Красива есен се задава, ДЕКЕМВРИйско бебе шава в мама ! {тема 7/2020}

• 28 630
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Малечка, трябва да се регистрираш с английски адрес, в случая се ползва адреса на превозвача, който ще ползваш. Доставката за Англия е безплатна за доста сайтове над определена сума, а превозвача те таксува около 2 лв/кг , което си е по-евтино от пратка с Еконт междуградски 😄

Gabi, и аз следя щитовидните всеки месец, но не съм имала ниска стойност на фт4, явно просто са ми улучили дозата - аз съм на 75/100.
С ниско фт4 ми се струва, че дозата ти е малка, но пък другите стойности са ти Ок, затова най-добре се консултирай с лекаря ти.

# 76

Eххх вчера си пуснах от там една поръчка - искам да тествам на always едни странни "бикини" за след раждане
https://groceries.asda.com/product/pants/always-discreet-underwe … us-l/910002062036

ама набутах бонбони, консерви за котката и едни шишета Томи Типи на промоция уж... за другият път ще знам какво да взема да тестваме от там Relaxed
https://groceries.asda.com/product/baby-feeding/tommee-tippee-cl … 0-m/1000000472387

KitKatty аз съм ги пробвала тези бикини. Бях ги взимала за доста обилен цикъл. Малко като памперс са ми, обаче пък са удобни и се чувствах много сигурна с тях( че какви фалове съм имала....)
Мисля, че за след раждане ще вършат идеална работа. Аз мисля да си взема такива. Пък и ще е зима, може да се сложи един по-дълъг пуловер отгоре и да не те притеснява дали си личи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 77
Винаги се кефя на всяка следваща това тема. Да ви се похваля с новите дрешки Simple Smile))

# 78
Здравейте....
Вчера и днес ми бяха мн. натоварени дни, ако бях раждала сигурно щеше да ми е по- лесно.
Но свършихме толкоз работа....
Вчера прекарахме СОТ на къщите , цял ден, днес се доизнесе и се махнаха със сина и..., Цял ден чистим и хвърляме боклуци наркомански. Взехме ръкавици... Подредихме всичко, мъжете с винтоверт затвориха с видии някои прозорци, особено в мазето, и изчистихме, заключихме. Сега си е пуснат СОТа и къщите са празни и пусти. Тъжно ми е за баща ми, но не мога да върна времето назад. Живял е като куче с тези хора, никой около него...рядко се виждахме заради тази....а сега го няма вече. Sad

Лежа от както се върнахме, но явно доста съм се натоварила кръста ме боли и долу....

Утре вече отивам в Пепко, два дни нямах време. Трябва и да почна сериозно да си закупя нещата за бебчо, няма кой да ми помага освен мъжа и детето. Поне да не ги товаря с купуване на разни неща.
Дано успея и на лекар да ида, което е най- важното за другата седмица.

Страхотни неща сте накупили, браво.

# 79
Forever smile честити покупки,много са сладурски аз много се радвам на момичешки дрешки 😍

Вчера наааай-накрая с доста сръдня накарах мъжа ми да сглоби гардероба..Разбирам го изморен е,но трябва и аз да си подредя нещата вече няма за кога да чакам..Аз бях мозъка и половината мускули в началото,но ме хвана кръста и ниско долу почнаха едни болки и се спрях,той продължи и завършихме без произшествия.Днес ще го избърша и ще почна да редя каквото има изпрано.Има още дрехи за пране,ще изпера пак колкото мога и като изсъхнат ще ви кача снимка.. 🤗😊 вече с готовия и подреден гардероб...

# 80
Честит нови покупки, страхотни са Simple Smile Simple Smile Скруби, браво, че лудия се е махнал без драми.
Момичета, не е ли още рано за пране? Аз си мислех да изпера всичко чак края на ноември, за да си мирише на чистичко. Вие с какви прахове мислите да перете, на мен ми препоръчаха Сано Максима?

