Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 80 983
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Попаднах на една нова за мен марка Gold touch. Не виждам каталог на първа страница. Взех си Si и съм приятно изненадана. Не съм му голям фен,но познавам оригинала и исках да сравня и тествам качеството на имитацията. Много траен,минимум 7-8 часа,а якето ми мирише вече няколко дни.
В този ред на мисли,ако някой познава и другите аромати на марката,моля за мнение

# 451
  • Пловдив
Аз взех от тях Light blue (естествено, някой съмнява ли се), и Wild pears. Като аромат страхотни, като трайност как да го кажа. 2 минути и половина. Даже за ароматизатори не стават, изхвърлих ги.
Допълвам. Някои от другите аромати може и да са ок, ето, че има И трайни. Аз познавам само тези двата.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 09:12 от Unforgiven*

# 452
Хм,явно не могат да издокарат трайност на всички аромати.
При мен се получи същото с Мартинез. Купих Vanille fatale и Bal d'afrique. Много красиви и двата,направо се влюбих в Африканския бал,обаче,трайност нулева. Имам други два аромата на Мартинез,те пък траят от сутрин до вечер.

# 453
..При мен се получи същото с Мартинез. Купих Vanille fatale и Bal d'afrique. Много красиви и двата,направо се влюбих в Африканския бал,обаче,трайност нулева. ..
При мен Африканския бал на Мартинез е доста добър като трайност.Но да,трайността зависи от самия аромат и от доминиращите съставки.
Gold touch сме обсъждали,че са на Парфен,като Парфен са същите аромати,но по-концентрирани! Ако искате да е по-траен,вземете си същия аромат на Парфен!
За мен най-трайни са Гиза ,следват The Moon, D & P,Парфен и Рефан и Заг....в тази последователност( останалите марки не съм ги пробвала). Като Гиза е крачки напред и като трайност и като аромати!

# 454
  • София
Откога им се каня на Гиза, така както все ги хвалите и айде, намотах и аз набързо една поръчка..
Едно от нещата даже не го познавам в оригинал (Elie Saab Nuit Noor), но ми беше силно похвалено от приятелка със сходен парфюмен вкус. Другите са все неща, които познавам добре ( и повечето имам в оригинал), та ще мога да сравня добре какви са ги свършили откъм сходство на аромата и трайност (Dior New Look 1948, Hermes Galop, Amouage Blosom Love, Dior Patchouli Imperial, Dior Oud Ispahan, Comme des Garcons Blue Cedrat, Montale Intense Cafe и Frederic Malle En Passant).

# 455
Откога им се каня на Гиза, така както все ги хвалите и айде, намотах и аз набързо една поръчка..
Едно от нещата даже не го познавам в оригинал (Elie Saab Nuit Noor), но ми беше силно похвалено от приятелка със сходен парфюмен вкус. Другите са все неща, които познавам добре ( и повечето имам в оригинал), та ще мога да сравня добре какви са ги свършили откъм сходство на аромата и трайност (Dior New Look 1948, Hermes Galop, Amouage Blosom Love, Dior Patchouli Imperial, Dior Oud Ispahan, Comme des Garcons Blue Cedrat, Montale Intense Cafe и Frederic Malle En Passant).
Пиши после за всички,моля Simple Smile Не ги познавам на Гиза, а са ми любопитни. Elie Saab Nuit Noor в оригинал е страшничък,но като улегне е хубав.Трябва да се издържи хард началото:)
Аз да им похваля Операта на Соспиро, много близка до оригинала и отвинтва глави със мощност и трайност!

# 456
  • София
Хм,явно не могат да издокарат трайност на всички аромати.

Мисля, че това важи за всички производители. Онлайн бих купил само нещо, което познавам. Иначе - в магазина след отсявка с лентичките оставям 2-3 и пръскам на кожа - китка или свивка на лакът. Едва няколко часа след това мога да взема решение, което да не се окаже неправилно в последствие.

# 457
  • Стара Загора
С нетърпение чакам отзив за New Look на Диор, че и аз му се точа. Simple Smile

Нут Ноар ми беше хард на мен. Лятото в магазина само душнах от стъкленицата. 😍😆

# 458
Момичета, кой номер е Туили на Ермес  и Санта Роял на Гиза? Не го намерих в списъка на първа страница? Хубав ли е? Някой може ли да го опише?

# 459
# 460
Момичета, кой номер е Туили на Ермес  ..
D301 е Туили

# 461
Онлайн бих купил само нещо, което познавам.
Аз ги купих от физически магазин,но нямам време да чакам часове за да видя как се развиват,а тестери нямат Confused

# 462
  • Стара Загора
Зарибихте ме с тези Гиза. Вие масла или ролони купувате? Харесах Соспиро Опера и Либре , но се чудя спрей или рол он да поръчам.Не цапат ли ?

# 463
  • София
Вземи си спрей, рол-ончето е по-мазно някак и за мен е по-неудобно. Но спрейнеш ли върху дреха имай предвид, че Либре седи до пране. Много съм впечатлена от трайността.

# 464
Извинявам се предварително, че питам нещо коментирано, но не успях да видя повече информация за този немски сайт, от който поръчвате Flushed. Моля за насоки къде да прочета. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт