29 064
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, и на мен ми изтръпва много дясната ръка, ако легна наляво. Нерв ли се притиска, недостиг на нещо ли е ... не зная. Но не мога да спя сега наляво, надясно не ми е удобно, а за по гръб - съвсем. В общи линии не се спи. Много е кофти... Дано това изтръпване отшуми. Има ли някой с такива проблеми, как го решавате?

# 616
HappyRSmile
 Аз съм така. Понеже докторката каза да спя само на ляво  и несмея да лежа на дясно се опитвам да се примиря. Мислех, че си въобразявам. Но понеже се събуждам горе дол на час час и половина всеки път дясната ми ръка е изтръпнала. Като я размачкам и раздвижа и се оправя и до следващото ставане след час вобще не я усещам. Мисля, че нищо немога да направ и даже не съм споделила с докторката Sad
ЕХ  Изгубен само вкусотиики! Да ти е сладко, но да знаеш голямо печене ще падне с тази домдшна кокошка. Ние първо ги варим, че стават иначе много бавно. А от бульона  става страшна супа Fork And Knife
За лекарствата не го мислет. Просто се радвайте, че не пиете цялата менделеева таблица🤣 Аз пиех толкова много, че сега ми е гузно вечер само с един Аспитин и едно саше магнезий.
За пелените от снахата знам, че тензухените пелени са супер за след баня. Слагаш ги върху хавлииката на бебето и после попиваш с тях. Толкова са мекички, че попиват във всяка гънка, зад ушетата, навсякъде. И понеже са много тънки ги хвърляш за пране след всяко къпане. Така не переш хавлията всеки ден. На мен ми взеха плат от магазина, че е 1 м. на 1м.  ( така го произвеждат, направо нагънат) и го поръбиха, че тези купените са малки и не събират цялото бебе. А и послсе можете да ги използвате за цедене на к.мляко  за млечна салата 🤣
За другите знам, че ги слагдт върху количката, да прави завет, под бебето ако го сложиш на дивана, за подложка навсякъде.
Rave благодаря, че сподели за прегледите! Ами аз си записах два часа през седмица за Ноемри, аз и без това ще си използвам часовете от пакета с прегледа на 29.10. та ще си доплатя два прегледа (стига госпожицата да няма друго мнение). А  за раждането дано ни е получи естествено!

# 617
Мда, доста се попече, но стана. И аз исках да я варя първо ама мъжете като слушам, така да я печа си седя във фурната 4 часа....

Изядох две филии с масло и мед и порция кокошка с още две филии, ааааа диети та диети умрях си гладна от тез диети.
Сега почвам да си ям както преди да видим следващите кръвни какво ще кажат....
И аз за пелените знам същото и съм слагала над хавлията,на всяко къпане сменяш пеленката, а хавлийката по-рядко.Хем попива по- добре...

# 618
Изгубен, къде успя да събереш 2 филии с мед, порция от кокошката, че и още две филии.. Май доста гладна са те държали 😄
Ама снимката на филията с мед като я гледам ми потичат лигите направо.
Сутрин като хапна един сандвич например и след това толкова тежко ми става, че не мога да се мръдна от леглото до следобед 😄
Вие как ядете, по малко ли? Аз не мога да се контролирам и си ям нормално. Всеки ден се заричам, че от утре ще ям по малко и на често и все не го правя 😔
А в момента ме скъсва гърба, не знам как да застана. Като си представя още два месеца направо не знам какво ще правя с тази тежест и с болки в гръб, в таза....
Като стана след сън ходя като мечка и само охкам Grinning

# 619
Здравейте момичета,първо искам да ви се извиня,че не можах да ви пиша и ,че ви вкарах напрежение.Благодаря на всички,че сте загрижени за нас,много мило ми стана ❤️💐
Вече съм си вкъщи,днес ми беше последната система и инж.и щяха да ме изпишат утре,но ги помолих да ме пуснат да се прибера и утре ще отида за изписване само.
Преди 5 дни от около 8:00 почнаха едни боцкания ниско долу..не обърнах внимание.Около 11:00/12:00 почнаха болки в кръста придружени с менструални болки,до тогава бях пила 4 магнерота и 4 ношпа,но не отшумяваха болките.Вече към 16:00 ми се ревеше и имах непрекъснати болки,постоянни.Газ в болница.На прегледа д-р.ми каза,че шийката се скъсила и че я напипва с показалеца.Веднага на системи и инж и никакво мърдане за да не направя разкритие.И така 5 дена но стоп системи и инж.2х1 ношпа.Лекарката ми каза,че с тези болки няма гаранция,че ще удържа до края и като се прибера може след 2-3 дена пак да отида в спешното,но каза,че ще ходя от време на време да ме закрепят,ако имам такива болки за да не родя преждевременно и,че ще е много добре,ако остискам поне до 15 ноември,ако и тогава имам болки направо ще ме изродят.Това е за сега,върнах се в началото.Без разходки,домакинска работа и стълби за да не направя разкритие.Това е силно се моля да удържа още 3-4седмици поне..