# 81
За сега пера дрешките с наш прах Ариел капсули и малко омекотител, защото бяха в чанти от както съм ги взела.И исках да се освежат..
Другия месец вече с бебешки прах,но без омекотител мисля..
Само се чудя дали да е течен Тео бебе или прах.. 🙄 много ми харесва аромата на Тео..

# 82
Аз още нищо не съм прала още, мисля към края на октомври да се заема с този въпрос. Да знаете, че ако гладите дрехите и ги прибирате за след няколко месеца, има опасност да пожълтеят, затова по-добре оставете поне гладенето за по-нататък. Хубава неделя от мен! Simple Smile

# 83
Аз пера с течен тео бебе. Няма да гладя сега. И ще ги прибера във вакуум пликове.

# 84
Ще ги изгладя другия месец,когато си ги изпера както трябва..
И честно казано това ще е първи и последен път в който ще гладя.Не мисля да го изнежвам толкова..С дъщеря ми пак така само за първото обличане ги изгладих от там нататък пера и обличам..Не си представям да гладя толкова ситни дрехи всеки ден..

# 85
И аз не си представям да гладя постоянно, само първия път вероятно. Инвестирахме сериозна сума в комбинирана пералня и сушилня, и мисля да си я ползвам усърдно. В тази връзка, майка ми искрено ме разсмя, като ми каза, че дрешките, които сме купили, са много фини и трябва да ги пера на ръка 🤣. Направо ѝ казах да забрави, ако ще златни да са 😆😆😆.

# 86
Момичета,
С ужасно сърцебиене съм, прескача ми на моменти сърцето и ме стяга гърлото като легна. Всички мускули ме болят и съм като парцал. Все едно съм след тежъл махмурлук, ама де да бях 😂
Дали е възможно да е от преумора? За последните дни ми минаха над 12 кашона+куфари през ръцете, подредба, чистене на прозорци и баня , а снощи си легнах към 3ч , защото исках да измия и оправя след гостите от рождения ден. Освен това мъжа ми ходи на бат и така се страна като се прибра в ранни зори 🥺😂 Оттогава съм с това сърцебиене и все едно ми е заседнало нещо в гърлото и ми опъва жилите. Иначе бебо е активен . Днес май ще лежа цял ден

# 87
Момичета, тези от София, може ли някоя да ме насочи към АГ където да мина на частно за преглед. Моята по ЖК, е със супер смотан УЗ, миналия път й викам колко е голям бебока, тя ми вика смятай го месеца х5, ма аз искам да знам точни размери бре. Искам да видя колко кг е вече, да ми погледнат шийката, водите, в каква позиция е младежа, въпреки че по усещане май е напряко. Та някой АГ в Надежда, Щерев, Майчин дом или частен кабинет? И какъв час трябва да запиша за тези неща, консултация ли какво, до сега някак ми се комбинираха нещата с ФМ или допълни проследявания към ФМ, а на моята по ЖК изобщо не мога да разчитам. В 29+1 съм вече, аз съм на късна ФМ чак на 20.10, не ми се чака до тогава за повече информация, последно за размери бяхме 850гр, ама си мина време, искам да знам дали наддава както трябва.

За частно в Надежда имат добра апаратура и добри специалисти. Ако искаш час там пробвай през регистратурата и обясни какъв преглед искаш. Аз честно казано съжалявам, че не са ми там ФМ, а АГ ме прати на друго място.

# 88
Елина, ако продължи повече време, най-добре е да се консултираш с лекар. Мери ли си кръвното? Може да е от преумора и недоспиване, хапни си нещо и пий повече вода, и си почивай днес.

# 89
Елина и според мен е преумора.Тялото ти иска почивка и алармира..Като не се чувстваш добре,полегни си,опитай се да заспиш,пий нош-па к магнерот,ако ти дават и имаш и мисля,че ще се почувстваш по-добре..НО,ако продължи консултация 👍

Общи условия

Активация на акаунт