Влюбване/стабилност?

• 18 574
  • 506
  •   1
Отговори
# 195
Не е ли по-лесно да сисе чукнете среща на лични?

# 196
Тц, на лични си е изневяра.

# 197
Понеже преди няколко дни станах на 40 и вече съм стара, днес прочетох един виц по повода:
Знаете ли как викат на бабите от Стара Загора?
-Загорка ретро.

# 198
  • Paris, France
Понеже преди няколко дни станах на 40 и вече съм стара, днес прочетох един виц по повода:
Знаете ли как викат на бабите от Стара Загора?
-Загорка ретро.

Завидно. Преди няколко дни имах юбилей и вече съм жив паметник. Понякога, като млада съм се чудела какво ли ще нося на празника на половин век от рождението ми, на какво ли ще мириша - някой тогавашен парфюм, нов или класика. Е, Ковида реши вместо мене - всички носехме маски и миришехме на дезинфектант.

# 199
Най-новата свалка била: Искам те само по дезифектант.
Васко, може така да ги сваляш, ама да не изядеш някой шамар, че някои моми са бая агресивни.

# 200
Стига с тая височина.
Зависи от човека.
И аз обичам високи мъже, аз самата не съм ниска 170 санта и обичам да нося високи обувки, но детето ми е от нисък за моя вкус мъж 174, а сега тя е над 175. Всичко е ген! В рода ми мъжете са високи, снажни, както и бащата на ниския мъж, баща на детето ми.
В момента съм с любовта на живота си и той 188. Може пък да ни се роди дете с нисък ръст, ако проследя генетиката на рода му.
Други са важните неща отвъд "да си продължа семето", тоз етап за мен е надскочен.

# 201
Ей, тая любов, тая любов в сантиметри, бе!

# 202
Не бе няма проблем, лично на мен ми действа на либидото, това е.

# 203
Скрит текст:
Fragrance, чистокръвната българка с ръст 1.60-1.65 предпочита висок мъж за баща на децата си. Отдавна съм го забелязала. За ниските мъже майка ми, която е в описания от тебе диапазон казваше, че като пръднат вдигат пушек. Не помня да е загледала мъж под 1.78-1.80м. Баща ми, който е над 1.85м нямаше проблем да забива и ниски и високи и това дори развеждан няколко пъти, коцкар и с деца от предишни връзки. Висока жена е по-склонна да разхлаби изискването за ръст, като, обаче е по-амбициозна финансово и социално. Ти това няма как да го усетиш в реалния живот, защото няма как да ти се случи.

Без мазнини и с плосък корем не е трудно за мъж. Когато сте млади и активни си имате тестостерон, който държи карантиите под коремните мускули дори и да не помпате в зала. Ние пък си имаме естроген да ни закара мазнотиите към задника и бедрата и всичко е наред.

Пишеш, че не си висок, но не си и нисък. Ниските мъже, при равни други условия са доста по-непопулярни от високите  Ако са и ниски и закръглени, ниски и плешиви, затворени, са прозрачни за мнозинството жени.
Абе, чудесна си, истини пишеш, ама действителността в БГ е друга. 90% са неугледни, и мъже, и жени, вярваш, или не.
Съгласен съм за хормоните. Sweat Smile
Но си иска движение, и адресиращи, поддържащи упражнения, и хранителени навици, не става само с това, че си "млад". Simple Smile
А относно мерките и теглилките, много пъти съм споменавал. Simple Smile
Даже е са одеве ми направиха комплимент, че съм бил "напомпал". Hands Muscle
А аз не смятам кой знае колко (явно съм си свикнал), не съм буца, напротив, но съм разширил много любимия ти V-Shape, тва ми звучи като V-Power на Shell бензина. JoySunglasses

Скрит текст:
Това е защото гледаш лошо, а не защото си качила кила. 2 пъти съм качвала и сваляла рязко кила в живота си. Броят ухажори винаги е бил сходен.
При теб е различно, имаш много чар. Smirk
То и аз имам, де, но това е друга тема. Relieved
Аз не заглеждам всяка, рядко заговарям, където и да било, и онлайн, на живо още по-малко.
Лафче си правя постоянно, но "заговарянето" само по себе си e creepy и unacceptable.
Въпреки че преди време една дама ме заговори на светофара Vertical Traffic Light, и се запознахме, съвсем случайно.
Все още сме познати, защото се оказа, че имаме много допирни точки социално и обществено.

