Красива есен се задава, ДЕКЕМВРИйско бебе шава в мама ! {тема 7/2020}

• 28 638
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
И аз не си представям да гладя постоянно, само първия път вероятно. Инвестирахме сериозна сума в комбинирана пералня и сушилня, и мисля да си я ползвам усърдно. В тази връзка, майка ми искрено ме разсмя, като ми каза, че дрешките, които сме купили, са много фини и трябва да ги пера на ръка 🤣. Направо ѝ казах да забрави, ако ще златни да са 😆😆😆.
Здравейте Wink Относно гладенето с първото ми дете гладих веднъж и после всичко в сушилнята. Този път мисля въобще да не гладя, а да пускам само в сушилнята.
Напоследък покрай мен много се коментира темата с обиколкниците за бебешко легло "за" и "против" . Какво е вашето мнение?  Simple Smile

# 91
  • Sofia
И аз "гладя" със сушилнята.

# 92
Момичета днес имам рожден ден. Черпя ви с моята тортичка без брашно, захар и яйца. Облизах си пръстите.

Аз нито сушилня имам, нито ще гладя. Само сега майка ми ще ги изглади за красота и от мерак.
Елина, миналите два дни и аз бях с много ускорен пулс и сърцебиене. При мен не бе от преумора,  а на нервна почва. Днес съм добре. Ям по-малко въпреки това,  че предишните дни и след ядене ми се учестяваше пулса. Пия ментово чайче и гледам романтични филми.

# 93
  • София
Здравйте и от мен, благодаря за новата тема Hug
Вие избрахте ли си вече педиатри?
Аз може би ще съм на принципа да се запишем при някой наблизо, а ако се налага, да ходим допълнително при някой на частно, защото с който и да съм говорила никой не можа да препоръча добър педиатър в Младост (София), където живеем.

# 94
Честит рожден ден, Skrubi! Kissing Heart Пожелавам ти здраве,късмет, любов, щастливи мигове с любими хора и леко раждане! Hug
Тортичката изглежда много вкусна 😋

# 95
skrubi, честит рожден ден! С пожелания за много здраве, щастие и едно бързо и безпроблемно раждане на термин! ❤🎂

# 96
Честит рожден ден, Skrubi! Бъди здрава, щастлива и много обичана! ❤️ Пожелавам ти сплотено семейство, прекрасни дечица и успешно раждане на термин! Абе всичко най - то се знай!
Относно гладенето направо ме успокоихте. Не мога да гладя такива ситни дрешки, направо ще изперкам. За разлика от майка ми. Действало ѝ успокояващо. 😊

# 97
Скруби Честит Рожден Ден..!! Бъди здрава,обичана и щастлива с всички,които живеят в дома ти и в сърцето ти..!! 🎂🍾🥂 Пък тортата изглежда все едно е излязла от магазин.. 😄👍 Справила си се много добре..Да ви е сладко и приятно изкарване на празника

# 98
  • София
Момичета, тези от София, може ли някоя да ме насочи към АГ където да мина на частно за преглед. Моята по ЖК, е със супер смотан УЗ, миналия път й викам колко е голям бебока, тя ми вика смятай го месеца х5, ма аз искам да знам точни размери бре. Искам да видя колко кг е вече, да ми погледнат шийката, водите, в каква позиция е младежа, въпреки че по усещане май е напряко. Та някой АГ в Надежда, Щерев, Майчин дом или частен кабинет? И какъв час трябва да запиша за тези неща, консултация ли какво, до сега някак ми се комбинираха нещата с ФМ или допълни проследявания към ФМ, а на моята по ЖК изобщо не мога да разчитам. В 29+1 съм вече, аз съм на късна ФМ чак на 20.10, не ми се чака до тогава за повече информация, последно за размери бяхме 850гр, ама си мина време, искам да знам дали наддава както трябва.

Здравей,

Аз се следя в Щерев и съм много доволна. При доктор Гогова съм, която е изключително мила и подробно обяснява всичко. Можеш да си запишеш час онлайн в сайта на болницата, както и да видиш ценоразписа там. Определено не е евтино, но си заслужава, защото освен добрите специалисти, винаги отивам спокойна и с доверие. Аз съм с пакет, защото се следя от самото начало там и по този начин ми излиза по-евтино, но в твоя случай виж ценоразписа или за най-сигурно звънни на кол центъра (много мили момичета, които винаги, когато съм звъняла са били насреща).
Пиши ми на лично, ако мога да помогна с нещо. Simple Smile

# 99
Еййй Скруби с ММ сте на една дата (празнувахме вчера, че повечето нямаше да дойдат днес). Да си жива, здрава, много усмихната и обичана. Всичко с теб и бебо да е наред, а мъжО да слуша 😁❤️

Аз малко се поусвестих. Успях да дремна на два пъти по 20мин и да хапна малко. Но днес и утре ще пазя дивана.

Относно гладенето евентуално само първата партида, след това няма да има нерви. Ако нещо е смачкано-тогава.

# 100
Честита да си Скруби! Пожелавам ти всичко най-хубаво и щастлив финал възможно най-близо до термин!
Направо ме потекоха лигите от тази нисковъглехидратна торта, нали и аз не ям захар. Моля да споделиш от къде е!

# 101
Скруби, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива 🤩 ❤️

# 102
  • Sofia
Скруби, честит рожден ден и от мен Скруби! Да си жива и здрава и максимално дълго бременна 🥰

# 103
Момичета благодаря ви. Прекрасни пожелания в този страхотно слънчев ден. Тортичката е от Loving Hut и ви казвам, че особено какаовата част е суперррр вкусна.
Още веднъж благодаря на всички ви за пожеланията.

# 104
skrubi, честит рожден ден, бъди здрава, бебчо още да не излиза, а Мони и мъжа ти много да те слушат и помагат! Flowers Bouquet Весел празник, а тортата е невероятна!
Ако ти си я правила, ще чакаме рецепта Birthday

Общи условия

Активация на акаунт