Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 129
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Heart извинявам се Ая явно ми е малко кафето Grinning. Рояла ми е 50-ка от Емаг комплект с душ гел и лосион и беше 47лв. Да той се намира на нормални цени.
 Мен Парфен ще ме уморят. Писах си с един младеж във фейса и поръчах Карат и Нероли портофино. Всичко точно,чакам си аз поръчката ииии ядец Grinning Вчера ми звъни,нямали капсуловани тия аромати. Казвам добре пратете ги наливни Grinning......Ама наливните били 125мл. Аз ги поръчах от промоцията два аромата за 35лв. и понеже са по руси от мен ще ми пратят два бидона по 125мл. за 45лв. с доставка за тяхна сметка GrinningGrinningGrinning да има да се къпя с тях.

# 241
Здравейте. Къде в София ги има новите неща на Рефан, тези с номера над 500? Минах през едно-две места, но ги нямаха.

# 242
  • София
Здравейте. Къде в София ги има новите неща на Рефан, тези с номера над 500? Минах през едно-две места, но ги нямаха.

Аз ги взех от едно магазинче близо до Руски паметник.
Скрит текст:
Уличката, на която е борсата, ако бул. Македония ти остане в гръб - отляво, вървиш по 20-април, точно преди да пресечеш първата перпендикулярна уличка (Лайош Кошут), преди магазин за плодове и зеленчуци. На витрината има изложени буркани мед и други пчелни продукти (силно препоръчвам и меда).
https://www.google.com/maps/@42.6923845,23.3133101,3a,75y,30.93h,90t/data=!3m7!1e1!3m5!1sQBTBKkglmEw8Y9OboTAodg!2e0!6s%2F%2Fgeo0.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DQBTBKkglmEw8Y9OboTAodg%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dsearch.revgeo_and_fetch.gps%26thumb%3D2%26w%3D96%26h%3D64%26yaw%3D30.92773%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i16384!8i8192
това с решетките
П.С. линкът се отваря само ако копирате целия адрес, нещо не сработва като линк

# 243
......Ама наливните били 125мл. ....
Това са малките им бидончета,които са пластмасови и запечатани! Ако си имаш шитета са ок,защото не са отваряни и не са изветряли. Аз изпих едно такова 250 мл с Карат, той върви бързо Bowtie

# 244
  • София
......Ама наливните били 125мл. ....
Това са малките им бидончета,които са пластмасови и запечатани! Ако си имаш шитета са ок,защото не са отваряни и не са изветряли. Аз изпих едно такова 250 мл с Карат, той върви бързо Bowtie

Ре, на каква цена си взимала 125 и 250мл бидончета? (може и на лични)

# 245
Заприходих едни 30 мл. от 508 Роза Берберанца от Рефан. Много е хубав. Започва при мен като сладка, локумена роза, ванилия усещам добре, след около половин час се показаха и някакви подправки леки към това. Много е хубав. Не познавам оригинала. Пробвах и 505 Армани роз д,араби - по спомен докаран е доста добре , но на мене такава точно тип роза арабска не ми се носи в момента. Хареса ми обаче за в бъдеще. Капки не слагат в Рефан което е някаква новост за мен. Силни били. Не разбрах само на тези с 5.. или на всичките им аромати вече е така.
Друг път ще пробвам други два и така.  Ели, благодаря за побутването. Heart

# 246
  • София
Получих 3 Баргело днес и нито един не ми хареса... Ще опитам два да пробутам на ММ, ако не стане ще го мисля. Кристобел, който ми е толкова мъжки, че не бих го определила като унисекс, прекалено силно ми е мъжкото, а аз нося унисекс като цяло. Зен - не е лош, мирише на водичка някаква, нищо отличително, все едно Рексона. Ама пак са прекалили с мъжкото...много странно. Габриел - също ми е като нищо, малко на мушкато и нa BU примерно Simple Smile
Оплаках се Simple Smile

Скрит текст:
Има ли тема за размяна на имитационни парфюми?

# 247
Момичета, Гиза само 30мл разфасовки на парфюмите ли предлагат? В сайта ми излиза само това като опция.

# 248
заповядай: https://www.bg-mamma.com/?topic=878913

Има ли тема за размяна на имитационни парфюми?

# 249
Здравейте, някой да познава аромата на
Tom Ford White Patchouli, за да сподели своя опит Grinning?

# 250
  • София
В магазина на Тунджа. Аз отдавна оттам си сипвам, защото съм споменавала,че хем имат всичко, хем слагат капки, а не както момчетата споделят, че в други магазини им пробутвали, че вече не слагат капки

# 251
Момичета, Гиза само 30мл разфасовки на парфюмите ли предлагат? В сайта ми излиза само това като опция.
На спрей са само 30 мл. Маслата са с ролон по 10 мл.

# 252
  • Стара Загора
И аз ходих до Рефан. Мирисах, пробвах и си взен едно малко шишенце Noir de Noir TF. Мноооого ми хареса. Roses Berberanza ми хареса и на мен, но ще почака.

# 253
  • София
Мартинез нещо са си прецакали сайта и в момента поне, имитациите ги няма!

# 254
Скрит текст:
В магазина на Тунджа. Аз отдавна оттам си сипвам, защото съм споменавала,че хем имат всичко, хем слагат капки, а не както момчетата споделят, че в други магазини им пробутвали, че вече не слагат капки
Къде се намира този магазин ... на Тунджа ?...

Общи условия

Активация на акаунт