Влюбване/стабилност?

• 18 548
  • 506
  •   1
Отговори
# 270
Последните дикусии са..
Кристина с Х години брак зад гърба си. Улегнала и дала си сметка за + и - на брака си. Вместо да се тормози с неща, които не може да промени, открила какво я радва. В следствие на ,което се случва и някакъв мир хармония в брака и.
От друга страна ФФ и Жребчо. Още с мечти и визия, кое как би трябвало да бъде в едино бъдещо съжителство.
Предполагам, че и Крис, когато е казвала "Да"  е мислила различно..
Пък знам ли..Simple Smile

# 271
  • Пловдив
Скрит текст:
Последните дикусии са..
Кристина с Х години брак зад гърба си. Улегнала и дала си сметка за + и - на брака си. Вместо да се тормози с неща, които не може да промени, открила какво я радва. В следствие на ,което се случва и някакъв мир хармония в брака и.
От друга страна ФФ и Жребчо. Още с мечти и визия, кое как би трябвало да бъде в едино бъдещо съжителство.
Предполагам, че и Крис, когато е казвала "Да"  е мислила различно..
Пък знам ли..Simple Smile
Не може да не си прочитала поне няколко пъти, когато съм писал как съм и бих могъл да бъда с различни типове жени*, тъй като аз нямам предварително изградени представи "кое как трябва да е". Затова и горното ти включване е невъзможно да важи за мен. Smiley

* Кротки и разбрани или обратното - буйни и непокорни; тъмнокоси, руси, червенокоси; джобни мацки, средни на ръст или по-високи от мен; с тъмни или със светли очи; без пукната пара и с много време, с нормални доходи или кариеристки без свободно време; със сходна на моята възраст, по-зрели или доста по-малки; плахи и с малко житейски опит или обратното - много отракани и опитни; с дете или обратното - без дете; със Средно образование или висшистки с по няколко завършени специалности; с малки, средни или големи гърди; слаби, средни или с някое килце отгоре; нормално изглеждащи, истински красавици или леко некрасиви (и в такива може да има огромен чар).
 Както виждаш, не е като да съм подлагал жената на строг разбор кое как трябва да е при нея, че да "става". Важно е как двама души се усещат взаимно, да се привличат и да успеят да се съчетаят така, че не само да им е готино заедно, но и задължително да се разбират и търпят дългосрочно.

Точни планове имам единствено по отношение на моето развитие в работата и досега уверено вървя напред и нагоре.

# 272
Боси, много съм досадна в живота. Все искам да си говорим с някой, да си споделяме.
Рози, когато казвах "да", не предполагах, какво ме чака. Много се промених от тогава, направо съм друг човек. Мислех, че ще командвам, че ще става на моята. Тогава мъжът ми го играеше много влюбен. После палачинката се обърна, но го надживях.
Сега си гледам кефа и си чатя с вас. Преди 10 години също бях във форума, но  четох само теми за кашлица, сополи, подути лимфни възли и хиперактивност с дефицит на внимание.
Сега са ми интересни мъжете, в смисъл какви са. Другите жени какви ги избират. Кво да прайш,   криза на средната възраст.
Мъжът ми отива на мач и ме пита: - ама какво толкова си пишеш с тия майки, за секс ли?
Кой за какво си мисли!

# 273
Това имах предвид, Крис:)
Едно си мислиш..друго става.Не винаги,но..
Някъде казах, че се чудя защо се дразнят на ентусиазма на Жребчо и ФФ.Ами имат го.Сега им е времето.НО и с лупа да избират, ще е както си го създадат после Simple Smile

# 274
Жреб, сега остава след тези пространни уточнения и някоя да те ареше.

Само да вметна, нали сте наясно, че жените избират с кого да бъдат, а не е обратно. Тези жени, които се оставят да бъдат избрани от определен мъж, обикновено имат съвсем разумни, да не казвам прагматични подбуди. Simple Smile

# 275
Дракарис, ок, мхм. Hands Plus1
Tихи непослушки "най-обичам".
Всички сме опърничави до момента на "опитомяването".
Добре е човек да си се познава иначе.

