Влюбване/стабилност?

• 18 419
  • 506
  •   1
Отговори
# 450
Рф, на кака Равена не моем да й даваме акъл.
Не мен ми звучи като напомпана Невена в режим "търсене" на варварина. JoyPeople EyesMisc Gun
Няма лошо.
Ми, нормално с Кристина да искат над средно висок, при положение, че те са около и над 1.75.
Просто не са "средностатистическа" бг жена.

Много ме забавлява Равена, чета и се хиля.
Bossy отвсякъде. Mr. Green

# 451
  • София
Май е точно обратното!
Плуващият с акули викинг е мечта, неприложима на практика за някои.
Не всеки е съгласен на компромисен брак, само и само да се отчете бройка.

# 452
  • Пловдив
Ей мъже: Васко, Жребец, РФ, всичко ви е ясно, ама защо на практика не го прилагате, бе джанъм.
Васко, ти си много забавен тип. С мечката емпат ме спечели и ме усмихна. Хубав ден ви желая.
За другите мъже не зная, но за мен много жени се надпреварват, защото съм без кола и СУМПС, не съм висок, не съм хубав, не съм богат, не съм умен; и както са се затичали вкупом към мен, всички от много бързане се спъват точно преди да ме достигнат. Smiley Накратко това е.

# 453
Жребче, ся кажи, че и яхта нямаш, та съвсем да те ожалим. Човече, ако спреш да си намираш кусури, може и да си намериш жена. Бих разбрала, ако наоколо бъркаше от високи, супер интелигентни, красиви милионери и само ти да беше нисък, некрасив, небогат, да се оплакваш от злочестата си съдба, ама здрав и прав човек да рИве, щото някакви си кифли не се интересували от него, за бой си си!

# 454
  • Пловдив
Явно не си усетила шегата горе. Smiley Къде видя рИване?

п.п.: Нямам яхта... Scream

# 455
  • София
Самосъжалителният черен хумор си е като рИване. Права е.
Не се шегуваш с такива неща.

# 456
  • Обран бостан ;)
Плуващият с акули викинг е мечта, неприложима на практика за някои.

Ако пък вземе, че се осъществи, темата "с какво ви дразнят мъжете" ще се напълни с оплаквания от типа:

"Моя пък ме ДРАЗНИ, защото по цял ден плува с нек'ви акули и нищо не побарва в къщи, включително и мен".

п.п. Извинявам се за отклонението, но страшно се забавлявах докато четях темата.

# 457
Жребче, нямах предвид само това горе. Чета те от известно време тука и звучиш като многострадална Геновева.

# 458
...ако спреш да си намираш кусури... Бих разбрала, ако наоколо бъркаше от високи, супер интелигентни, красиви милионери и само ти да беше нисък, некрасив, небогат, да се оплакваш от злочестата си съдба, ама здрав и прав човек да рИве, щото някакви си кифли не се интересували от него, за бой си си!
Много точно. Hands Plus1
Да го оставим Пирончо дори да си права за някои неща и в поста ти над моя.
Всеки си е за себе си, различни характери, желания, живот, психика. Simple Smile
Лично аз идеално иначе разбрах, че не визираш горния пост, а цялото му присъствие.
Нека се приемаме, каквито сме. Ако някой с нещо може да е полезен на някой, чудесно, ако не, да не се дракаме.
И аз принципно говоря. Simple Smile

# 459
Ей мъже: Васко, Жребец, РФ, всичко ви е ясно, ама защо на практика не го прилагате, бе джанъм.
Васко, ти си много забавен тип. С мечката емпат ме спечели и ме усмихна. Хубав ден ви желая.
За другите мъже не зная, но за мен много жени се надпреварват, защото съм без кола и СУМПС, не съм висок, не съм хубав, не съм богат, не съм умен; и както са се затичали вкупом към мен, всички от много бързане се спъват точно преди да ме достигнат. Smiley Накратко това е.

Еее, тамън си повдигна рейтинга и се сега го спуска, като розов балон.Каква е тая антиреклама?

# 460
Какво е СУМПС?

# 461
  • София
Предполагам, свидетелство за управление на МПС.
Така или иначе, до преди въпроса ти не се бях замислял. Има ли значение?

https://www.google.com/search?q=СУМПС

# 462
Ами след като се изтъква като някакъв негатив за мъжа явно има някакво значение.

# 463
  • София
Фокусирането на негативите и недостатъците е винаги по принцип. Конкретният недостатък няма особено (обективно) значение.

Дори няма значение дали недостатъкът е реален или изфантазиран.
Защото жените оценят и избират субективно, на базата на психология, а не на обективни качества.
Дали (подсъзнателен) инстинкт за харесване, непроменен, кодиран от преди стотици хиляди години ще разпознае един документ?
Няма. Но самият притежател си знае недосатъка. Той му се отразява на "увереността". Оттам пък жената си мисли, че нещо непременно не му е наред. Щом не е нагъл и отворен.
А може и неувереността да е крайно субективна. Някой може да се тревожи, че има само 20 санта вместо 30, че има само 10 милиона всместо 100 и тн и тн, че само ще готви, пере и чисти, но няма сили да развежда кучето.
Но инстинктът не го интересува обективността, и че човекът има 10 милиона, 20 санта и е грижовен. Интересува го, че увереността му е само с 1 идея по-малка от тоя, който "обещава" всичко (но не дава нищо, освен един гол ..).
Та същината на проблема е в майндсета, а не в конкретния недостатък.
А мрънкането, че мъжете това, мъжете онова, също не е обективно и се базира на 2 причини. Първо, мрънкането по принцип е любимо занимание. Второ, необективното избиране и инстинкт, за който вече се спомена по-горе.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 11:16 от Танграта

# 464
Много точно. Hands Plus1
Да го оставим Пирончо дори да си права за някои неща и в поста ти над моя.е не визираш горния пост, а цялото му присъствие.
Защо му казваш “Пирончо”?

Общи условия

Активация на акаунт