Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 053
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, какво мислите за тази имитационна марка?
Сполучливи ли са, трайни ли са?
Днес ги видях в козметичният магазин в нашият град , но нямах време да разгледам.

# 166
Бихте ли ме насочили кой марков парфюм има подобни нотки и коя имитация да пробвам? Благодаря! Top note - green fruity notes, pearMiddle note - rich floral notes (jasmine, rose)Base note - woody notes, patchouli, vanilla, musk

# 167
  • BG-DE
Пуснете търсене по ноти във Фрагрантика и вижте сама съвпаденията.

# 168
Бихте ли ме насочили кой марков парфюм има подобни нотки и коя имитация да пробвам? Благодаря! Top note - green fruity notes, pearMiddle note - rich floral notes (jasmine, rose)Base note - woody notes, patchouli, vanilla, musk
Погледни Гучи Гилти, Пако Рабан - Бляк хс лексес, Ермес - Туили (той е малко по-различен и е добре да се тества).

# 169
  • София
От къде купувате Гиза в София? Имат ли сайт?

# 170
От къде купувате Гиза в София? Имат ли сайт?
Имат сайт,дори го обновиха скоро:)
https://giza-perfumes.eu/

# 171
Здравейте, момичета!

Интересувам се от 2 парфюма на Заг Зодиак - Poison Girl Dior и Narciso Rodriguez Poudree . Прочетох вашите мнения за тях и все пак ми се иска да попитам, за човек, който обича трайните и шлейфови парфюми, тези ок ли са? И двата ги пробвах и много ми харесаха, но ако някоя от вас ги е разносвала може ли да сподели мнението си? И изобщо кой аромат на тази марка препоръчвате като най-вече ме интересува шлеф и трайност?

Благодаря ви!

# 172
Дами,
Предвид деликатно вмъкнатия цитат на Джо Малоун, предполагам, че парфюмите от тази серия на Зара са техните копия или вдъхновения.
Кой аромат си струва според вас? Дали защото е точно 1:1 с оригинала или защото сам по себе си е красив Simple Smile

Търся нещо за идващото време като цяло, но този Amalfi Sunray ми звучи страхотно също, така че не се ограничавайте от това.

# 173
  • BG-DE
Здравейте, момичета!

Интересувам се от 2 парфюма на Заг Зодиак - Poison Girl Dior и Narciso Rodriguez Poudree . Прочетох вашите мнения за тях и все пак ми се иска да попитам, за човек, който обича трайните и шлейфови парфюми, тези ок ли са? И двата ги пробвах и много ми харесаха, но ако някоя от вас ги е разносвала може ли да сподели мнението си? И изобщо кой аромат на тази марка препоръчвате като най-вече ме интересува шлеф и трайност?

Благодаря ви!

Нарцисо пудре е доста близък до оригинала и трайността му е добра, докато Пойзън гърл, според мен, има сериозно разминаване, а и не ми е много траен, обаче някои от момичетата казват, че върху тях траел с часове, така че си е до кожа 😊 Аз на Заг харесвам Флауърбомб, Тобако-Ванил, Бушрон Катр и ЛВЕБ флорал 😊

# 174
Здравейте, момичета!

Благодаря ви!

Нарцисо пудре е доста близък до оригинала и трайността му е добра, докато Пойзън гърл, според мен, има сериозно разминаване, а и не ми е много траен, обаче някои от момичетата казват, че върху тях траел с часове, така че си е до кожа 😊 Аз на Заг харесвам Флауърбомб, Тобако-Ванил, Бушрон Катр и ЛВЕБ флорал 😊
Много благодаря, Menerva!

Ще пробвам ароматите, които си ми предложила. Мисля, че докато четох някои от темите тук ми попадна твоето име и съм те запомнила с това, че и ти харесваш трайни и наситени парфюми Simple Smile

# 175
  • BG-DE
Да, така е, само че с моята кожа много рядко нещо ми е трайно, без значение оригинал или имитация 😊 Не знам дали ще ти допаднат като аромати но ако искаш пробвай на Рефан Трезор ла нюи и Пантерата на Картие от Парфен, това са ми най-трайните парфюми 😊 бият и Мансера и Монтал 😂

# 176
Да, така е, само че с моята кожа много рядко нещо ми е трайно, без значение оригинал или имитация 😊 Не знам дали ще ти допаднат като аромати но ако искаш пробвай на Рефан Трезор ла нюи и Пантерата на Картие от Парфен, това са ми най-трайните парфюми 😊 бият и Мансера и Монтал 😂

Благодаря! Simple Smile

# 177
Скрит текст:
Дами,
Предвид деликатно вмъкнатия цитат на Джо Малоун, предполагам, че парфюмите от тази серия на Зара са техните копия или вдъхновения.
Кой аромат си струва според вас? Дали защото е точно 1:1 с оригинала или защото сам по себе си е красив Simple Smile

Търся нещо за идващото време като цяло, но този Amalfi Sunray ми звучи страхотно също, така че не се ограничавайте от това.
Серията е от 8 парфюма и е създадена от Jo Malone специално за Zara, така че по принцип не би трябвало да се говори за имитации. Все пак, Amalfi Sunray се доближава донякъде до Tom Ford Neroli Portofino. На мен лично ми допадат още Fleur D’Oranger, Ebony Wood и Vetiver Pamplemousse, които са в същата дървесно-цветиста гама. Като цяло, цялата серия е по-скоро за топлите сезони.

# 178
  • София
Vetiver Pamplemousse е великолепен, божествен грейпфрут, но трае по-кратко време, отколкото е нужно за изяждането на един плод.

# 179
Разочарована съм, честно казано. Обичайният проблем, който имам със Зара - доста готино начало и абсолютно невпечатляващ, евтинеещ (Red Vanilla, което го направиха като копие на Black XS на Пако Рабан) или направо кофти dry down. Тествах два от Джо Малоун серията и 2 други. Примерно ebony wood започна страхотно, толкова дървесно, мегаяко, засилих се да го купувам, но реших да му дам 15 минути време да се разходя из магазина и да меря това-онова. За 15 минути всякакво дърво беше изчезнало, в момента е някакъв приятен, сладък аромат, стоящ близо до кожата - симпатичен наистина, ама без никакъв характер и къде ми е разкошното дърво? 

Преди 3 години някъде Зара имаха разкошна дървесна колекция, къде ми беше акълът да не я изкупя и да не се запася, ех... Сигурно и тогава нещо не ми е харесало в базата.

Общи условия

Активация на акаунт