Аха, вярно, че сподели нещо за школа за споделяне ли, какво, психология.
Щом те влече.
Но пък аз самият съм психилог, създаден житейски и посредством работата и житейския опит. Wink
Ясно ми е на какво си отдадена, на много такива, като теб съм попадал.
Под "пантофки" не става дума за "кесене 24 ч. на дивана дома", съвсем не.
Всеки ден ще обуваш токчета, няма страшно.
Разбира се, че разбрах за какво ми говориш и какво искаш да кажеш.
Имай предвид, че това е пътят на "старата мома", гледай да не затънеш, че след 30-32 не се знае.
Докъм 27-29 най-късно да си родила, ако изобщо искаш семейство и деца. Но това, ако срещнеш правилния, и се чувстваш добре. После ще си като на кака ти Криста приятелките.
Не е задължително да имаш деца и да се омъжаваш, имам познати така си живеят, не искат деца.

Рози, не съм на 20 идеалист с мечти.
Знам какво искам и как, за да се чувствам добре, това е.
И сега ми е добре, не се оплаквам.
Визия иначе е важно да имаш, да.

... с лупа да избират, ще е както си го създадат после Simple Smile
Подпис под това. Hands Plus1

# 276
  • Пловдив

Само да вметна, нали сте наясно, че жените избират с кого да бъдат, а не е обратно. Тези жени, които се оставят да бъдат избрани от определен мъж, обикновено имат съвсем разумни, да не казвам прагматични подбуди. Simple Smile
Жените избират само измежду тези от мъжете, които вече са ги харесали първоначално като външност и нрав. Много рядко се получава жена да успее да спечели мъж, който не я харесва, но ако изобщо това се случи, идва след доста старание от нейна страна и пак не е сигурно, че това ще е дълготрайно.

# 277
Дракарис, ок, мхм. Hands Plus1
Tихи непослушки "най-обичам".
Всички сме опърничави до момента на "опитомяването".
Добре е човек да си се познава иначе.

Аха, вярно, че сподели нещо за школа за споделяне ли, какво, психология.
Щом те влече.
Но пък аз самият съм психилог, създаден житейски и посредством работата и житейския опит. Wink
Ясно ми е на какво си отдадена, на много такива, като теб съм попадал.
Под "пантофки" не става дума за "кесене 24 ч. на дивана дома", съвсем не.
Всеки ден ще обуваш токчета, няма страшно.
Разбира се, че разбрах за какво ми говориш и какво искаш да кажеш.
Имай предвид, че това е пътят на "старата мома", гледай да не затънеш, че след 30-32 не се знае.
Докъм 27-29 най-късно да си родила, ако изобщо искаш семейство и деца. Но това, ако срещнеш правилния, и се чувстваш добре. После ще си като на кака ти Криста приятелките.
Не е задължително да имаш деца и да се омъжаваш, имам познати така си живеят, не искат деца.

Рози, не съм на 20 идеалист с мечти.
Знам какво искам и как, за да се чувствам добре, това е.
И сега ми е добре, не се оплаквам.
Визия иначе е важно да имаш, да.

... с лупа да избират, ще е както си го създадат после Simple Smile
Подпис под това. Hands Plus1
Не ме разбра добре, ФФ.
Моята работа няма да е за сметка на свободното ми време. Не желая никакви бърнаути за себе си.

За мен важи клишето "Тихите води са най-дълбоки и в тях се въртят най-черните дяволи." Няма опитомяване при мен, защото не съм обичайната дива, буйна, ритаща и непокорна кобила.
При мен най-лесното решение е да бъда застреляна, ако ми избие чивията непредсказуемо.
Въобще съм скрита лимонка.

Аз няма да правя грешката на Кристина (нещастен брак) и нейните приятелки (старомоминството).
Защото ги имам много отблизо като антипример (майка, лели и братовчедки).
Нямам намерение да остана бездетна.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 22:31 от Дракарис

# 278
Не съм нещастна. Просто е имало дни, в които не съм била щастлива. И съм ги споделяла с вас.
Щях да съм нещастна, ако децата ми са болни, друго не може да ме направи нещастна.

