Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 80 983
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
При мен по дрехи се задържа даже и след пране. А върху кожа около няколко часа.

# 376
  • Burgas, Bulgaria
Пак аз. 😃 Hypnotic poison на Заг как се справя? Душкала съм го преди година може би и помня, че тогава се влюбих в него, ама защо не си го взех не знам. Сега ще пускам поръчка от Иво и търсейки се спрях на него. Е, сега не мога да си го изкарам от главата. Ще взема една 30-ца, помня, че беше доста тежък. Трайността как е?
Според мен най-добра имитация на Hypnotic poison е тази на D@P /като предварително се застраховам за субективността на изказаното мнение/. Gift HeartGift HeartGift Heart

# 377
Na ysl librе знаете ли дали има аналог някоя от парфюмериитр
Мартинез имат Либре.
Не знам как е като качество, защото не познавам оригинала.
Вчера помирисах версията на Мартинез и ми допадна.
Но направо се влюбих във версията им на Моntale- Intense cafe.

# 378
Коя е най - добрата имитация на chloe?
На Заг 538 новото Chloe е страхотно. Не знам кой имитира от всички, но е много свежо и много ми харесва.

# 379
  • София
На Заг зодиак къде са магазините в София , в сайта им имаше няколко адреса които вече не им съществуват магазините
Само магазина на Борис

# 380
На Заг зодиак къде са магазините в София , в сайта им имаше няколко адреса които вече не им съществуват магазините
Само магазина на Борис

В Люлин на пазара също имат магазин.

Днес душнахме този Рефан:
http://www.refan.bg/catalog/product/wood-spices-refan.1653
Оказа се много хубав.
Исках номер 513 да дадат понеже назад в темата една съфорумка бе писала, че е много хубав, но ни пръснаха от този.
Явно има и наливен, но те го нямаха и са един същи парфюм, просто този е по-скъп и в по-хубаво шише.
Ако се окаже и траен няма да му простим Simple Smile

# 381
  • Стара Загора
Баргело са пуснали Либре на Лоран, но вчера още го нямаше зареден в магазина в Одрин. Казаха ми че пристигал другата седмица. 🥺

Тествах Премиер на Гучи, My Burberry Black, Nomade, Eli Saab FOREVER, Idole на Армани и Burberry Her. Идола се изпари направо без да го усетя. Бърбъри Хър съм пробвала в оригинал и ако не ме лъже паметта, е направен добре. Но за мен е слаб и не впечатлява. Усещам го като крем от малини и ягоди с малко сметана и ванилия.
Премиер е хубав женствен парфюм и издържа прилично, но просто имам много такива. My Burberry Black и той не грабва. А Форевър на Ели Сааб е по-мека, гушлива и пухкава версия на Girl of now. Пак се усещат бадемите, ванилията и пачули, но не е така натрапчив. За мен той си струва повече от Burberry Her и е траен.

# 382
Na ysl librе знаете ли дали има аналог някоя от парфюмериитр

Аз си купих Либре от Рафелла, Заг също го имат,  но на Рафелла е по траен.

# 383
  • Стара Загора
Гиза вече също имат.

Много по-класен и изискан го усещам от на Заг. Коментирах онзи ден с колежка, че ароматите на Гиза не са като тези масовите наливни, които на Рефан напр. имат една типична черта за марката и са леко спиртни. Като съм с Гиза се чувствам все едно нося скъп парфюм, а не имитация. Някои от вас да са останали със същите впечатления?

Всички в офиса между другото много харесаха Цветя на любовта (Амуаж) и Либрета. Първия особено им направи голямо впечатление. Има една леко ретро нотка, която го отличава от повечето цветни аромати. Пудрен, наситен, с топла ванилова база и хубави маслени рози с черешов цвят. Абе изобщо ухае на скъпо и е 😍😍

# 384
  • Варна
iv4enceto_91 Напълно съм съгласна с мнението за Giza. За мен това е най-добрата имитационна парфюмерия. Особено ми е любима имитацията на Mon Guerlain - и оригиналната и Mon Floral са хубави, но аз си харесвам повече оригиналната версия. Вече няколко пъти си доливам шишенцето, а с нито една друга имитация не ми се е случвало - обикновено ми омръзват и проявяват някаква неприятна нотка и така и си стоят полупълни.
Много ми допадна и Precious Iris на Giza. Не е имитация доколкото знам на някой известен парфюм, но е чудесен за мен и много подходящ за сезона.

# 385
Стана ми любопитно за това ново Chloe (538) на Заг.Може ли малко повече инфо,моля?

# 386
https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-L-Eau-Eau-de-Toilette-56051.html
Ето това е. И аз бях го похвалила преди време тук, чудесна тънка роза, с личи и сапунен привкус. Разкошна комбинация.

# 387
  • Стара Загора
Ясмина, а как го намираш до оригинала? Защото аз си взех мини рол-он, но от толкова много нови парфюми напоследък, не мога да си разнося и усетя всичко. Мон Флорал взех за колежка, защото хареса от мен оригинала. Аз обаче още не съм намерила време да го пробвам. Не се съмнявам, затова го поръчах. Simple Smile

Видях някакъв Dior New Look 1984, който привлече вниманието ми - познава ли го някоя от вас?

Между другото, взех и мини масло на For her Narciso и е страхотно. Познавам оригинала, та този за мен е направен много добре. По време на пандемията Лидл бяха пуснали имитация, която също е доста прилична, но на Гиза е почти 1:1 и си заслужава.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 14:38 от iv4enceto_91

# 388
Благодаря Solar,ще го взема за проба.Още тъгувам за Roses de Chloe,което ми спряха Рефан  и дано този поне малко се доближи до до него.

# 389
  • Варна
Ясмина, а как го намираш до оригинала? Защото аз си взех мини рол-он, но от толкова много нови парфюми напоследък, не мога да си разнося и усетя всичко. Мон Флорал взех за колежка, защото хареса от мен оригинала. Аз обаче още не съм намерила време да го пробвам. Не се съмнявам, затова го поръчах. Simple Smile
Имитацията на Mon Guerlain е много близка до оригинала според мен. Флорал идва малко по-сладък, но и той е хубава имитация, чудесен аромат.

Общи условия

Активация на акаунт