Красива есен се задава, ДЕКЕМВРИйско бебе шава в мама ! {тема 7/2020}

• 28 649
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Честит Рожден ден и от мен, skrubi!

Желая здраве на теб и цялото ти семейство и безброй поводи за радост! ❤️

Сладък живот, като чудната торта, която сподели с нас! 😍🎂🍭🎈

# 106
Момичета, да се похваля, декорацията на детската стая е почти готова. Приключих с рисуването, много съм щастлива как се получи.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 06:56 от bubanka

# 107
Честит рожден ден и от мен Skrubi! Birthday Здраве и много топлина в семейството, спокойствие до края на бременността и едно пухкаво и сладко бебче People BabyFlowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
Момичета, да се похваля, декорацията на детската стая е почти готова. Приключих с рисуването, много съм щастлива как се получи.

Djenna, страхотно е..обожавам жирафи Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 14:39 от AnMary

# 108
Честита бъди skrubi! 🎂🎊💐
Само положителни емоции и здраво бебче на финала!
Тортата изглежда доста апетитно!

# 109
  • София
скруби, ЧРД ! BalloonChampagneTada
Най-хубавият подарък вече расте в теб, така че ти пожелавам да си здрава и догодина на този ден да празнувате четирима ! GiftBlue Heart
Дженна, жирафът е жесток ! Heart Eyes
Посмъртно не мога да нарисувам такова нещо...

# 110
Дженна голяма красота си сътворила,изглежда страхотно..!! Цвета на стаята толкова много ми хареса 😍
Само хубави дни пълни със смях и любов да прекарате в нея..!!

# 111
Скруби,Чистита да си!Бъди здрава,щастлива,обичана и все такава позитивна и остроумна!
Джена чудесно е! 🤩
За гладенето,обожавам да гладя и до ден днешен гладя на баткото дрехите,мразя да е смачкан,та ще гладя и на бебето.А за бодита задължително ми е.Аз ползвам сано максима,просто най ми допада,и тео и ариел е хубав,богат избор има на пазара.И на мен ми е рано за пране.Ноември ще е със стягането на багажа.През ум не ми минава за по-ранна дата от началото на декември!

# 112
Джена, вълшебно се е получило! Браво!

# 113
Уау, Джена, много яко е станало - би ли споделила как го направи?

# 114
Най-накрая поръчах и шишета..
Нук ли,Авент ли, Томи Типи ли и накрая
Канпол..😄 за 19.18лв комплекта

Като си помисля,че малката не искаше маркови залъгалки не ми се рискува сега със скъпи шишета и т.н.

# 115
Благодаря, момичета Flowers Hibiscus
Уау, Джена, много яко е станало - би ли споделила как го направи?
Всичко е измерено и направено на ръка. Къщите бяха голям зор да са равни и с прави стени, много мерене падна. После ги разграфихме с тиксо и боядисахме, а жирафа го нарисувах free hand. Водих се от картинка, направих го с молив и след това с боя.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 20:32 от Djenna

# 116
Мами,
искам да споделя моето притеснение. Бебката в корема за 3 - ти път хълца днес, нормално ли е?
Утре съм на последна фетална и ще питам. Но все пак ми е притеснено, че ще чакам...А при моят гинеколог имам преглед чак другата седмица.

# 117
Скруби, честит рожден Ден! Здраве, щастие и много любов! Докрай износено бебче и леко раждане Wink

И ние днес бяхме на РД на чичото ни. Цяяял ден на маса, не е лесно хахах.
На отиване му купихме подарък, и аз влезнах най- накрая е Пепко. Накупих неща за 61 лв, бодита и подобни сега ромпър им викат. Взех и една дрънкалка плюшена,утре ще ви ги наснимам, заедно с количката.

Форевър, как така хълца, какво се усеща, или чува? Аз не съм усещала нещо такова.

Джена , супер е станало, браво.
Ние имахме фриз бебешки от тапет, но щерката като порасна го махна,беше сладък,сега освен да прегледам за нещо момчешко и едно фризче да си лепна,хм....
 За шишетата ще взема на Авент, а за сок и вода някакви стъклени,имаше в ДМ стъклено с обикновен биберон за 10 лв, има и в Кауфланд и тнт....но ще е по- нататък.
Хубава вечер и наздраве на рождениците. Аз днес пийнах една чаша вино, и торта хапнах, прекалих май.Уж съм на диета ама не мога да гледам торта без да я опитам.

# 118
Forever_smile, а как точно разбра, че хълца? Някакво по-специфично усещане ли е?

# 119
Scrubi честит празник и живо и здраво бебе на термин!
Форевър моя 2 пъти вчера хълца. Рядко се случва, може би за 3ти път го хващам.
Силвия усеща се ритмично подскачане(като ритничета, но по продължително и през равен интервал) поне при мен и аз така си го обяснявам. Като темп при мен идва малко по ускорено от моя пулс, но по бавен от на бебо, за това се откроява.

Общи условия

Активация на акаунт