Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 040
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Т.Терензи  Кирке на мен ми мирише на пот.Въпрос на вкус ,на за мен е потресаващо отвратителен.

А това сравнение ме потресе! Колко сме различни хората във възприята си към ароматите....Човешката природа е уникално нещо! .За мен Кирке е един от шедьоврите в парфюмерията. И двамата със съпруга ми го ползваме,но по различно време. Когато той го носи изпъква мъжката му страна,а при мен стои по-нежно. В интерес на истината винаги когато да сме го ползвали  от всеки втори човек получаваме комплименти и въпрос кой е този парфюм.

# 151
  • varna
Да , така е всеки си има собствен вкус .Изказах си мнението за този парфюм доста потресаващо ,но наистина имам непоносимост към него,съжалявам.

# 152
Имитации на Тициана Терензи имат Айфел в луксозната уни-серия от 100мл. за 19лв..Наскоро получих Kirke и съм много доволна! Имала съм оригинала и смея да твърдя,че приликата е доста голяма, а също така и трайноста при мен забележителна.
От къде сте го купувала, тъй като тази марка не съм я търсила до момента, а искам да се сдобия с това божество Simple Smile

# 153
Имитации на Тициана Терензи имат Айфел в луксозната уни-серия от 100мл. за 19лв..Наскоро получих Kirke и съм много доволна! Имала съм оригинала и смея да твърдя,че приликата е доста голяма, а също така и трайноста при мен забележителна.
От къде сте го купувала, тъй като тази марка не съм я търсила до момента, а искам да се сдобия с това божество Simple Smile
eyfelperfume.alle.bg

# 154
Здравейте! Чета ви от известно време и днес и аз се сдобих с два парфюма от Мартин Лион 😊 Взех Ерба Пура и Ла нуит Трезор.  И двата много ми харесаха, но сякаш Ерба Пура е доста по не траен или просто носът ми бързо привиква с него и спирам да го усещам... 😏 Трезора сякаш е доста по силен..

# 155
  • Пловдив
Утре ще получа My way от Мартинез. Доста бързо реагираха те. Оригиналът не съм тествала все още, просто защото толкова пари и да имам, няма да дам. А и чувам, че е сладка водичка. Нищо уау. Женствената нотка, която усещам във всички парфюми на Мартинез може да го направи по - красив.

# 156
  • София
Точно сладка водичка е  My Way, но и с някаква неприятна нотка, не точно на бели цветя, но не ми хареса въобще. Не е и индолова. Категорично не ми е този парфюм.

# 157
Серията U на Martin Lion е уникално трайна! За сходство с оригиналите не мога да кажа, защото не ги познавам, но трайността е впечатляваща. В София на ул. Христо Белчев, до кръчмата Хаджидрагановите къщи има магазинче където ги продават - по 20лв. Иначе в магазин Елитис в Халите ги има по 12,99лв, но не са всички.

Едни и същи видове парфюми ли са на различни цени?
Толкова ли е голяма разликата в цените на Мартин Лион в различните магазини?

# 158
  • Бургас
Утре ще получа My way от Мартинез. Доста бързо реагираха те. Оригиналът не съм тествала все още, просто защото толкова пари и да имам, няма да дам. А и чувам, че е сладка водичка. Нищо уау. Женствената нотка, която усещам във всички парфюми на Мартинез може да го направи по - красив.
Ужасно е това Армани, драйдауна му ме изправя на нокти.Изключително неприятно парфюмче.

# 159
За кой ли път ходя в София, в Елитис и няма никакви нови аромати на Мартин Лайън, но каталога седи и с новите аромати, рафта им е под всякаква критика.  Само заради тях минах и днес и бясна попитах служителка от магазина, тя ми отговори че имали някакъв проблем с маркирането им, не я разбрах, намекна, че не били кой знае какво и няма да ги имат засега.
Малко ядосана си тръгнах, специално отидох заради Бакарат. После на път се сетих, че имам Мартинез, хванах го малко преди да затвори, но успях да тествам Бакарат. Аз не усетих болница, но и не ме впечатли много. След около час започна да ми харесва повече. Не стои силно, а съвсем леко, но си се усеща добре:)
Има ли разлика в самия аромат между  обикновената версия и Baccarat Rouge Extrait de Parfum? Мисля да поръчам от Perfume Parlour и се чудя:)

# 160
Аз успях да тествам всички нови от списъка. Уикенда бях в Бургас и случайно видях магазин на Мартинез и веднага поисках да пробвам всички нови. На мен само My way ми хареса и дъщеря ми поиска да и го взема. Плодово свеж е( ОТ ВКУСНИТЕ). особено на момиченце стои прекрасно.Много траен,вчера като разопаковах багажа на детето,всичко миришеше на My way Wink Не е УАУ,но ми харесва. Днес ще се полея с оригинала,за да видя до колко се доближава и ще пиша!

# 161
  • Пловдив
Пробвай и кажи, защото на мен не ми хареса MY WAY от Мартинез. Това е течна дъвка за мен. Може и аз на малката да го прехвърля, тя ще го хареса 100%
Един страничен въпрос - От каква възраст позволявате на дъщерите ви да използват парфюми? Моята е на 6 и е голяма кокона. Постоянно иска парфюми, гримове да слага, а аз не давам. 😄😄 Едно парфюмче от време на време не е голяма драма, но пак ми се струва малка.

# 162
  • Бургас
Има разлики за мен между Baccarat Rouge Extrait de Parfum и Baccarat Rouge като аз харесвам повече първия/ пиша за оригиналите/ Върху мен няма никакви болнични истории, бинтове , йод! Разкри се много добре и бих го носила.

# 163
Търся мнения за новото Chloe на Заг.

# 164
Пробвай и кажи, защото на мен не ми хареса MY WAY от Мартинез. Това е течна дъвка за мен. Може и аз на малката да го прехвърля, тя ще го хареса 100%
Един страничен въпрос - От каква възраст позволявате на дъщерите ви да използват парфюми? Моята е на 6 и е голяма кокона. Постоянно иска парфюми, гримове да слага, а аз не давам. 😄😄 Едно парфюмче от време на време не е голяма драма, но пак ми се струва малка.
Полях се(олях се Bowtie )с оригиналния MY WAY, за моя нос е много близък с версията на Мартинез. Започва малко по-силно и касиса се усеща доста повече,но като цяло са доста близки! След улягане,оригинала е по-пловодово кисел, а мартинез е по-сладичък!
Иначе дъщеря ми като беше в градина пръскахме по малко и само на дрехи парфюмчета от детските на Зара (черешки,ягодки) и все ме питаха госпожите какъв парфюм ползва,че много им харесвал Satisfied Сега за училище има около 10 броя,но пак само на дрехи и коса пръска. Вече има изграден вкус и е много претенциозна:)хахаха, като най-най любими са и Good Girl Gone Bad By Kilian, Jour d'Hermes Hermès , Honour Woman Amouage, Jenny Glow Angelica Sinensis и Jenny Glow Green Cucumber. Преди много обичаше Мон Герлен,но гледам не посяга напоследък към него Nerd Stuck Out Tongue Closed Eyes Преди две седмици ми заяви,че искала да и купя нещо на Мансера,неин си Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 14:11 от Ре

Общи условия

Активация на акаунт