# 279
  • Paris, France
Скрит текст:

Жените избират само измежду тези от мъжете, които вече са ги харесали първоначално като външност и нрав. Много рядко се получава жена да успее да спечели мъж, който не я харесва, но ако изобщо това се случи, идва след доста старание от нейна страна и пак не е сигурно, че това ще е дълготрайно.
Така е, но огромната маса мъже са много по-гъвкави и нямат ли знае какви претенции. Сам го написа в предишен пост. Ти си бил с ниски, високи, образовани и необразовани, улегнали и избухливи. Жените държим на много параметри. Ако една жена ти опише всичките си бивши и настоящи(я) 🤩, ще установиш, че всичките си приличат по много физически качества, нрав, социална среда,  професия, интереси. Някои от нас мислим, че не държим на нещо и сме способни да излезем с мъж извън калъпа, но в реалността рядко се получава  или такава връзка не върви.

Много мъже сте склонни на компромиси, а при нас не е така, като всяка жена държи повече на нещо, отколкото на друго, но не прави отстъпка за качествата, които в нейната ценностна система имат по-голяма тежест. На много от съфорумките им зная наизуст изискванията, а и те моите. Гал, например иска млад, под 37-38г, здрав, може и леко пълничък мъж без деца, отговорен икономически, готов за ипотека в София, брак и дете. Кристина държи мъжът да има имот, добра професия и заплата, кола (все пак тя не шофира)), макар, че уж нямало значение), да иска брак и деца като е била млада и мома, да няма негови малки деца при него ако сега остане сама.

При промяна в обстоятелствата може да има лека промяна в изискваните качества, но не кой знае каква.

Всичките ми познати жени се ожениха точно за мъже, които имат качествата, на които те държат и които са изказвали като малки момиченца, 1, 2 или 3 десетилетия преди да се оженят.

Повечето мъже излизат с малкото жени, които им обръщат внимание от огромното мнозинство жени, които харесват. Повечето жени излизаме с броящите се на пръсти мъже, които ни харесват на нас от хилядите, които проявяват интерес.

# 280
Скрит текст:
* Кротки и разбрани или обратното - буйни и непокорни; тъмнокоси, руси, червенокоси; джобни мацки, средни на ръст или по-високи от мен; с тъмни или със светли очи; без пукната пара и с много време, с нормални доходи или кариеристки без свободно време; със сходна на моята възраст, по-зрели или доста по-малки; плахи и с малко житейски опит или обратното - много отракани и опитни; с дете или обратното - без дете; със Средно образование или висшистки с по няколко завършени специалности; с малки, средни или големи гърди; слаби, средни или с някое килце отгоре; нормално изглеждащи, истински красавици или леко некрасиви (и в такива може да има огромен чар).
Жребче, ти си Оуен Уилсън към края на тази сценка Simple Smile

# 281
С една дума Жребчето ни една нема да върне. Това се казва кавалер, момичета. А не като ФФ тая не става, оня не става. Все пак жените трябва да се уважават, а не да се комплексират.
Да ти вкарат комплекси, може и у форума да постоиш.

# 282
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребче, ти си Оуен Уилсън към края на тази сценка Simple Smile
Целево си изтрил накрая ето тази доста съществена част от мнението ми, а именно в нея се крие разковничето във връзките. Wink

Важно е как двама души се усещат взаимно, да се привличат и да успеят да се съчетаят така, че не само да им е готино заедно, но и задължително да се разбират и търпят дългосрочно.

Изключено е да си пропуснал да прочетеш десетките пъти, в които съм писал в различни теми (даже и два пъти в последните дни), че мъжете не вдигат самолета от всяка жена. А това липсва ли, въпросната жена няма защо да се чуди и цупи, че даден мъж не я желае. Затова и написах онова горе, което ти реши да изтриеш, когато ме цитира. Smiley
 Както може една жена с няколко килца отгоре и готина като отношение (или да се опъва като Галка или като малката любимка на ФФ) да ме привлече много силно, така може и друга с наглед манекенски данни, но с нещо друго сбъркано в нея, да ми е съвсем безразлична.

# 283
Аз никога не съм имала лош секс в живота си, ама съм чувала оплаквания и от жени и от мъже в тая насока. Винаги ми е било странно, ама ето Жребеца го обяснява. Не е само до външен вид явно.

# 284
За да не си имала "лош секс" в живото си, Кристи, означава едно, че си имала само 1 до 3 сексуални партньора в живота си, което обяснява и невъзможността да съпоставиш. Всеки има лош секс в живота си.

Общи условия

Активация на акаунт