Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 114
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Видях MaVie 99% или в Гиза, или в Баргело. Много е приятен, но обичайно на мен Бос са ми мега леки и нетрайни. Бях на крачка от оригинала миналата година, добре че тествах. Трайността беше час-два. Ежедневен, свеж, лесно носим аромат е.

# 211
  • Стара Загора
Нещо не го откривам в списъците, но и аз си мисля че видях някъде.

Пита ме и за Midnight rose на Ланком, който виждам при Баргело.

Чудя се Гиза как са направили Клои?

# 212
  • София
MaVie е 357 при Заг, но мисля че го видях и при Гиза. Погледни в сайта, че имаше номера, които липсват в първия пост.

# 213
  • Стара Загора
Този списък намерих днес

Мъжките няма да. ги качвам, ама можете да си ги свалите.

# 214
  • Варна
Здравейте момичета и момчета! Неприятно ми е, но съм принудена отново да помоля!!!
Слагайте големите постове и големите снимки като скрит текст, защото така заемат много място и темата трябва често да се обновява, което е  доста трудоемка работа, а коментарите, които са съществената част от поста се изгубват сред многото повтаряща се информация!

# 215
  • София
В петък ходих до близкия "наливен" Рефан да пробвам новите 500+
Пробвах
502 Armani Prive Oud Royal
504 Tom Ford Oud Fleur
505 Armani Prive Rose d'Arabie
508 Lancome Roses Berberanza
509 Dior Oud Ispahan
и още един, но вече не помня кой... Edit: 503 Chanel Boy

Dior Oud Ispahan са го докарали изключително добре, макар да не е толкова мощен (имам първата версия на оригинала, след това злите езици говорят, че са го разводнили, та може рефанския просто да е копие на сегашната версия).

Armani Prive Rose d'Arabie не е много близо до оригинала, в частта тамян е поорязан Wink

Chanel Boy, Armani Prive Oud Royal и Tom Ford Oud Fleur не помня много добре оригиналите, та не знам дали са близко, но сами по себе си са хубави.

Lancome Roses Berberanza обаче тотално ми отвя главата HeartbeatHeartbeatHeartbeat Не познавам оригинала (ако съм го пробвала, е било заедно с други работи и нямам спомен), но Рефан са направили нещо фантастично - сладка, локумена роза, но има и нещо друго, което не мога да идентифицирам добре, но придава някакъв закачлив нюанс.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 12:52 от Elitsa_z

# 216
Може ли някой да сподели мнение за Martin Lion F86 - By Kilian - Good girl gone bad.

# 217
Привет ,дами!
Някой попадал ли е на имитация на Diptyque - Philosykos?
Разгледах списъците ,търсих и в темата,но май не отркивам.

# 218
Lancome Roses Berberanza на Рефан ми хареса също. И аз не познавам още оригинала. Точно сладка , локумена роза и закачлива ми се видя. Обаче точно Уд испахан Диор пробвах и то на кожа Ели , защото го познавам и честно казано почти нищо общо не намерих. Верно отдавна имах мини , но съм го поносила. Не ми се вярва , но може и да е объркало момичето номера и затова ще го пробвам на друго място пак. От Ланкомската роза не взех , но сигурно ще лисна някакво малко количество. Скоро не бях наобикаляла имитации, но си взех една писалка Сан Сиро на Бакара руж който ми хареса доста. Не помня номера, но сигурно е коментиран.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 13:50 от Chocolat_

# 219
Минах да тествам новите на Заг
Alive на Бос ми хареса , свеж е/ аз харесвам тежки по принцип/ но за ежедневие ще ми пасне, тази молекула ли какво е много ми напомня на Light blue DG, не е моята , тя е и унисекс , не си падам по такива.. на Майкъл Корс също лек , имаше блотер от преди три дни, той ухаеше много женствено и секси, но в началото явно има някакви нотки, които ме отблъскват 🤦♀/ както винаги/

# 220
  • София
Уд испахан Диор пробвах и то на кожа Ели , защото го познавам и честно казано почти нищо общо не намерих. Верно отдавна имах мини , но съм го поносила.

Пробвах го на кожа и то добре, почти същият е при мен. А в оригинал го познавам добре, бая количество съм поносила, а и последно съвсем скоро го носих, и то така напоително. Но знаеш, винаги е въпрос на кожа Wink

Берберанца задължително си вземи! Аз уикенда само това носих, и днес звъннах на моята мацка да ми запази още 100мл.. смЕЕЕЕЕЕЕЕтай Heartpulse

# 221
  • София
Отбивам се да споделя, че ОлимпеаАква на Гиза е с чудовищна трайност и сила Dizzy Face. След 9 часа се усеща на кожа и коса, при това доста сериозно, не се прибира до тялото. А на текстил...според мен държи до пране Simple Smile. Дори не знам дали ще ми е възможно да го нося два поредни дни. Толкова е всепоглъщаш.

Междувременно, тествах и оригинала в събота на блотер. Сложих си го в раницата и на следващия ден на обяд усещам аз този парфюм от някъде и обикалям като луда из къщи, докато не се усетих, че се излъчваше миризма от цялата ми раница. Днес също е така. Не знам кое от маслата е толкова излъчващо, но определено както в оригинала, така и при Гиза е с топ качество.

Някой тествал ли е 174 на Рефан - Aquawoman. Моля за мнение, дали има едно типично рефанско….звучене?

# 222
Aqua woman го ползвам от години. Супер е, но го взимам без капки. Капките го развалят много и не мога да го понасям. Без капки трайността е супер

# 223
А Гиза къде ги намирате, за първи път ги чувам? Къде им е щандът?

# 224
А Гиза къде ги намирате, за първи път ги чувам? Къде им е щандът?
Ако си от Варна, магазин на Гиза има срещу Кукления театър.

Общи условия

Активация на акаунт