Красива есен се задава, ДЕКЕМВРИйско бебе шава в мама ! {тема 7/2020}

• 28 655
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Скруби , честит рожден ден ! Много ми хареса пожелавието на Жанинчето и се присъединявам към него ... много здрава и по-дълго бременна 😁💙❤

Джена , уникален жираф ... и аз искам 😍

# 121
Даже е хубаво, че хълцат, четох че така се разбирало, че белия дроб се усъвършенства или нещо такова! Всичко е наред, Форевър, моите дъщери хълцъха нон стоп, а голямата продължи и като се роди, всеки път като се нахрани по половин час, беше много досадно! Усеща се, като все едно мърда вътре, ама на равни интервали, лекичко, дано да го обясних!

# 122
Точно , Jaska . Тъкмо това щях да напиша . Трябва да се радваме , че хълцат ... развиват им се дробчетата 🙂

# 123
Усещам ритмично подтупване, тоест хълцане,което трае има - няма 1 час. Това от 1 месец, един път седмично. Но днес вместо по 1 път усетих хълцането й 3 пъти.
Прочетох в интернета, че има 2 варианта - че се давят или че почват да дишат самостоятелно.
Прекрасни сте както винаги Heart

# 124
ЧРД, skrubi! Много щастие, здраве, любов и леко бременеене до термин! А после - здраво, сладко, гушкаво бебче!
Джена, браво, страхотно е!
И аз не смятам да гладя, освен в изключителни случаи /напр. изписването, посещение от английската кралица/. От сушилнята следва прилежно сгъване и готово.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 05:29 от Fifiana

# 125
Skrubi, честито и от мен с малко закъснение. Пожелавам ти да бъдеш много здрава, истински щастлива, много обичана и уважавана.. абе от всичко по много 🎉🎂💐.
Djenna, стаята е станала супер. Много свежо и интересно се е получило Simple Smile Simple Smile

# 126
Джена, дизайнът е страхотно красив, стаята е станала много нежна.
Момичета, тези от вас, които по принцип през зимата страдате от сухия въздух в стаята, как го борите? От седмица чета за дифузерите и май ще си купя. Започна да ми изсъхва носа, още щом застудя малко. Сутрин се събуждам с усещане за много силна сухота в носа, чак ме боли.....и така си е при мен всяка зима. Паничката с вода и сода на радиатора не ми помага, пръскане със солеви разтвор също, защото солта в тях още повече ми пресушава лигавицата. Та така, някой да сподели мнение за дифузер или друг способ.

# 127
За дифузер за пръв път чувам.. 🙄 Иначе все повече си мисля,дали да взема един овлажнител за въздух,защото с този климатик в стаята зимата плюем пясък..Искам да взема заради децата,че и дъщеря ми зимата от климатика и се запушва сутрин носа и винаги и капвам физ.разтвор за да овлажни малко лигавицата..

# 128
Скруби - честит празник и от мен с леко закъснение! Да си жива и здрава, много щастлива, успешна и обичана Hug
Джена, каква е тази красота, която си сътворила Hug ще те викам да правиш и нашата детска Sunglasses много хубаво е станало!
Елина - имах преди месец и аз съецебиене, доста е гадно, усеща се чак в гърлото и като задушаване. Сега имам доста по-рядко, но повече май се случва на нервна почва, а и доколкото знам при бременни високият пулс е често срещан. Повече почивка освен и жив и здрав да ти е мъжът.
И аз съм чувала за овлажнител за въздух, ама нещо нямам доверие, че ще върши работа. Не знам какво е решението, може би по-често проветряване за кратко време. За дифузери съм чувала за тези ароматните с етерични масла, даже съм им хвърлила око отдавна.
Аз днес дадох кръв, урина, правя обременяването - още един път имат да ми източат кръвчицата и отивам за една баничка, че да не се окаже да ми е последната Joy стискайте палци да не е!

# 129
skrubi, Честит рожден ден Birthday лекичко и спокойно да стигнете до термина и да се радвате на едно прекрасно бебче Revolving Hearts
Джена - този жираф е един път... много сладко се е получило Smiley

Аз май не съм усещала бебо да хълца. В четвъртък съм на преглед и да видим как е той, че отдавна не сме се виждали.
И ние май ще оглеждаме за овлажнител, да не казвам, че имах и идея за пречиствател на въздуха. При нас зимата измерват най-замърсения въздух...
Ох, изпуснах - една мацка по-напред в темата питаше за преглед - аз се следя при доктор Богданова (Токуда и Оскар клиник) и прегледите й са като ФМ - всеки път си получавам лист с пълни мерки и какво ли не.

P.S. Момичета излезе ми, че уикенда 23-25 октомври ще има Бебемания изложение в Интер експо център в София.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 10:45 от KitKatty

# 130
Скруби, ние даже имаме влага, слагам едни кутии с топчета по прозорците че да събират водата....
Иначе дифузерите ги използват и за ароматерапия. Ние сме с централно парно, ММ не признава климатици да те топлят....

Джена, видях че питаш за Минев, ще ти пиша на лични по- късно.

# 131
Ние вече взехме дифузер от Али Експрес защото при нас влажността е около 30% ако няма дъждове, съвсем обикновен със студена пара, може с масла, може и само вода. Аз съм доста доволна, за  3-4 часа вдига влажността с около 4%. Отделно от преди си имаме пречиствател на Филипс и също съм много доволна. Ако тепърва си взимате може би е по-добре да е 2 в 1, спестява място.

# 132
Преди да вземате овлажнител или влагоуловител, е добре да имате измервател на влажността.
Защото и повече влага води до мухъл, и по-малко, също не е ок. Между 40-60% би трябвало да е.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 12:22 от Fifiana

# 133
Армини и аз това четох, че дифузера може просто с вода да се пълни без етерични масла и че повечето йонизират водата, което според мен е добре. Армини ти кой модел използваш и би ли ми дала съвет кои модели да гледам. Фифи в стаята си имам термометър с влагометър,  така че следя.
Излезе ми МБ и стерилната урина.....чисти са, само имам намалени лактобацили,  така че ще слагам пробиотик 6 дни Гинофлор.

# 134
Ще се съглася с Fifiana, че е най-важно първо да сте наясно с влажността в помещението преди да вземете каквото и да е. При нас е много сухо, зимата е около 30 % влажността и в двете спални имаме овлажнители от години, иначе не може да се спи. Смених няколко модела и важните неща за мен са няколко. Да има голям резервоар. Овлажнител с резервоар от 2.5 литра при нас изкарва 24 часа и подържа влажност между 50 и 55 %, което е комфортно за нас иначе сухо гърло, суха носна лигавица и т.н. Мисля, че за целта арома дифузерите няма да вършат работа, защото резервоарите им са по 300 мл. обичайно и по цял ден трябва да наливате вода в тях. Другото важно е резервоарът да може да се отваря напълно за да се почиства, в противен случай завъжда плесени и гъби, които после са във въздуха. Вижте и колко е шумен, защото е възможно да ви пречи да спите. Сега имам два Deerma и съм много доволна.
Но 30% си е доста сухо при нас. Зимата прането ми съхне за по няколко часа и въобще не ползвам и сушилнята. Много рядко я пускам за хавлии, защото обичам да са пухкави.  Да ви питам не мислите ли, че бебешките дрехи се свиват като минат през сушилня?

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 11:59 от paradigma

Общи условия

Активация на акаунт