Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 80 962
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • София
момичета, мъжкият Alien на Заг близо ли е до оригинала. Притеснявам се да не стане като Аурата,на Заг да ми хареса,а оригинала -не.

# 601
  • Пловдив
В сайта на Мартинез има намаление. Парфюмите са по 10 и 15 лв, вместо 17. Аз гръмнах 3 Дейзи- та за 30 лв. Откачалка.

# 602
Момичета, много Ви моля да ми препоръчате много трайни мъжки парфюми на Заг...Няма значение какви са ароматите, интересува ме в случая силна трайност.

Благодаря Ви предварително!

# 603
Намалението на Мартинез само онлайн ли е?

# 604
  • Варна
И в магазините.

# 605
Жалко, изпуснала съм. Дали тези, които са в моловете ще работят?

# 606
Момичета, много Ви моля да ми препоръчате много трайни мъжки парфюми на Заг...Няма значение какви са ароматите, интересува ме в случая силна трайност.
Carolina Herrera 212 Men.Това фунти страшно(в добрия смисъл).Изпълва цялата стая и трае много дълго,особено на дрехи,с дни.
Аз подарих моя BR 540 от МЛ,на брат ми.Страхотно му заспа.Такъв шлейф прави и трайност,нямам думи.Този парфюм е мнооого далеч от мен,а и не мога да си представя жена да мирише на него,като го сравних върху мъж...
Galop Hermes го поръчах на сляпо и беше веднага подарен.Ужасен "дамски" аромат,по-скоро унисекс с мъжка наклонност.
Аз си се контя с няколко нови парфюмчета на Eclat,мога да препоръчам всички до един
24 Faubourg,Hermes-старо,но златно,както се казва.Много странен аромат,хамелеон.Отначало се отваря гадно,мъжко с много амбър и жасмин,но след това омеква и се носи много приятен аромат и амбъра е загатнат,не накъртва.По-скоро ми е за есента или пролетта,но и сега в студеното време през деня е ок.
За тези които обичат амбър в промишлени количества е L'Ambre des Merveilles от Hermes.Обичам всички парфюми на Жан-Клод Елена,страхотен факир.Ароматът е уникален,като утихне след час става божествен,имам чувството,че накъдето да се завъртя,усещам различни нотки,те не че са много Grinning
Другото амброво чудо е Amber Aoud от Roja Dove.Тази марка не бях я и чувала даже,но ми се сториха интересни акордите:топло-пикантен,дървесен,животински,цитруси,кожа,мускус,амбър...манджа с грозде Grinning обаче много сполучлива.Парфюмът е унисекс,но не мога да си го представя на мъж,трябва да тествам Laughing Оригиналът се коментира за студ и нощ,моите асоциации обаче за пролет някъде в Египет или Мароко,подправки,сандалово дърво,канела,шафран и разбира се амбър...
И най-красивия за мен е  Le Baiser Du Dragon от Cartier.В студеното време много обичам ориенталски аромати,а този ми напомня за Шехерезада,топъл,балсамов гурме аромат.Амбър,шоколад,карамел,амарето,ветивер...и приказки от 1001 нощ Heart Eyes

# 607
Вчера си взех  парфюм от физически магазин и ми казаха,че няма намаление.Валидна била промоцията 2  за 30лв.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 08:59 от Катерина26

# 608
Промоцията е 2 бр.за 15 лв.или 2бр. по 15лв.? Благодаря!

# 609
  • Пловдив
По 15.

# 610
Вчера си взех  парфюм от физически магазин и ми казаха,че няма намаление.Валидна била промоцията 2  за 30лв.

При тази конкуренция да не правиш и намаление в магазина, а само онлайн е тъпо.
Това лично ме води до отказ от тях на този етап.
Относно мъжки ЗАГ траен-На Том Форд имитациите има доста сполучливи.

Roja Parfums Goodnight Kissпарфюмна вода за жени

100 мл.
2689,00лв.

Лелее,
VanessaDE , какви са тези парфюми дето поствате тук .

# 611
Сега видях във Фейсбук, само онлайн важи намалението на Мартинез.
И какво печелим от онлайн намалението, след като доставката с Еконт излиза близо 5 лева. Ако искам парфюм за 10 лева (а намалени са само тези, които не се продават), с доставката ми излиза 15 лева. А другото намаление от 17 лева на 15 лева е смешно.

# 612
Освен, че намалението на Мартинез е смехотворно, трият всички коментари, в които се отбелязва, че намалението им от 50% е само върху няколко броя грозни свещи за 4лв. Joy Тъжна работа.

# 613
  • БУРГАС
Добра имитация на Тwilly Hermes,да предложите.

# 614
  • Стара Загора
Giza имат и е добра версията им. На Заг съм пробвала, но усетих само млечна тубероза. Нямаше го джинджифила с тръпчивата нотка.

Преди малко в YouTube ми излезна реклама на някаква марка Divain. Нея ли коментирахтe с Dalindrah? 😳 Много съм завеяна, но тотално ми излезна от главата името.

https://divainparfums.com/collections/woman/products/divain-073- … p6PgaAmE0EALw_wcB

Общи условия

Активация на акаунт