Просто Кристина даваше подсказки как да я разпознаем в метрото.
Ххахха, тя не ползва метро, на село е, извън градо, и я карат с аутомобил. CarMr. Green

Тц, на лични си е изневяра.
JoyJoySmile

Базила, научих нещо ново за теб. Принципно не споделяш лично инфо, и приветствам, така трябва, или пред много тесен кръг.
Абсолютно споделям, по същия начин и на мен определени жени ми действат иначе, както на теб "сантиметри", теглилки и т.н. Wink

Криста, ама ти Везничка Zodiac Libra ли си бе, душка. Чудя се що все "лъкатушиш" така, сега ми стана ясно.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 18:59 от FragranceFanatic

# 204
  • Paris, France
Е, за конта като Кристина не съм и очаквала да е нещо различно от Везни, при това с досадни елементи на Дева. И не лъкатуши, а преценя, обмисля, крои планове и се колебае.

Не си прав за спорта - има много спортуващи, които изглеждат като бурета и хич не са привлекателни. Някои щангисти са такива. И да, колкото е по-нисък един мъж, толкова е по-склонен да заприлича на кюфте с леко стърчащи ръце.

Има неугледни, мъже,жени, да. Хубавият, изкъпан, здрав,чист човек и по анцуг е хубав и без грим е хубав, и гол, само по парфюм пак е хубав 🤩.

Стискам палци за дамата от светофара.

# 205
  • Пловдив
Нормално е ниския ръст на мъжа да е пречка за връзка и брак, защото по-висок ръст е част от мъжката анатомия във всяка човешка група. Темата, дето ми я показваш показва лични предпочитания на пишещите тук жени. Ние искаме ръст, широки рамене, V торс, плосък корем без мазнини, вие искате малки нослета, тънки талии, големи цици и задници, руси коси, дълги мигли, гъсти и дълги коси.
Satisfied Голяма грешка е да обобщаваш така мъжете и какво уж харесвали. Има хубави жени, които нямат повечето или нито един от изброените от теб "признаци" за женска красота. А повечето мъже всъщност си падат по чернокоси жени, особено ако са с високо захваната конска опашка, но нека запазим това в тайна, че да продължат да си мислят жените, че русото уж е по-вървежно. Smiley
 Мъжете харесват не големи, а красиво изваяни и неувиснали гърди. Размерът е чак на трето място - след цялостната форма и стегнатостта.

А високият ръст на жена не бива да се свързва непременно с манекенска фигура, тъй като повечето жени по 180 см или нагоре са едрококалести и определено не са леки. Тези по FTV channel са от редките изключения на хем красиви в лицето, хем и фини в тялото (ако изключим част от тях, които гледат като гладни призраци).

# 206
Човек на колкото повече хора говори от името, толкова повече му се иска да е така, както казва.

# 207
От всичко най-обичам да ми казват какво харесвам.
Познахте Simple Smile бил съм женен Wink

# 208
  • Пловдив
Васко, може така да ги сваляш, ама да не изядеш някой шамар, че някои моми са бая агресивни.
Да издадем ли още една мъжка тайна? Wink Много мъже си падат по буйни и отракани мацки. Все едно да плашиш куче с кокал.

# 209
Да издадем ли още една мъжка тайна? Wink Много мъже си падат по буйни и отракани мацки. Все едно да плашиш куче с кокал.
Така е, съгласна съм и лека доза откачалка Nerd

Общи условия

Активация на акаунт