# 620
Ще издържиш Хюлия, то не остана. Лягаш и лежиш.
Помня , че беше писала че ще имате и рожденичка скоро, пращаш баща и в детски център с деца ако държите да го отпразнува с деца де, или вкъщи една торта и това е. Никакво ставане. Аааамаха

Алекс,Аз филиите ги изядох в 15ч че бях гладна и после в 16ч кокошката ама с нея си върви хляб... Хихи ами глад какво да го правиш. Филийките с мед неусетно ги глътнах.

# 621
Да на 13'ти е рожденичка.Сега си избира торта ще викнем няколко деца и на двора с аниматор.Друго не мога да направя за сега.Голямата ми сестра е тук за сега тя ще ми помага,а малката е от Плд и тя ще дойде на помощ.Радвам се,че ги имам.. ❤️

# 622
Хюлия, радвам се, че си си вкъщи вече, дано ти е по-спокойно Blush
Изгубен, тебе гладна ли са те държали вкъщи досега, нещо ти се е отворил апетит.
Аз си ям по три пъти на ден, както досега. Зависи какво хапна, някой път си ми става по-тежко. Ако изям една баничка за закуска до вечерта не съм гладна Grinning
Тези дни нямам хич движение и цяла нощ болки в таза, кръста. Забелязвам се, че като не правя разходки и веднага е по-зле. Ако ви го позволява състоянието се движете Animal Hatching Chick

# 623
Хюлия, ние с теб сме с еднаква дата на термина. Хубаво е да стискаме до край, но от опит ти казвам че след 34г.с. може да си отпуснеш душата. Истината не е толкова в хапчетата,  а в това да лежиш повече и НАВЕЖДАНИЯТА да ги ограничиш на 99%.
Алекс, пробвала ли си да легнеш без възглавница на твърд матрак. Това лично на мен ми помагаше много при болките в кръста.
Изгубен, блазе ти за метаболизма......само като видях количеството масло на филията, та и две на брой, та и основно с още хляб.....това са ми калориите за целия ден на мен. Аз днес съм изяла примерно една кофичка козе мляко на закуска, на обед една шкембе чорба с картофи със спанак и сирене и сега за вечеря ще ям сьомга с варен ориз и плод......блазе ти!

# 624
Хюлия радвам се, че си добре❤️ Сега пазене и това е !
Изгубен  хапвай и си живей живота, както казва и моят лекар.
Аз уж хляб не ям, от време на време някоя баничка или най-много сандвич , но вече съм +14кг 😂😂😂 Забелязвам и едни целулитни депа по бедрата... Ама какво да се прави. Вечер хапвам само салата и се будя в 4ч сутринта от къркорещ корем. Луда работа. Всяка вечер и аз будувам по два-три часа, явно се подготвяме за майчинството.🤱
Ето ме и мен от днес 31+0г.с

# 625
Scrubi, ние сме с мек топ матрак върху основния.  Може да пробваме без него да видя как ще е, въпреки че май доста му усещах пружините, но пък възглавницата за бременни може да уравновеси нещата 😋

# 626
Абе не ме държат уж гладна, сутринта дадох кръв доста, ядох баничка с боза и пак в 15 ч умирах вече ядох филии....хапвам си де.
За този гликиран хемоглобин се филмирах, че ми е под нормата но намерих че ако се приема желязо, фолиева и В12 показвал фалшиво нисък гликиран хемоглобин, незнам вече.... И трите ги пия и желязо и фолиева има в Огестана и В12 смуча.
Наистина метаболизма ми е добре хапвам доволно и съм добре на кг преди бременността де, все си бях около 55.
А филия без масло не е никаква филия Wink

# 627
ellina90, страхотно изглеждаш. Тези килограми къде са - не зная. Какъв целулит, какви 5 лева Simple Smile
изгубен, много даже нормално си ядеш. Един ден така, друг ден - иначе. Гладът ме мъчи и мен. Рядко, почти никога не ми става тежко. Гледам да не му се оставям, но пък ако стоя гладна, ми се повдига. Та... така.

Момичета, а мъчат ли ви киселини? За мен това е ново явление от два дни и е ужасноооо. Какво правите, за да ги преборите?

# 628
Елина, с теб сме заедно и все едно мен описваш. И аз съм 14-15кг отгоре, целулит по краката доста ми се появи. Тестени почти не ям, но пък си хапвам сладичко, не мога да се сдържа. В повечето случаи съм на мляко към 10-12ч и вечеря по-обилна. От режим на ядене веднъж на ден ми е много трудно да мина на по 3-4-5 пъти, но по малко храна.
Хепи, с киселините е някакъв ужас. Постоянно ми се качват по хранопровода, лошото е че на моменти ми се връщат чак в гърлото. Ужасно е, при мен няма спасение май, а преди това не знаех какво е това киселини 😥

# 629
Хюлия, стискай! Ще лежиш, добре е че има кой да помага. Моите близки са все надалеч, когато ММ не си беше у дома, голям зор видях.

Елина, наистина къде са тези 14 кг?
Супер си. Аз съм 13 отгоре и съм шошка Grinning

За киселините, да не говорим. То от самото начало съм така, сега плюс рефлукс. Взех Гавискон, да ама само вечер мога да вземам от него.
Наистина е голям кошмар.

Общи условия

Активация на акаунт