Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 087
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • Тополовград
Aventus не е ли мъжки аромат.

# 196
Има мъжки и дамски Simple Smile

# 197
  • Тополовград
Има мъжки и дамски Simple Smile
Дамския кой номер е . Не го намирам в каталога а специално исках да го купя. Пред мен е последния каталог от Одрин.

# 198
  • Стара Загора
Момичето пита за хубав мъжки аромат...

# 199
..Дамския кой номер е . Не го намирам в каталога а специално исках да го купя. Пред мен е последния каталог от Одрин.
Дамски Авентус имат Заг!

# 200
  • Sofia
Супер сте, много ви благодаря.

# 201
  • София
Днес получих Olimpea Aqua D280 на Гиза. Много страхотен, и доста излъчващ и пристрастяващ. Пръснах в 09.00 и за сега го усещам мощно. Ще пиша пак за трайността. Много благодаря на милата съфорумка /тя си знае/, която ми го препоръча и ми открехна вратата към тези аромати Simple Smile.

# 202
    Здравейте. Някой дали има впечатление от Tom Ford Mandarino di Amalfi Acqua на Eyfel?

# 203
    На Заг One million мъжкия е страхотен според мен е доста близо до оригинала и е доста траен. На мен ли така ми се струва, но мъжките им парфюми са по-добри и трайни от дамските. На Мартинез Chanel Bleu-то не се одбри от ММ. Аз си търся още аромат за есен/зима. Ще пробвам Zen, но този на Гиза много ми блъска на лавандулов спирт! Ще пробвам DP

# 204
    • Стара Загора
    Дами, някоя от вас пробвала ли е на Гиза Туили и Пантерата на Картие? Както и Мон Герлен. В изпълнение на Заг е добър, но ми се ще и този да чуя дали е направен хубав. Simple Smile
    Пуснали са Либре и май ще поръчам за проба. 😍

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 08:48 от iv4enceto_91

# 205
    • Варна
    Тегави са ми Гиза, силни, наситени, трайност чук, а от такива аромати стигам до момент да се пръскам с Рексона..... Демек парфюмна почивка.
    Да ви питам в ароматите на Парфен забелязвате ли обща нотка като в тия на Рефан примерно.?Имам такова усещане..... Не е спирт и не е гадно, но имам една кошница мостри техни и такова странно чувство ме обзема.

# 206
    Дами, някоя от вас пробвала ли е на Гиза Туили и Пантерата на Картие? Както и Мон Герлен. В изпълнение на Заг е добър, но ми се ще и този да чуя дали е направен хубав. Simple Smile
    Пуснали са Либре и май ще поръчам за проба. 😍
    Туили на Гиза е 1:1 с оригинала,трайност- огромна Simple Smile Купувай смело!

# 207
    • На изток от Рая
    Момичета, какви са ви впечатленията от имитациите на Черния Афган?
    Видях, че е предлаган от Гиза и Мартинез, но не съм пробвала нищо на Гиза...

# 208
    Момичета, какви са ви впечатленията от имитациите на Черния Афган?
    Видях, че е предлаган от Гиза и Мартинез, но не съм пробвала нищо на Гиза...
    Пробвала съм на Парфен и на Мартинез,и двата са хубави. На Гиза не съм!

# 209
    • Стара Загора
    Мацки, колежка ме пита дали Hugo Boss Ma vie има имитация, но аз не открих с търсачката? Няма или не търся както трябва. Гледам че е с кактусово цвете, та ме заинтригува. Във Ф казват за слаба трайност. Имало и Интенз версия.

Общи условия

Активация на акаунт