Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 126
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Като вървите от бул. Пенчо Славейков по посока Петте кьошета, от лявата страна, първата пряка , мисля че имаше фризьорски салон на ъгъла. Магазинът на Рефан се вижда от булеварда, има голяма реклама.

# 256
Мартинез нещо са си прецакали сайта и в момента поне, имитациите ги няма!
Аз последно си пазарувах от Мартинез Добрич. Те имат тази промоция 2 бр за 30 лв,1 бр. е 17 лв.Супер коректни са и бързи. От официалния сайт на Мартинез нямат промоция 2 бр за 30 лв Triumph

https://www.facebook.com/Martinez-Perfume-Dobrich-1926712260963231

ПП. А в Бургас на главната за 1 бр. ми взеха 20 лв......там е по-скъпо и от София Laughing Sweat Smile

# 257
  • Варна
Мартинез имат два вида магазини. Едните са си техните/официалните/, а другите са франчайз.
Официалните магазини на Мартинез продават парфюма на 17лв. и повечето от тях правят намалението 2 парфюма за 30лв. Франчайза продават по скъпо 20лв. а може и нагоре.
Това са официалните им магазини: https://martinez-perfume.com/contact/
Ре, ти в Бургас от магазина  на бул. „Алеко Богориди“ 22 ли купи парфюм на Мартинез по 20 лв?

# 258
Мартинез имат два вида магазини. Едните са си техните/официалните/, а другите са франчайз.
Официалните магазини на Мартинез продават парфюма на 17лв. и повечето от тях правят намалението 2 парфюма за 30лв. Франчайза продават по скъпо 20лв. а може и нагоре.
Това са официалните им магазини: https://martinez-perfume.com/contact/
Ре, ти в Бургас от магазина  на бул. „Алеко Богориди“ 22 ли купи парфюм на Мартинез по 20 лв?
Да.да,знам,че едните са официални,другите са франчайз.Аз питах най-най официалния им сайт и там нямаше 2 бр за 30 лв,което ме изненада неприятно Simple Smile
Не познавам Бургас и не знам как се казва улицата- пешеходната улица с фонрата Грамофон, която води до Морската градина. Пада се около заведение Ореха (там хапвах и по него се ориентирам) Simple Smile

# 259
Здравейте!
Някой може ли да ми помогне с Монтал….търся имитация на Dark purple.
Добра имитация знае ли някой ,че не мога да го открия...

# 260
Очакват се 4 нови от серията Limited Blend на Рефан:
EXTREME SANTAL - ароматно съчетание от свежи цитруси, чувствен сантал, амбра и ванилия;
JASMINE & TUBEROSE - хармонично съчетание от класически цветисти ноти на жасмин и тубероза;
SMOKY VETIVER - дързък аромат, въплътил богатия и сложен ветивер, с основа от билкови и опушени ноти;
METALLIC VANILLA - нестандартен букет от метални ноти, нежна ванилия, бели цветя и сладък хелиотроп.

# 261
Някой пробвал ли е "D246 Добро Лошо Момиче Ексклузив" копие на Kilian - Good girl gone bad , и
 "UNS46 "Оуд Сатен" Ексклузив"  копие на Oud saten Mood na Maison Francis  в изпълнение на  GIZA ?
Споделете мнение ... отдавна им се чудя

# 262
  • На изток от Рая
Парфюмен спрей или рол-он си взимате от Гиза?

# 263
  • Стара Загора
Аз щях да взема поръчката си от Гиза тази вечер, но нямало как в Спиди да платя с карта и малка част в кеш, защото не ми достигнаха... Ама и съм леко ядосана. Направих 250 лв като сума, избрах опция до адрес за доставка и при все че се чух със собственичката, ми е изпратена до офис без да ме пита кой. На другия край на града. Пренасочих, но днес друг коцуз....та утре ако е писано.

Поръчала съм си малко масло рол он на Oud saten и ще споделя. Само че не познавам оригинала.
Иначе аз купувам спрей варианта. По-удобни са ми за употреба. От маслата ми капнаха по ръцете като ходих последно през август, но са много плътни и не успяха да се развият хубаво. Може би и жегата им пречеше. Напр. Ле парфюм на Ели Сааб, който стоеше близо до кожата и не ми носеше такова удоволствие като на Баргело сега. Прада Ла Фем също, но от нея взех спрей и е божествена. В пъти по-наситена, красива, присъствена и трайна от оригинала. Манифесто на Ив Сен Лоран още не съм разносила, но впечатленията ми като цяло са че маслата (поне при мен), не могат да правят шлейф и излъчват така красиво аромата. Дама под мой пост тогава ми сподели, че само от тях пък си купувала и били много трайни. Явно е и до кожа, усещания.

# 264
На аква ди парма дамски кой от имитационните парфюми ще препоръчате?
Благодаря

# 265
Хора, кои са най-добрите реплики на Creed Aventus и Dior Sauvage?

# 266
  • София
Aventus + Zara vibrant leather
Sauvage - Zara men Scent #2

# 267
Здравейте. Видях, че в Гиза продават цветни масла. Някой забърквал ли си е парфюм вкъщи и дали се получава? Може би трябва рецепта и таблица за съвместимости?

# 268

Armaf Club de Nuit Man Intense много го хвалят като имитация на Авентус, а на ЗАГ саважа нещо няма общо...

# 269
Търся онлайн магазини за тестери на новите парфюми а може да има и повече разнообразие. В Плевен вчера ходих в Рефан тези които исках,нито един нямаха. Асортимента е ограничен. Искам да си поръчам 5-6 за проба.Hug

Общи условия

Активация на акаунт