Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 129
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
здравейте,

в някоя имитация ( може и на мъжки парфюм, даже е по - вероятно) да сте попадали на приятен, наситен аромат на здравец ?

# 226
  • София
А Гиза къде ги намирате, за първи път ги чувам? Къде им е щандът?
Ако си от Варна, магазин на Гиза има срещу Кукления театър.
Ако не си от Варна, онлайн 🙃.

# 227
  • Пловдив
Дами, някоя от вас пробвала ли е на Гиза Туили и Пантерата на Картие? Както и Мон Герлен. В изпълнение на Заг е добър, но ми се ще и този да чуя дали е направен хубав. Simple Smile
Пуснали са Либре и май ще поръчам за проба. 😍
Туили на Гиза е 1:1 с оригинала,трайност- огромна Simple Smile Купувай смело!

Здравейте! На мен ми е останало количество от оригиналния парфюм около 10 мл. и мисля да си купя, но на първа страница  прочетох, че най-сполучлива имитация е на Заг или Мартинез. Все пак коя да избера - Заг, Мартинез или Гиза? А как стои въпросът с Джой или Л'интердит?

# 228
Благодаря, но Пловдив и София ми вършат работа.

# 229
Момичета, Бакарат Руж на ДиП или Мартинез?Още обмислям от къде да го взема. Клоня към ДП, но не съм го пробвала.

# 230
  • София
Някой да е пробвал Baccarat Rouge 540 на Мартин Лайън?

# 231
Аз,и съм с много смесени чувства.Като го напръскам на кожа не ми харесва,много ми мъжкарее.Обаче преди седмица напръсках възглавниците по дивана и съм забравила.Няколко дни ми мирише страхотно от някъде и аз като Мишчица не мога да разбера от къде.Накрая набарах възглавниците и о,страхотен аромат,мине се не мине и хващам възглавница да я душа Joy Колкото повече време минава,толкова по-хубав се развива аромата.
Като почивам ще се напръскам,да видя как ще се развие

# 232
Скрит текст:
Дами, някоя от вас пробвала ли е на Гиза Туили ...... 😍
Туили на Гиза е 1:1 с оригинала,трайност- огромна Simple Smile Купувай смело!

Здравейте! На мен ми е останало количество от оригиналния парфюм около 10 мл. и мисля да си купя, но на първа страница  прочетох, че най-сполучлива имитация е на Заг или Мартинез.....
Преди малко се напръсках с оригиналното Туили, с това на Гиза и с това на Мартинез ( една мила съфорумка ми го изпрати подарък,защото знае,че много харесвам Туили. Аз не го бях пробвала до сега,чаках да му дойде времето). На Мартинез е най-слабо и най-прибрано,но пък и най-малко джинджифилено.Харесва ми точно,защото е по-меко. Оригинала е някъде по средата между двете имитации,мек,красив и с лек джинджифил.На Гиза е с много изявен джинджифил,свеж и лимонен,а и е най-траен от трите! Вече зависи кой какво търси. Дано да съм била полезна Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 12:19 от Ре

# 233
  • Пловдив

Ре, благодаря много! Насочих се към Гиза, но снощи ММ ме изненада и ми подари ново оригинално Туили, голяма радост беше. Така че сега ще си потърся имитация на ELIE SAAB LE PARFUM ROYAL за зимата.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 13:33 от k.vasileva04

# 234
  • София
И аз апелирам да слагате дълги цитати в скрит текст. Спокойно може да се обърнете с ника на съфорумката, към която се отнася поста. Hands V

# 235
Мартин лайън имат ли имитация на Бакарат руж и ако да кой номер е?Защото в списъкът който имам няма!

# 236
Да,имат го U 06.

# 237

Ре, благодаря много! Насочих се към Гиза, но снощи ММ ме изненада и ми подари ново оригинално Туили, голяма радост беше. Така че сега ще си потърся имитация на ELIE SAAB LE PARFUM ROYAL за зимата.
От този има тестери, които са на доста добра цена, на мен ми излезе около 60лв за 90мл.

# 238
  • Варна
Да бе Туили за 60лв. Grinning. Със сигурност бих предпочела Гиза ама грам не ги харесвам и двете Туилита в оригинал. Сори Ая не се сдържах Flushed. Следя парфюмните теми и съм в час с цените горе долу.

# 239
  • София
prinzesata, Ая говори за ELIE SAAB LE PARFUM ROYAL.

Общи условия

Активация на акаунт